Interessante ambachten voor volwassenen op zakelijk gebied

Wie zei dat ambachten gemaakt van karton, papier, lucifers, plastic flessen en andere materialen alleen voorbehouden zijn aan kinderen? In feite kun je op elke leeftijd en ambachten voor volwassenen een levendige bevestiging daarvan. De productie van verschillende producten zal creatieve vaardigheden en niet-standaard denken ontwikkelen, en dit is erg belangrijk voor elke zakelijke activiteit.

Interessante ambachten voor volwassenen op zakelijk gebied

Trouwens, als je een bedrijfsevenement wilt houden, dan zul je een betere plek dan de buitenwijken niet vinden. Het scenario van het houden van een bedrijf in het hotel in de buurt van hotel Yakhonti in Moskou zal naar de smaak van alle gasten zijn, zal het mogelijk maken om nieuwe energie op te doen voor nieuwe prestaties. Nou, en behalve voor amusement als biljart, bowlen, quadrijden en een bezoek aan het aquacentrum, kun je gasten het maken aanbieden handgemaakte artikelen voor volwassenen - dit soort teambuilding traint teambuilding, bevordert emotionele rally en rust.

Je kunt knutselen in de vorm van leuke wedstrijden, bijvoorbeeld, alle deelnemers in teams breken en al het papier, lijm, gekleurd papier, potloden, schaar en vrij ongebruikelijk materiaal weggeven - erwten, manna, rijst, boekweit. Zoals u al begreep, is het doel van de wedstrijd om ambachten te maken van granen die het logo of symbool van het bedrijf zouden vertegenwoordigen, en misschien op een abstracte manier - de missie van de onderneming. Als het bedrijf zich beperkt tot de nieuwjaarsvakantie, dan kunt u concurreren in de vervaardiging van schattige kerstbomen van granen.

Er zijn veel opties voor het maken van knutselen, vooral om alles met creativiteit en fictie te benaderen.

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

+ 78 = 83

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: