Kippen voor Pasen met hun eigen handen. TOP – 50 ideeën met turn-based foto’s

Ei lang geleden werd een bekend paas-symbool, en kuikens voor Pasen - een natuurlijke voortzetting van dit onderwerp. Moest je dit kleine pluizige wonder van de zonnestralen houden? Het is onmogelijk om onverschillig te blijven, dus het is niet verrassend dat overal bij de paasdecoraties we kippen ontmoeten. 
Er zijn veel manieren om ze te maken en elk jaar wordt er iets nieuws toegevoegd. Materialen kunnen heel verschillend zijn: garen, stof, papier, vilt. U kunt kiezen wat dichter bij u staat en zelfs uw kinderen zullen graag aan dergelijke creativiteit deelnemen.

Kippen voor Pasen met hun eigen handen

Kippen voor Pasen met hun eigen handen

De makkelijkste manier om kippen te maken voor Pasen van papier. Het materiaal is eenvoudig, goedkoop en betaalbaar, altijd in het huis op voorraad, vooral als er kinderen zijn. Het kan een beeldje zijn, een doos voor geschenken, een appliqué in de vorm van een paneel of ansichtkaarten. Eindelijk, voor baby's kunt u mooie foto's afdrukken op de printer - deze zullen ze met plezier verven.
Dezelfde afbeeldingen kunnen dienen als stencils voor het uitvoeren van de toepassing, als u ze in componenten snijdt. En voor de toepassing kunt u niet alleen gekleurd papier gebruiken, maar net zo goed is het een beginneling van draden en papier. Voor een papieren sjabloon kunt u verschillende afdrukken maken: sommige worden in sjablonen gesneden en andere delen van gekleurd papier. Overigens is kleurenprinterpapier hier ook redelijk geschikt voor. 
Kleine ansichtkaarten zijn goed als je een veelkleurig blok neemt voor notities. Iets zal als achtergrond dienen en van die die geel zijn, zullen we de details van de applicatie weglaten. Evenzo wordt verpakkingen voor geschenken gemaakt. Gewoon bij het afdrukken van de omtrek moeten er twee zijn, kijkend in verschillende richtingen met de afstand ertussen.

Kippen voor Pasen met hun eigen handen
Zoals altijd vinden bekwame handvaten toepassing op lege tubes van toiletpapier. Als er dergelijke buizen uit de folie zijn, kunnen ze eenvoudig met een scherp mes in stukken van de gewenste lengte worden gesneden. Plak de tube met geel papier, voor de vleugels, snij het vierkant diagonaal, maak kleine stukjes rood papier voor de schelp en snavel. 
Het blijft om alles in de juiste volgorde te lijmen. Het is het beste om een ​​lijmstift te gebruiken. Zelfs het dunste papier zal er niet nat van worden en er is geen gevaar voor het morsen van de lijm als je handwerk doet met de kinderen. grappig kippen voor Pasen met hun eigen handen worden verkregen uit kartonnen trays voor eieren. 
Je moet de cellen voorzichtig verwijderen. Voor elke doos hebben we er twee nodig, zodat uit een standaardlade een bedrijf van vijf kuikens wordt geproduceerd. We schilderen de cellen van je bestaande verf: acryl, gouache of aquarel, om te voorkomen dat het karton nat wordt. Laat het werk uitdrogen. 
We verbinden de details van de doos en plakken aan één kant een strook papier. We versieren het speelgoed met een bek en poten van een rode kleur. Binnen kun je een beschilderd ei, snoep of een klein koekje neerzetten. Over het algemeen kunt u het formaat van het resulterende product erin opnemen. Eyewear to our birds teken een viltstift of een pasta gemaakt van zwart en wit papier.

Kippen voor Pasen met hun eigen handen

Kuikens voor Pasen

Het is eenvoudig genoeg in de productie en kip uit de draad met je eigen handen voor Pasen. Van de materialen die we nodig hebben voor de twee kartonnen cirkels, waarbij de draad te winden, de draad zelf (fit acryl, wol of wol mengsel van gemiddelde dikte, natuurlijk, geel) en rood papier bek. Cirkels hebben de gewenste grootte, verschillen in grootte. 
Een kleine pompomich zal een hoofd zijn, maar degene die groter is - een stam. Besteed er geen spijt van dat de pompons er niet schaars uitkwamen, maar tamelijk dicht. Details over het proces van het maken van zo'n kip uit pompons vindt u in de bijbehorende masterclass. In principe krijg je van een pompon een lief klein vogeltje. 
Het belangrijkste ding, versier het dan met de verbeelding. Bogen, hoeden, de overeenkomstige vorm van een doos in de vorm van een half gebroken schaal of andere entourage - en uw vogeltje zal uniekheid en individualiteit verwerven. Je kunt je ambachten aan een kroonluchter of aan takken hangen en een boeket op tafel leggen.

Kippen voor Pasen met hun eigen handen

Maak kippen voor Pasen

Altijd populair kippen uit vilt voor Pasen, en dit is niet verwonderlijk, want de kracht van dit werk, zelfs voor onervaren craftswomen, al was het maar om te weten hoe de schaar en naald te behandelen. 
Er zijn veel variaties. Een mummie-kip met een baby in een mand ziet er bijvoorbeeld geweldig uit. Het patroon wordt gegeven, dus u moet de deelsjablonen afdrukken en uitsnijden of ze gewoon kopiëren, door het formaat naar de gewenste grootte te vergroten, rechtstreeks vanaf het scherm met behulp van calqueerpapier of los papier. Knip dan details uit van vilt, we vegen ze op de gezichtsbehandeling
kant, een beetje terug van de rand. Eerst produceren we kleine details: kam en poten, vullen ze met een sintepon of een holofiber, en dan naaien we grote, en voegen kleine in door de toelage bij het naaien. Mama-kip met kinderbedden kan van stof worden gemaakt.

Kippen voor Pasen met hun eigen handen
En als een vervanging voor vilten dunne viscose servetten, die worden verkocht in hardware-winkels en zijn vrij goedkoop. Stukken zien er ook best goed uit. 
De vorm van de stam kan anders zijn: een cirkel, een driehoek met afgeronde hoeken, een ovaal of een ei. Voordat u de helften van het figuur naait, naait u aan de voorkant alle afwerkingen: schorten, vleugels, strikken, gras en spullen die u besluit te gebruiken en ogen maken. 
Ze kunnen onafhankelijk worden gemaakt, met kralen, knopen, kralen, hoewel kant-en-klare ogen meestal in de handwerkwinkels liggen. Doe gewoon de ogen wanneer we haken kippen voor Pasen. Nadat je de helften hebt weggeveegd, laat je een klein gaatje voor vulling achter. Vilt- of viscose-doekjes zijn niet te elastisch, dus maak geen stevige vulling, alleen een hint naar het volume. Zo'n vogel zal dienen als een decoratie voor het huis, het zal een goed cadeau zijn voor het kind, kan worden gebruikt als een sleutelhanger voor een schooltas. Nestelen van pompons of vilt kunnen in het ei worden geplaatst. 
Het wordt geproduceerd door de geïmpregneerde PVA-lijm in te wikkelen met een conventionele opblaasbare bal van geschikte vorm. Helpt je bij het maken van de juiste masterclass hier.

Kippen voor Pasen met hun eigen handen

Haak kippen voor Pasen

En, ten slotte, gebreide kippen voor Pasen - dit is kunstvliegen. Ze zijn meestal gebreid van vrij dunne draden, dus u moet de haak of naalden nemen, zodat u dergelijke werkzaamheden kunt uitvoeren voor iemand voor wie het op zijn minst niet de eerste is, en hij heeft enkele breiservaardigheden. 
Kortom, als je moest een hoed breien, dan kunt u dit doen met een bolvormig lichaam en hoofd, omdat voorstellen hoe te ubavki doen en complexiteit te krijgen in slechts een zeer kleine hoeveelheid van het product. Maar met de benen en andere kleine onderdelen om te hanteren is erg moeilijk vanwege het kleine aantal lussen en de dikte van het gereedschap en het materiaal. De uitvoer is in gemengde techniek. 

Kippen voor Pasen met hun eigen handen

Dat wil zeggen, als je niet zeker die omgaan met de benen, binden kop en de romp in de vorm van kogels of haakwerk of u de vleugels uitvoeren, maar de benen te vervaardigen, bijvoorbeeld chenille (fluffy) draad of gemeenschappelijke draad die is omwikkeld met draad , gegolfd papier met lijm of met een geschikte tape in kleur.
Voor de snavel en de sint-jakobsschelp is het vilt geschikt, echter, het haakwerk en het is niet zo moeilijk om ze uit te voeren. Geloof me, als alles netjes is gedaan, zal het uiterlijk van het speeltje hiervan op geen enkele manier worden beïnvloed. Veel erger uitziende, ruw uitgehakte ledematen, als ze niet genoeg vaardigheden hebben.

Kippen voor Pasen met hun eigen handen

Kip Amigurumi voor Pasen: schema

Haak kippen voor Pasen het is het beste om te beginnen met een vrij eenvoudig model, om, zoals ze zeggen, je hand te vullen. We zullen alleen het uitgekomen kuiken maken met de overblijfselen van de schaal, voorgesteld door de meester Anastasia. Het bestaat uit een hoofd en een stam, verbonden door een enkel principe, maar verschillend in grootte. We moeten ook de bovenste en onderste schalen, vleugels en snavels losmaken. 
Voor de productie hebben we materialen nodig:
  • garen voor het breien van geel, wit en een beetje rood, bij voorkeur een dikte
  • Fabrieksogen of kralen van geschikte grootte
  • sintepon, siliconen of andere vulstof
en hulpmiddelen:

  • een haak die overeenkomt met het garen door het aantal (het is beter dat het niet dikker is dan 2,5)
  • schaar
  • stiknaald
  • lijmpistool of instantlijm
Kippen voor Pasen met hun eigen handen
Begin met het losmaken van hoofd en romp. Allereerst maken we de amigurumi-ring los van zes kolommen zonder een haak. De volgorde van de implementatie die u op de foto kunt zien. Op deze manier om te beginnen met breien kunt u de cirkel strakker maken, zodat er bijna geen gat is. Samen gebreid kippen voor Pasen haakwerk kolommen zonder een haak. In de tweede rij boven elke kunst. b / n
we naaien twee st. b / n
In de derde rij maken we een toename in elke tweede kunst. b / n
In de vierde rij, de toename in elke derde st. b / n
Vijfde rij: in elke vierde st.b / n naaien we er twee

Voor de zesde rij hebben we een breibreedte van 30 maten, we maken geen stappen voor vier rijen (6-10 rijen we breien een kolom boven de kolom)
Elfde rij: een toename in elke vijfde kolom

Kippen voor Pasen met hun eigen handen
Twaalfde serie: elke zesde kolom vyvyazhem twee een verder van de dertiende tot twintigste rij inclusive breisel gelijkmatig zonder van stijgingen van 42 kolom in elke rij, en met twintig perogo uitgever ubavki, provyazyvaya in één kolom: 21 rij brei vijf pilaren en dan de zevende, de zesde onuitgenodigd achterlatend 
Verder naar beneden: vier en een daling, drie, enzovoort, tot we in de vierentwintigste rij 18 lussen over hebben. Door het resulterende gat dicht gepakt met vulstof figuur, en vervolgens doorgaan met het aantal kolommen te verminderen, terwijl in 26 hun nummer zes blijven. Tot slot, door aan het gat te trekken, maken we de draad vast en wordt de punt in het kuiken gedrukt.

Kippen voor Pasen met hun eigen handen
Vrij gelijkaardig aan anderen kip amigurumi voor Pasen, schema De verhoging zal hetzelfde zijn. Het ontwerp van de poten, details, kan verschillen, maar het principe is hetzelfde. Vleugels zijn gebreid in de vorm van een cirkel van de amigurumi kolga met een toevoeging in elke kolom in de tweede rij. De derde en vierde rij: 12 el. b / n zonder toevoegingen. De voltooide cirkel wordt dubbelgevouwen en langs de rand gebonden, waardoor deze in één stuk wordt verbonden. We snijden de draad niet, maar laten een voldoende lange staart over om de winglet te naaien.

Kippen voor Pasen met hun eigen handen
De bovenste schaal is gebreid, en maakt de stappen van de tweede tot de zesde rij, net zoals we onze hoofden hebben gebreid. Moet 30 el krijgen. b / n. De zevende rij is gebreid, afwisselend groepen kolommen met een wol en zonder een haak. Ze kunnen elk drie of zes lussen zijn. De rand is dus gekarteld, ongelijk.
De onderste schaal komt ook op dezelfde manier overeen, maar deze is groter in hoogte dan de bovenste, dus we maken verhogingen totdat een kolom wordt gevormd in de zevende rij. De volgende vier gelijkmatig gebreid, zonder toevoeging, en eindig met een gekartelde rand. Voor de snavel maken we een ring van zes st., Op de tweede rij voegen we er gelijkmatig twee bij en dan naaien we nog acht stelen. b / n, de punt van de draad is overgebleven om te naaien. Blijft de assemblage: een snavel en vleugels naaien, en ook om te lijmen op een kop en een romp van een schaal.

Kippen voor Pasen met hun eigen handen
kan gebreide kippen voor Pasen gemaakt en op breinaalden. Het verschil is klein. Aangezien het web in dit geval elastischer is dan het haakpatroon, vereist het niet een dergelijk rigide schema van toenamen en afnamen. 
De hoogte van de rij is kleiner, dus we trekken af ​​of voegen lussen toe door een rij of nog minder vaak. Als de draden dun zijn, kun je uiteindelijk niet zes lussen strakker maken, maar van zes tot tien. Maar het begin van het breien wordt ook uitgevoerd met een amigurumi-ring, alleen typen we acht lussen en distribueren ze dan naar vier spaken. 
Als de draad dik genoeg is, kun je beginnen met zes en deze verdelen over drie spaken. De gekartelde rand kan als volgt worden verkregen: we breien op het gezicht, koppel de twee gezichtsdelen aan elkaar en volg de nakid. Een gat wordt gevormd onder het haakwerk, en als het web wordt gebogen, zal de rand getand zijn. Een ander prachtig idee voor Pasen is om ambachten gemaakt van vilt te maken.

kippen eigen handenkippen eigen handenkippen eigen handenkippen eigen handenkippen eigen handenkippen eigen handenkippen eigen handenkippen eigen handenkippen eigen handenkippen eigen handenkippen eigen handenkippen eigen handenkippen eigen handenkippen eigen handenkippen eigen handenkippen eigen handenkippen eigen handenkippen eigen handenkippen eigen handenkippen eigen handenkippen eigen handenkippen eigen handenkippen eigen handen
kippen eigen handen

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

+ 49 = 56

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: