Een kanon van een fles cognac tot de dag van de Verdediger van het Vaderland. Masterclass met stapsgewijze foto’s

Ik ben al heel lang blij met de Masterclass-website! Heel erg bedankt hiervoor! Ik wil bijdragen aan de ontwikkeling van de site zijn haalbare bijdrage! Maar eerst wil ik iedereen feliciteren met de lentevakantie! Laat iedereen een zonnig humeur hebben en ogen schitteren van vriendelijkheid! Lente, heren! Leef en geniet van het leven!

Wat moet je een man geven op 23 februari? Natuurlijk, wapens! Maar we willen onze eigen mannen alleen een vredig leven, daarom zullen we een pistool voor de vakantie presenteren - een geweer, maar niet eenvoudig, maar feestelijk, zou ik zelfs zeggen - een tafel! Als een wapen, zullen we een fles cognac hebben en alle attributen ervan zijn gemaakt van snoep en noten. Ik dronk en nam een ​​hap.

een kanon uit een fles cognac

Kanon uit de fles cognac masterclass.

We nemen een stukje plastic paneel, wikkelen het met glanzend groen papier, een open plek voor het pistool is klaar. In de hoeken van de open plek "planten" we bloemen van snoepjes versierd met een rok van gekleurd glanzend papier.

een kanon uit een fles cognac

We zullen een stapel kanonskogels maken: wikkel de walnoten in folie en ga de heuvel af. Munitie voor ons geweer is klaar. Van het schuimplastic snijden we de standaard voor het pistool zelf, we maken een inkeping overeenkomstig de grootte van de fles. We plakken de standaard met gouden inpakpapier en bevestigen het frame onder het pistool op het veld.

een kanon uit een fles cognac

We plaatsen een fles in de fles en leggen deze onder de helling, de nek naar beneden. Voor de nadruk van ons geweer, gebruiken we een pakket koekjes, eerder verpakt in glanzend papier en ook bevestigd aan onze glade, zodat de gewenste positie van de fles is vastgesteld.

een kanon uit een fles cognac

In de bodem van de fles hechten we een snoepje - we hebben hetzelfde pistool, geladen en altijd klaar voor de strijd! Van het karton snijden we 2 cirkels, waarvan de diameter iets hoger is dan de flessenhouder zelf. Dit zijn de wielen. We plakken ze aan twee kanten met een gouden laag. Aan de ene kant van elk wiel in het midden lijmen we een chocolade medaille.

De wielen zijn klaar, we hechten ze aan onze stand met medailles naar buiten. Dus onze wapens zijn klaar! In het belang van het belang, hechten we een draad aan de fles met het snoep erop. Een onbegrijpelijk detail, maar het maakt het wapen steviger. Het pistool is zeker persoonlijk. Op de fles plakken we het opschrift "Marker's tool ... dan de achternaam en initialen van de man ... jaar van uitgave 2013". Deze inscriptie is zeer indrukwekkend voor onze krijger - gecontroleerd!

een kanon uit een fles cognac

We hechten een kanon op het veld van de lijm.

een kanon uit een fles cognac

Dit is een een kanon uit een fles cognac het bleek. We bewonderen de gevechtskracht van ons leger en overhandigen plechtig de verdediger van het vaderland, dit prachtige geschenk! Ik zou blij zijn als je het leuk vond.

een kanon uit een fles cognac

een kanon uit een fles cognac

Auteur: Svetlana Shurygina

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

31 − 23 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: