Prachtige voorjaarsambachten

De lente is een echt magische tijd waarin alles rond transformeert en bloeit. Geen wonder dat een wonder van de natuur is gewijd aan heel wat handwerk, wat zo leuk is om met de kinderen te doen.

Spring Crafts

Voorjaarsvakanties kunnen worden opgedragen aan de feestdagen, waarvan er veel zijn in de lente - dit is de favoriete dag van de vrouw - 8 maart, Pasen en Victory Day, en vier gewoon de triomf van de natuur.

Voorjaarsambachten met kinderen

Natuurlijk, het hoofdthema lente handgemaakte artikelen, wat je met de kinderen gaat doen, zijn bloemen. Afhankelijk van de leeftijd van de baby kunnen het zowel vrij eenvoudige toepassingen zijn als vrij complexe driedimensionale producten.

De kleinste met plezier vastgelijmd aan de voorgemonteerde twijgen getwijnde watten - zal wilgentakken of heldere bloemen van papier veranderen - zullen de takken van sakura zijn. Nu blijft het alleen om takjes in een vaas te zetten en je krijgt een geweldig product op het thema van de lente.

Oudere kinderen worden uitgenodigd om complexer te worden voorjaarsambachten met kinderen - een heleboel hyacinten.

Eerst moet je een bloempot maken - neem een ​​geschikte plastic container en bedek deze met PVA-lijm, verdund met water. Lijm op het oppervlak van een mooi servet voor decoratie, door een extra penseel over te steken op plaatsen die niet goed zijn vastgelijmd.

Wikkel de steel met golfpapier groen, maar schilder hem gewoon.

Blindering van plasticine langwerpige basis voor de bloem en zet vast op de stengel.

Spring Crafts

Maak vierkanten van golfpapier van de juiste kleur, waarvan de zijkanten 15 mm moeten zijn. Plaats in het midden van de doos het uiteinde van de dunne stok en ondervraag het papier - als resultaat zullen de bloemblaadjes blijken. Steek ze in de klei, zonder de stok te verwijderen. Naai de onderkant op.

Van het groene golfpapier is het noodzakelijk om de bladeren uit te snijden, die vervolgens op de stengel worden geplakt. Klaar bloemsteel in een stuk plasticine, bevestigd op de bodem van de pot - daaroverheen moet je versieren met bont of een zwarte doek.

Dergelijke bloemen van papier met hun eigen handen zullen niet alleen een uitstekende decoratie van de vensterbank zijn, maar ook een prachtig geschenk voor 8 maart.

Voorjaarsambachten in de kleuterklas

Iedereen weet dat op de kleuterschool voor elke vakantie, ze bepaalde ambachten bereiden, en lente ambachten in de kleuterschool in een bijzonder mooi. Dit kunnen fijne foto's zijn van gezouten deeg, volumineuze toepassingen van gekleurd papier of grappige kleine mensen en dieren - voorjaarsambachten gemaakt van groenten.

Spring Crafts "Sneeuwklokjes" van gezouten deeg

Rol een dunne laag gezouten deeg uit en snijd het met een geschikte maatplaat om het een ronde vorm te geven.

Verf met blauwe acrylverf wegwerpbare plastic lepels, maak je klaar dat je meerdere lagen moet aanbrengen. Je kunt ook gouache gebruiken, maar dan moet het plastic eerst worden ingewreven met knoflooksap.

Rol de worsten uit het gezouten deeg, geef ze de vorm van stengels en bladeren. Leg ze op een voorgegaarde ronde "bord" deeg. Smeer het water met lijm.

Aan de basis van de lepels moet je de stekken afbreken en de resulterende "bloemblaadjes" in het deeg dicht bij de stelen drukken.

Het handwerk kan zowel in de lucht gedroogd worden (het zal een behoorlijke tijd duren), en in de oven (bij het minste vuur).

Spring Crafts

Bloemblaadjes en stengels moeten worden geverfd met groene gouacheverf en vervolgens - om het vaartuig met vernis te openen.

Lente papier ambachten

Lente papier knutselen, misschien wel de meest talige klasse onder alle lente handgemaakte artikelen. Het kunnen net zo mooie toepassingen zijn als het maken van volumetrische kleuren. U kunt ook het werk van scrapbookingelementen binnenhalen, kaders voor foto's, kaders en enveloppen maken en deze versieren met papieren bloemen.

Spring Crafts

Lente papier ambachten zelfs de kleinste. Een prachtig geschenk voor een moeder of grootmoeder zal een boom zijn gemaakt op het principe van kleksografii. Het vereist gouache, maar je kunt ook mascara of aquarel gebruiken. Leuke roze of witte bloemen moeten van tevoren worden gemaakt op het verbrande dunne papier. Met behulp van een cocktailbuisje moet de verf van de gekozen kleur in de vorm van een boom op een stuk karton worden geblazen. Nu is het alleen nog wachten op het drogen van de verf, om de bloemschittering te lijmen en om het verkregen resultaat te bewonderen.

Spring Crafts

Oudere kinderen kunnen zelf schattige bloemen van papier plakken - callas. Eerst moet je een rechthoek groen papier uitknippen, deze in een buis draaien en de randen vastlijmen. Voor stijfheid, als het papier dun genoeg is, kunt u een onnodige pasta in de balpen binnenin plaatsen. Knip nu een cirkel wit papier uit, vouw de randen en lijm op - je krijgt een bloempot. Knip uit het gele papier het vierkant uit en buig de bovenste hoeken zo dat de driehoek vanaf de bovenkant naar boven komt. Leg het midden vast dat in de beker wordt verkregen. Lijm nu alle details bij elkaar en plak ze vast aan de achtergrond.

Voorjaarsambachten voor kinderen

Kinderambachten, in aanvulling op hun decoratieve functie, zijn ontworpen om een ​​zeer belangrijke missie te dragen. Ze zijn in staat om veel vaardigheden van het kind te ontwikkelen, inclusief die vaardigheden die zeker nodig zijn in de volwassenheid. Voorjaarsambachten voor kinderen, gemaakt van doek, geeft kinderen vaardigheden om te werken met draden en naalden. Natuurlijk is deze activiteit niet voor kleuters, maar met een beetje hulp van een volwassene kan de student van een basisschool uitstekend werk verrichten.

Spring Crafts

Voorjaars souvenirs, gemaakt van doek, zullen veel langer "leven" dan hun tegenhangers van papier, bovendien levert dergelijk materiaal als stof veel extra kansen op.

Fijne producten van kleurrijke en lichte calico's zijn vogels, een symbool van de lente, die de kinderen en hun ouders veel vreugde zullen schenken.

Neem een ​​vierkant van bedrukte chintz met een kant van ongeveer 10 of 11 cm - van daaruit zullen we een lichaam maken voor de toekomstige vogel. Vouw het diagonaal in twee om een ​​driehoek te maken. De voorkant moet tegelijkertijd "naar binnen" kijken.

Voor de snavel heb je een vierkant van monochroom calico nodig met een zijde van 4 cm, het moet twee keer diagonaal worden gevouwen, naar boven gericht.

Samengevouwen bek omsluit de binnenkant van het lichaam, naar beneden door een vouw, afgeweken van de hoek van 1,5 cm.

De zijkant van het lichaam met de geneste snavel moet worden geveegd met kleine steken en draai vervolgens het lichaam naar de voorkant.

Knip een 2cm driehoek van het lichaam van achteren, vanaf de zijkant van de staart.

Steek de eerder losgemaakte batting of sintepon aan de achterkant open van het driehoeklichaam erin.

Naai de tweede kant van de kuit-driehoek in de armen met een naad over de rand, en draai hem naar binnen 0,5 cm om.

Spring Crafts

Naai de ogen naar links en rechts van de snavel om ze te maken, gebruik kralen of pailletten. Ontwerp ook een kuif - van een paar pailletten of wollen garenresten.

De staart kan heel anders worden gemaakt - je kunt een stuk calico vouwen met een driehoek, je kunt een satijnen lint vouwen of zelfs uit echte veren halen.

Vleugels maken van de vierkantjes van calico, vouw ze naar beneden, een van de zijkanten naaien en naar buiten draaien. Om de vorm beter te maken, kunt u een identieke driehoek van niet-geweven binnenkant invoegen. Nu moet je de andere kant naaien, de vleugel in het lijf steken en naaien.

Versier de afgewerkte vogel kan pailletten of kralen zijn.

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

36 − = 26

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: