Garland jezelf. Foto’s, ideeën en masterclasses

Slingers - versieringen voor alle gelegenheden, ongeacht het materiaal dat bij de vervaardiging wordt gebruikt, de kamer die ermee is versierd, ziet er altijd feestelijk en elegant uit. Slingers van papier met uw eigen handen prachtig zal kijken en op muren of een plafond, en op een bont-boom, en zelfs op een favoriete huisboom of een kroonluchter, betreft het zelfs slingers van macaroni. Vormen papier slingers kunnen variëren van eenvoudige knip- en gedraaide enten, verschillende harten, ringen, sterren, en andere figuren, de elementen van hoge complexiteit (lantaarns, sparren, uit parels, etc.).

slingers door eigen handen

Zeer eenvoudig en zeer mooie kerst krans zal een "ketting" van klatergoud geregen op raznozvetnyh Kerst Ornamenten zijn (best om plastic speelgoed te gebruiken, omdat ze niet kunnen breken, en bijgevolg oorzaak van de schade bij volwassenen en kinderen).

Buitengewoon mooi, helder en kleurrijk worden verkregen Nieuwjaarslingers van de gebruikelijke snoeppapiertjes. Om ze te maken, heb je een hoop stukjes papier uit snoep nodig (het is wenselijk om glanzende en glanzende wikkels te gebruiken), een naald en een draad.

krans van wraps

Het technologische proces van het maken van zo'n slinger is ongebruikelijk eenvoudig. De verpakking moet eerst in vier gelijke delen worden gesneden. Vervolgens moet elk onderdeel worden opgerold, hetzij door een "buis" of door een accordeon. In het midden van de strip moet je een priknaald maken, strekken en een wikkel dragen voor een lange draad. Met elke volgende gedraaide helft om hetzelfde te doen. Stringwikkelaars moeten strak genoeg op elkaar zijn, in dit geval zal de slinger van het nieuwe jaar "dicht" en "pluizig" zijn.

slingers

Ook voor het maken van slingers kunt u de origamitechniek en quilling gebruiken. Voor een slinger in origami-techniek heb je nodig: helder dubbelzijdig gekleurd papier, schaar, PVA-lijm.

Hoe maak je zelf een krans?

Eerst moet je een bepaalde hoeveelheid tijd spenderen aan het maken van lege gedeelten met een lengte van eenentwintig centimeter en een breedte van drie en een halve centimeter (zulke stroken kunnen worden gesneden uit A4-papier). Om een ​​stuk guirlande te maken, hebt u twee van dergelijke strips van twee verschillende tinten nodig (bijvoorbeeld blauw-blauw, rood-roze, geeloranje, enz.), Die van één rand moeten worden vastgelijmd. Vervolgens moet de volgende "stap" in een ander kleurenschema worden gelijmd aan de rand loodrecht op de vorige strip (dat wil zeggen onder een hoek van negentig graden). Op dezelfde manier moet je de rest van de strepen behandelen, waarna ze als volgt moeten worden opgevouwen: verticaal - omlaag, horizontaal - tegenover elkaar. Papieren guirlande voor de vakantie - de masterclass is klaar!

origami garland

Wanneer je een papieren slinger maakt, kun je het onderstaande schema gebruiken. Als je het volgt, krijg je slingers in de vorm van gekleurde hoefijzers en ringen.

schema van een slinger

Slingers uit eigen hand op Halloween kan ook van papier zijn, behalve dat papier stof, karton of dun plastic kan worden gebruikt. Papier maken - hiervoor moet je een stuk pompoen of een geest uit een rol papier snijden die is gemaakt van een kartonnen sjabloon en voorzichtig bevestigen. Met behulp van dergelijke slingers kunt u vóór de vakantie een stijlvol decor van de muren maken met uw eigen handen.

Een verticale krans kan gemaakt zijn van stof, vilt of vlies. Het is gemakkelijker en sneller om een ​​krans van vilt te maken. Om te beginnen met een verscheidenheid van vormen zoals vierkanten, cirkels of visgraat gesneden, en steek ze gecentreerd op een afstand van elkaar - gezien als de tijd dat een minimumhoeveelheid doorgebracht, maar aanvullende en nogal wezenlijk voordeel van de krans is de duurzaamheid.

slingers van stof

Herfstslingers met hun eigen handen kan worden gemaakt van natuurlijk materiaal, bijvoorbeeld bladeren, kegels of eikels.

Om een ​​herfstslinger te maken, heb je nodig:

• Bladeren;

• Lijm PVA;

• Draad en naald.

Voor de productie van droge droge bladeren, vooraf bereid en goed voorbereid, en vooral - goed gedroogd. Om ervoor te zorgen dat de slinger niet breekt en duurzamer is, moet elke folder worden bedekt met PVA-lijm in twee lagen, grondig gedroogd in een warme en goed geventileerde ruimte. Als de lijm voldoende droog is, worden de bladeren van een naald voorzien. U kunt een krans meer "dicht" te maken, laat dit geregen mollige naast elkaar, als er een wens om "de herfst compositie" meer "zeldzaam", de twee zijden van het vel moeten knopen, zal gratis blijven in dit geval de bladeren zullen niet dwalen in een groep.

herfst garland

Als er geen mogelijkheid is om mooie en platte bladeren te verzamelen, dan kun je ze zelf maken met een zout deeg, gekleurd papier of dikke gele, rode en groene stof, en je kunt ook kralen of een glasparel aan de slinger toevoegen. En de bladeren gemaakt van deeg, gesneden uit een weefsel of dubbelzijdig gekleurd papier, moeten "verzadigd" zijn met kleuren, je kunt het alleen langs de contour doen en je kunt het hele gebied van het blad schilderen.

Ook brengt de stemming in de herfst of het nieuwe jaar een krans van dennen- of dennenappels in huis (in het laatste geval kunnen kegels met fijn schuim besprenkeld worden om een ​​gevoel van sneeuw te creëren winter-winter). Ze kunnen worden geregen op een draad, of in "staart" om de ringen door te laten en alleen dan te bevestigen aan een smalle metalen strip - deze slinger is handig in die gevallen waar het bevestigingspunt een platte strook of boog is.

krans van kegels

Als we het hebben over het nieuwjaarsthema, zou ik een krans van katoenen ballen willen noemen. Om het heel eenvoudig te maken - je hoeft alleen maar de katoenen ballen van dezelfde lengte op de draad te rijgen, waarna de randen vast zitten - het blijkt heel mooi en in het nieuwe jaar (je kunt er transparante lijm op druppelen en bestrooien met pailletten).

Universeel en feestelijk, dat 'voor alle gelegenheden' wordt genoemd krans van ballen met je eigen handen. Een dergelijke decoratie van de kamer zal niet alleen geschikt zijn voor het nieuwe jaar, maar ook voor de bruiloft, verjaardag, afstuderen en andere even belangrijke gebeurtenissen in het leven. Afhankelijk van het gebied van het pand is noodzakelijk om de juiste maat ballen (dertien centimeter, drieëntwintig of achtentwintig centimeter) te kiezen, als de grootte van de kamer en de grootte is afhankelijk van het aantal ballen (berekening moet rekening houdend worden uitgevoerd - het aantal ballen in één meter slingers veelvoud van vier). Bij het kopen van ballen, moet u vertrouwen op het kleurenschema van de kamer.

Raad:

• Voor alle ballen dezelfde grootte hebben, moeten ze worden toegepast op een vooraf gemaakte sjabloon.

• Om ervoor te zorgen dat de slinger een schoon en net uiterlijk heeft, moet hij in een schone kamer worden gedaan (wat betekent dat de ballen sterk geëlektrificeerd kunnen zijn).

• Bij het maken van de productie moet het aantal lijnen worden vergroot met drie meter vanaf de lengte van de afgewerkte krans.

• Weven moet in een uitgestelde staat worden uitgevoerd, de hoeveelheid tijd die wordt besteed is aanzienlijk verminderd;

• Met een lange lengte van de slinger (meer dan vijf of zes meter), is het het beste om de lijn te vervangen door een dun maar stevig touw of beide te gebruiken;

• Als u een groot aantal ballen gebruikt, is het het beste om een ​​pomp met een speciaal mondstuk te gebruiken om op te blazen.

slinger van ballonnen

Kransen van ballen maken:

Zoals eerder vermeld in elke rij ballen zouden er vier moeten zijn, de gebonden ballen van de ballen moeten gekruist worden gevouwen en om elkaar heen gewikkeld, stevig vastgemaakt, dus de eerste vier komen naar buiten. Vervolgens moet de eerste rij aan de vislijn worden bevestigd, hiervoor moeten de ballen uit elkaar worden geschoven en de basis van de lijn dichter bij de staarten, waarna de twee ballen waartussen de lijn wordt gepasseerd, gedraaid zijn, zodat de ballen stevig op de basis blijven. Alle andere rijen worden op dezelfde manier bevestigd, naar eigen goeddunken kun je elke volgende rij een beetje draaien, waardoor een spiraalvormig effect ontstaat. Als een slinger een vorm moet krijgen, bijvoorbeeld een boog, dan is het het beste om hem op een geprefabriceerd profielframe, dikke draad of ander geschikt materiaal te monteren.

Een zeer mooie slinger van pingpongballen. Het belangrijkste idee is om ballen op de draad door te boren en te rijgen, maar afhankelijk van de verbeelding kunnen de ballen worden versierd met folie, glitters, geschilderd in felle kleuren met acrylverf of vernissen. Oudejaarsavond - het is zo eenvoudig!

Als we het hebben over gecompliceerde versies van slingers, kunnen naaldenvrouwen een slinger maken met behulp van beeldjes gemaakt van kralen. En beeldjes, zoals je weet, kunnen thematisch zijn, bijvoorbeeld voor het nieuwe jaar dat je sneeuwvlokken kunt maken, voor Halloween - spinnen, voor de bruiloft - harten, voor verjaardag - bloemen. Breiende haakmasters kunnen hun vaardigheden ook in deze richting toepassen door figuren van sneeuwmannen, vogels, engelen, sneeuwvlokken en andere thematische figuren met elkaar te verbinden.

slinger

Als we het onderwerp van serieuzer handwerk voortzetten, dan moeten we eerlijkheidshalve de techniek van Kanzash noemen - dankzij haar worden prachtige textielslingers verkregen die elk jaar aan populariteit winnen.

Garland met je eigen handen video in de techniek van Kansas is geen nieuwigheid op het internet, beschrijving van deze actie vindt u hieronder.

Om het te produceren heb je nodig: stof (hoe helderder de kleur, hoe beter, maar in tonen die geschikt zijn voor het kleurenschema van de kamer), draden, scharen.

krans Kanzashi

Kanzashi is een masterclass. Garland productie:

Teken op de stof op het sjabloon cirkels met dezelfde diameter. Verder is elke cirkel om twee keer te rollen, dat wil zeggen, je moet een kwart van de cirkel aan de basis van het blad moet knipperen krijgen - zoals bloemblaadjes die nodig is om zes stukken te maken voor één bloem, toen alle zes blaadjes aan elkaar worden genaaid, moet de draad goed zijn aan te scherpen, zal het bloem mollig . Afhankelijk van de dichtheid van de krans en de lengte, kan het aantal bloemen verschillen - het hangt allemaal af van uw voorkeur. Bovendien kan de grootte van de bloemen op één krans verschillend zijn, het belangrijkste is dat het symmetrisch en harmonieus is.

krans Kanzashi

Zoals u kunt zien, het maken van een feestelijke krans creatief en ongelooflijk spannend proces. Het kan meer eenvoudig of complex worden gemaakt, en het resultaat zal worden beïnvloed door deze, maar in ieder geval, de inspanningen zullen niet onopgemerkt blijven en maakte slingers maken de vakantie meer kleurrijke en de sfeer meer feestelijk.

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

+ 64 = 68

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: