Hart met je eigen handen. Hoe maak je een hart? Beste ideeën en masterclasses!

Op onze site zijn er al meer dan 50 masterclasses gewijd aan het onderwerp - hoe maak je een hart met je eigen handen. In dit artikel zullen we de beste masterclasses over dit onderwerp vertellen en laten zien!

De meest romantische vakantie in het jaar is Valentijnsdag, die perfect wortel heeft geschoten in ons land, geliefden elkaar valentines geven, bekentenissen van liefde, een van de beste geschenken zal het hart met hun eigen handen zijn.

Op deze dag worden geschenken niet alleen door geliefden aan elkaar gepresenteerd, maar ook door vrienden, vrienden en gewoon goede kennissen, omdat het zo leuk is om een ​​ansichtkaart te ontvangen als een speciaal teken van aandacht. Elk geschenk moet worden omhuld door liefde en tederheid van de gever, want alleen op deze manier kan iemand het hart van een geliefde opwarmen.

Verschillende dankbetuigingen en kaarten, gepresenteerd op Valentijnsdag, worden valentines genoemd. Deze naam kwam bij ons uit de oude traditie, begonnen door de priester Valentin, die zo'n liefde briefje schreef aan zijn toenmalige vriendin, toen hij werd ter dood veroordeeld omdat hij trouwde met de Romeinse legionairs. Aan het einde van het briefje tekende hij "jouw Valentijn".

Daarom ondertekenden geliefden die anonieme liefdesbrieven en notities schreven, zoals in het verleden, dit pseudoniem. Naast valentijn wordt deze dag aan de harten gegeven, die aan de vooravond van de vakantie te vinden is in elke winkel van allerlei materialen, maar ook in allerlei kleuren en maten. Natuurlijk wordt het hart met zijn eigen handen bijzonder gewaardeerd en wordt het na een lange tijd bewaard, als een warme herinnering.

In elk land zijn in de loop van de tijd echter hun traditionele geschenken gemaakt op de dag van All Lovers. Italianen geven elkaar bijvoorbeeld snoep in de vorm van harten en niet alleen. Sommigen bestellen taarten in de vorm van een hart met hun foto, of met een foto van hun helft.

Een ander symbool van Valentijnsdag zijn rozen, maar alleen helderrood, als een symbool van pure liefde en trouw. Boeketten van dieprode rozen geven de jongens hun meisjes of hun echtgenoten aan hun vrouw.

Een andere traditie op Valentijnsdag, om precies te zijn, is om 's avonds een romantisch diner te organiseren, wat veel aangenamer zal zijn als het onverwachts wordt gemaakt, om zo te zeggen, voor je tweede helft. Hier kunt u zowel uw eigen culinaire vaardigheden laten zien als een diner bestellen in een van de cafés of restaurants.

Hieronder zullen we echter in meer detail bekijken hoe we het hart met onze eigen handen kunnen maken voor deze romantische dag.

Hart van papier met je eigen handen (van pompons).

Het hart kan worden gemaakt van geïmproviseerde materialen - papier, stof en zelfs servetten. Als u zelf een kern van papier wilt maken, wordt de masterclass hieronder beschreven.

Om je soulmate te behagen en te verrassen met een enorme hart van papier, Wees voorbereid om een ​​hart te maken in de vorm van pompons.

Je hebt nodig:

1. Papyr papier (als er niet zoiets in het huis is, dan kan het in elke boekhandel worden gekocht, het is wenselijk dat tinten rood, roze, scharlaken enzovoort prevaleren).

2. Schaar (waarbij het handig is om kleine details weg te knippen).

3. De draad (alleen niet erg dik).

Eerst moet je pompoms maken, waarvan je toekomstige hart uit papier met je eigen handen zal bestaan. Hoe pompoms maken? Er is niets ingewikkelds, als u de instructies van de instructies duidelijk volgt.

Om te beginnen, neem een ​​vel papyrusdocument en vouw het als een harmonica in verschillende lagen, is het beter als de laag 6-8, dan pompom te weelderige, vouwtrap is ongeveer 2-3 cm Vervolgens moet u wikkel de draad in een accordeon gevouwen papier in het midden en veilig. haar in deze positie. Gebruik een schaar om de randen van het papier rond te maken. Vervolgens elke laag afzonderlijk, voorzichtig beginnen recht te trekken naar het midden, alles, de eerste pompom is klaar.

Dan, wanneer u het nodige aantal pompons voor het hart maakt, moet u er minimaal tien maken, begin met het combineren. Je kunt ze combineren op een eenvoudig stuk papier of op een kant en klaar karton, misschien in een contrasterende kleur. Op papier of karton kunnen pom-poms worden gelijmd met een lijm voor papier. Als u wilt dat het hart aan de muur hangt, kunt u de pompoms samen met een draad naaien en vervolgens de haak aan de achterkant vastmaken waaraan het hart kan worden gehangen.

Hier kunt u uw verbeelding verbinden, omdat dit hart u met uw eigen handen maakt met liefde en genegenheid voor de tweede helft. Je kunt de compositie verdunnen met pompons met kleine ballonnen, bloemen, zelfs snoepjes. In elk geval zal je hart origineel en heel mooi blijken te zijn. Ook in een van de pompons kun je nog een kleine geschenkverrassing verbergen. Als u op deze romantische dag een aanbieding wilt doen, kunt u een ring aan het midden van het hart bevestigen. Kijk gewoon of het meteen goed gaat of niet, het hangt ook af van je verbeeldingskracht en je verlangen.

Hartorigami papier

Er zijn andere manieren, hoe maak je een hart van papier met je eigen handen. Hier kun je verwijzen naar de populaire nu origami. Als je een klein hartje wilt maken, en misschien een paar, om ze alleen aan je vrienden en vriendinnen te geven, als een apart blijk van aandacht tijdens deze vakantie, dan zal hieronder specifiek voor je worden beschreven - hart met je handen masterclass.

hart

Hart van papier in origamitechniek. Masterclass met stapsgewijze foto's

Om zo'n hart te maken, heb je een vel gekleurd papier nodig. Welke kleur je kiest, hangt van jou af.

Pak een geprepareerd vierkant gekleurd papier en buig het en maak het diagonaal recht zodat alle buitenste vouwen aan de voorkant (gekleurd) zijn. Draai vervolgens het vierkant van het papier naar de andere kant, leg het in de vorm van een diamant en buig de bovenste hoek zodat deze het midden van het vel raakt. Verlaag vervolgens de onderste hoek zodat deze het bovenste punt van het blad raakt. Vervolgens moet de rechterkant van het blad zodanig worden gebogen dat de rand de middelste vouw raakt. En buig het linkerdeel op dezelfde manier als de rechter. Je nep zou het hart al moeten herinneren, maar voorlopig is het nog niet klaar. Nu moeten we de andere kant verzamelen.

Om dit te doen, draai het hart, buig de kleine hoeken van de linker- en rechterkant. Buig de bovenste hoeken van het hart zodat de voorkant van de hoek de voorkant van het hart raakt. Tegelijkertijd is het beter om de hoeken naar binnen toe naar het hart te buigen, zodat ze later niet uitsteken. Nu draai je de nep om, dat is alles, je kleine hartje - origami is klaar. Dergelijke harten kan geven als een Valentine door het schrijven van een paar woorden die ze met warme wensen, kunt u uw huis of een vakantie tafel te versieren, voeg ze toe aan rietjes of keukengerei. Hier kun je onbeperkt fantaseren.

Er zijn meer complexe origamimodellen om harten te maken bij de Dag van de Allemaal. Met verschillende inzetstukken, bloemen, patronen en ga zo maar door. Meer details zijn te vinden in de relevante literatuur. Er is echter weinig advies - als u een complexer hartmodel maakt, moet u eerst oefenen op gewoon papier, het kan zelfs een krant zijn om de mooie kleur niet te bederven. Als het goed begint te lopen, kun je beginnen met het maken van een schone versie.

Origami. Hart met vleugels. Masterclass met stapsgewijze foto's

origami

Hart gemaakt van papier, gemaakt met behulp van quilling-techniek

Er is nog een originele variant van de productie papieren harten op quilling-techniek. Dit hart ziet er erg chic uit en is net als elk ander meisje of elke jongen. Bovendien, wanneer ze leren dat deze schoonheid voor hen een geliefde heeft gemaakt. Het hart van de quilling-techniek is gemaakt van papier en van binnen is het gevuld met rozen, ook gemaakt van papier. Dit hart is vooral mooi in fel rode kleur.

u nodig heeft voor de vervaardiging van het hart: document roze of rode bloemen, in stroken gesneden met een breedte van 1-2 cm, het papier lijm (bij voorkeur PVA), een patiënt waaraan het zal handig om het papier wind (het kan een pen, een potlood of een tandenstoker zijn).

Elke strook papier moet op een pen of potlood worden geschroefd zodat de spiraal naar buiten komt. De resulterende spiralen moeten worden gevouwen in de vorm van boten of cirkels, of in een andere vorm, die dan het hart zal worden uitgelegd. Uitgaande van het centrum, spreiden we de resulterende boten in de vorm van een hart, op hun beurt lijm ze samen met lijm langs de contour.

Zo'n hart zal een prachtig geschenk zijn tijdens een romantische vakantie. Het kan later worden gebruikt om het interieur te decoreren, waarin u de vakantie zult vieren. En ook, als je een beetje fantasie en geduld toont, dan kun je in dit soort hart de hele muur versieren.

In feite is een technicus die met zijn eigen handen een hart van papier maakt, vrij veel. De meest voorkomende zijn hierboven beschreven. U kunt uw eigen verbeelding toevoegen aan een van de opties en iets compleet nieuws en origineels krijgen.

Koffieboom met eigen handen

Vervolgens stoppen we bij de koffieboom, waarvan de nep nu weinig mensen zullen verrassen, maar zo'n boom gemaakt in de vorm van het hart zal een origineel geschenk zijn voor de dag van All Lovers.

hart

Nu zullen we in meer detail beschrijven hoe we een koffiehart met onze eigen handen kunnen maken. Om dit te doen wat je nodig hebt: koffiebonen, wattenschijfjes, karton, garen, lijm, beter dan de "Moment van Crystal", lijm-gun hem een ​​schaar en mes, grote spiesjes (voor barbecue), aluminiumdraad, twee-weg tape, touw.

Teken eerst een hart van de gewenste grootte op papier en knip het uit. Breng dit papieren hart over op het karton en snijd uit het karton twee exemplaren. Nu bereiden we de basis voor de kofferbak voor. Het is noodzakelijk om vier spiesen te lijmen voor shish kebab. Nu, vanaf twee kanten van het afgewerkte vat bovenaan, bevestig twee harten van karton en lijm met behulp van een lijmpistool.

Gebruik wattenstaafjes om het hart een bepaalde hoeveelheid te geven. Dit geeft hem een ​​aantrekkelijke vorm. Breng om beurten lijm aan op elke schijf en verdeel gelijkmatig. Je moet lijmen zodat er geen holtes achterblijven. Eerst, doe dit driedimensionaal hart aan de ene kant van het vat, dan aan het andere. Je kunt tegelijkertijd meerdere harten maken, die vervolgens in een gemeenschappelijke pot worden geplaatst.

Als je klaar bent met de katoenen wielen, wind je het hart met een touw of een koord van mulina op voor de beste manier om ze te repareren. Je kunt draden van welke kleur dan ook gebruiken, maar beter bruin, of na het opwikkelen verf ze met bruine gouache en laat ze de hele nacht drogen.

Als je een originele gebogen stam voor het hart wilt maken, neem je de aluminiumdraad, buig hem in de gewenste vorm en wikkel hem met tape, van boven wind het touw, alles zal goed blijven.

Nu gaan we verder met de laatste stap - we lijmen koffiebonen naar hartenlust. Een koffieboom maken met je eigen handen, het hart erop, is een moeizame klus, die maximale aandacht en geduld vereist. Koffiebonen moeten zo dicht mogelijk bij elkaar worden geplaatst. Als je het niet met je vingers kunt maken, gebruik dan een kleine tang.

Wanneer alle granen gelijmd en uiteindelijk gedroogd zijn, kunt u de afgewerkte boom in een verticale positie zetten. In een vooraf voorbereide pot brouwen we gips vooraf met water tot een romige consistentie en geven we een beetje tijd om te stollen.

hart van koffie

Dat is alles, uw koffieboomhart is klaar om iemand te behagen voor Valentijnsdag. Wanneer het gips uiteindelijk stolt, kun je wat decorelementen aan je boom toevoegen - bind een rood lint, versier een pot, schrijf iets, en plak zelfs een foto. Hier hangt alles weer van je verbeelding af.

Het interieur ziet er erg origineel uit koffiehart met uw handenfoto verschillende interieurs en ambachten zijn te vinden in de relevante literatuur of op speciaal voor deze site bestemd.

koffie hart

Zoals je weet, werd het beste cadeau altijd beschouwd als een geschenk dat door de eigen handen werd uitgevoerd. Je ging tenslotte niet zomaar naar de winkel en gaf je geld ergens aan uit. Je hebt het geprobeerd, gezocht, bedacht en je eigen tijd besteed. Daarom zijn dergelijke geschenken zo hoog gewaardeerd en zo lang opgeslagen op de meest prominente plaatsen in het appartement. En ze zijn ook de meest originele en uniek. Daarom creëer en behaag je geliefden.

hart van koffie

koffie hart

Hoe maak je een hart alleen:

№1

hart

Hanger gemaakt van polymeerklei in de vorm van een hart voor Valentijnsdag. Dieprode rozen. Masterclass met stapsgewijze foto's
№2

hart

Opschorting van plastic "Half of love". Masterclass met foto
№3

hart

Trouwkaart - het hart met uw eigen handen. Masterclass
№4

hart

Briefkaart "Heart" met je eigen handen. Masterclass met stapsgewijze foto's
№5

hart van origami

Origami voor kinderen. Hart. Masterclass
№6

hart

Gebreid hart - valentijn. Masterclass met stapsgewijze foto's
№7

hart

Handgemaakte zeep "Heart". Masterclass met foto
№8

hart

Geschenken voor 14 februari met je eigen handen. Hart. Masterclass
№9

Serce

Een boom van kralen voor geliefden. Roze harten. Masterclass met stapsgewijze foto's
№10

hart

Koffie topiary. 2 harthelften. Masterclass met stapsgewijze foto's
№11

hart

De magneet "HEART" van cosmetische sticks. Masterclass met stapsgewijze foto's
№12

hart

Topiary "Heart" van servetten voor Valentijnsdag. Masterclass met stapsgewijze foto
№13

hart

Hart van de krant kleeft aan Valentijnsdag. Masterclass met stapsgewijze foto
№14

hart

Koffieboom met eigen handen. 2 harten. Masterclass met stapsgewijze foto's
№15

hart

Koffieboom van geluk. Hart. Masterclass met stapsgewijze foto's
№16

quilling

Volumetrisch quilling. Bloembak is het hart. Masterclass met stapsgewijze foto's
№17

hart

Koffieboom is het hart. Masterclass met stapsgewijze foto's
№18

hart

Gebreid hart op 14 februari. Masterclass met stapsgewijze foto's
№19

capsule

Box "Heart" voor een geschenk aan een geliefde. Masterclass met stapsgewijze foto's.
№20

hart

Hart van kralen. Masterclass met stapsgewijze foto's
№21

hart

Valentine met haar eigen handen. Hart met een kwastje. Masterclass met stapsgewijze foto's.
№22

hart

Pop 14 februari met hun eigen handen. Hart quilling. Masterclass
№23

hart

Een geschenk voor een bruiloft of jubileum. Een beeld van geld is het hart. Masterclass met foto
№24

hart

Briefkaart "Heart" met je eigen handen. Masterclass met stapsgewijze foto's
№25

hart

Kerstversiering. Auteur's pendant "Heart". Masterclass met foto
№26

hart

Servet met harten. Hoofdklasse haakwerk
№27

hart

Zeep "Chocolate Heart". Masterclass
№28

hart

Ambachten gemaakt van karton en papier. Hart van rozen. Masterclass
№29

hart

Zeep met hun eigen handen. Het hart is koffie. Masterclass
№30

hart

De zeep is schilferig met fladderende harten. Masterclass
№31

hart

Cerdtse. Quilling. Masterclass
№32

hart

Van kralen. De magneet is het hart van viooltjes. Masterclass
№33

hart

Handgemaakte zeep. Meerlagig hart. Masterclass
№34 hart Om te isoleren. Card. 2 harten. Masterclass
№35

hart

Zeep maken. Het turquoise hart. Masterclass
№36

kaart

Briefkaart op 14 februari met je eigen handen. Quilling. Masterclass met stapsgewijze foto's
№37

hart

Masterclass. Valentine's Decoupage-techniek
№38

hart

Briefkaart geliefd met zijn handen met harten
№39

hart

Valentine met haar eigen handen. Masterclass
№40

hart

Zeep met je handen. Het hart is aardbeienheide. Masterclass
№41

topiary

Cadeaus voor Valentijnsdag. Topiary "Valentine" in de techniek van facing. Masterclass met stapsgewijze foto
№42

hart

Topiary van veren "Valentine" voor Valentijnsdag. Masterclass met stapsgewijze foto
№43

hart

Topiary. Hart op Valentijnsdag. Masterclass met stapsgewijze foto's
№44

decoupage

Decoupage voor Valentijnsdag. Masterclass met stapsgewijze foto's
№45

zeep-hart

MGing door de handen tot 14 februari. Harten. Masterclass
№46

zeep

Zeep met mijn eigen handen voor Valentijnsdag. Minthart met licht.
№47

hart

Een magneet is een koffiehart. Masterclass met stapsgewijze foto's
№48

hart

Oorbellen van polymeerklei tot Valentijnsdag. Getextureerde harten. Masterclass met stapsgewijze foto's
№49 Hart met je eigen handen. Hoe maak je een hart? Beste ideeën en masterclasses! Origami. Vliegend hart. Masterclass met stapsgewijze foto's

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

77 − = 71

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: