Het certificaat van publicatie op de site is volledig GRATIS

Hallo, onze lieve bezoekers. 

 

Vandaag beginnen we volgens uw talrijke verzoeken te publiceren Certificaat van publicatie op de site GRATIS  

bewijsmateriaal 

Actieve gebruikers kunnen een certificaat ontvangen. Bedankt: 

dank 

Wintercertificaat 2018 

Het certificaat van publicatie op de site is volledig GRATIS 

Certificaat van publicatie: hoe te krijgen? 

Website https://masterclassy.ru/ biedt docenten, methodologen, opvoeders, studenten en studenten de materialen van hun auteur op de site aan.

 

Geachte gasten van onze handgemaakte site, we zijn verheugd u aan te kondigen over de mogelijkheid om uw auteursrechtelijk materiaal op onze website te plaatsen, u zult er voor gaan elektronisch certificaat van publicatie. De publicatie van materialen op de site is gratis, maar er moet rekening worden gehouden met een aantal vereisten die in de volgende bepaling worden uiteengezet. 

 

Waarvoor zal het elektronische certificaat van publicatie worden uitgegeven?

 

Dit bewijs van publicatie wordt uitgegeven voor plaatsing op uw site https://masterclassy.ru/ het materiaal van uw auteur:

- masterclasses in handwerk;

- ambachten met kinderen, knutselen voor kinderen;

- werk met kinderen van voorschoolse leeftijd;

- educatieve en methodische ontwikkelingen;

- artikelen over pedagogische onderwerpen;

- scenario's van lesuren, diverse evenementen;

- scenario's van conferenties, seminars, ouderlijke bijeenkomsten;

- voorbereiding van kleuters voor school (tests, thematische studies, advies aan ouders, enz.);

- aantekeningen van lessen;

- beoordelingen van boeken over lesmethoden, pedagogiek, psychologie;

- registratie van een kleuterschool, school;

- het ontwerp van feestelijke kranten;

- gesprekken met kinderen;

- quizzen, kruiswoordpuzzels, didactische spellen;

- nuttige aanbevelingen voor kinderen en hun ouders.

 

Presentaties voor publicatie worden niet geaccepteerd.

 

Om het materiaal van je auteur te publiceren op de website van Mastklassy, ​​heb je dit nodig stuur ze naar [email protected], vergeet niet om een ​​notitie te maken "Certificaat van publicatie".

!!!Zorg ervoor dat u informatie over uzelf opneemt - volledige naam, familienaam, achternaam, geslacht, stad.

 

Binnen 3 werkdagen worden de materialen van je auteur door experts gecontroleerd editors plaatsen uw werk onafhankelijk op de site. Alle opmerkingen over het werk dat u zult ontvangen via persoonlijke berichten of per e-mail. We zullen merken dat commentaren van experts alleen worden verzonden in het geval dat er in uw werk enige kleine tekortkomingen zijn in het ontwerp of in de tekst.

 

opmerkingen NIET wordt aangegeven als:

1. U stuurt ons auteursmateriaal, dat al is gepubliceerd.

2. U hebt een taak verzonden die een volledige kopie is van het werk van iemand anders of die woordelijk is verzameld uit andermans teksten. Uw werk heeft een lage uniciteit (minder dan 50%).

3. De hoeveelheid werk is minder dan 2 pagina's afgedrukte tekst.

4. U hebt een presentatie verzonden die helemaal niet is geaccepteerd voor publicatie.

5. In het geval dat het werk niet is gemaakt voor publicatie. Zie hieronder voor het voorbereiden van auteursrechtelijk beschermd materiaal voor publicatie op onze website.

 

Het beheer van de site https://masterclassy.ru/ behoudt zich het recht voor om te weigeren auteursrechtelijk beschermd materiaal te publiceren of om de reeds gepubliceerde materialen te verwijderen zonder de redenen voor een dergelijke weigering toe te lichten.

 

Besteed speciale aandacht aan!

 

Als uw materiaal niet op de site wordt gepost https://masterclassy.ru/ na 3 werkdagen betekent dit dat u niet aan een voorwaarde van onze publicatiebepaling hebt voldaan.

 

Wij beantwoorden de vragen die in de berichten, opmerkingen, e-mail adres worden gesteld en die antwoorden hebben in het kader van deze concurrentiepositie niet. Alle opmerkingen met dergelijke vragen worden genegeerd of verwijderd. schrijven alle vragen, alleen aan het einde van dit artikel!

 

Het volume van uw werk is niet minder dan 2000 tekens, of ten minste één afgedrukte pagina

 

Vereisten voor het ingezonden auteursrechtmateriaal:

 

- aan het begin van het bestand moet u uw achternaam, naam en familienaam vermelden, werklocatie: de positie die u inneemt, en de plaats;

- noodzakelijkerwijs het doel van het materiaal van uw auteur aangeven (beschrijving, korte aankondiging, toepassing in het onderwijsproces van uw werk, voor welke leeftijd, voor welke klasse kunt u uw materiaal toepassen);

- teksten mogen niet eerder worden gepubliceerd in internetpublicaties en andere publicaties en bevatten minder dan 2000 tekens of 1 pagina A4-formaat;

- Als u op het moment van schrijven een aantal bronnen gebruikte, bijvoorbeeld citaten van bekende mensen, aforismen, gedichten, beschrijvingen van onderwijsmethoden, enz., Dan moeten de auteurs van deze bronnen worden aangegeven.

- materialen moeten niet alleen auteur zijn, maar ook nuttig en interessant voor onze lezers, het is wenselijk dat uw werk voor de duidelijkheid werd geïllustreerd met tekeningen, foto's, foto's;

- als in de beschrijving van het materiaal diagrammen, foto's, tekeningen of tekeningen worden gebruikt, dan moeten ze minimaal 800 pixels breed zijn, moeten ze helder zijn, grafische materialen met de formaten jpg, png, gif. Accepteer geen foto's met logo's van de sites van andere mensen, datums, foto's van slechte kwaliteit of klein formaat;

- de tekst moet in de Word-editor worden opgemaakt, terwijl het grafische gedeelte niet in de tekst moet worden ingevoegd; het moet in afzonderlijke bestanden worden verzonden, terwijl de tekst de locatie van de afbeelding moet aangeven. Als het materiaal bijvoorbeeld wordt geïllustreerd door een afbeelding (bestand ris1.jpg), dan schrijft u op die plaats van tekst waar de afbeelding moet zijn "photo ris1.jpg" of "figure ris1.jpg";

- de administratie behoudt zich het recht voor de naam of bewerking van uw werk te wijzigen in overeenstemming met de inhoud ervan;

- wij behouden ons het recht voor om u publicatie van materialen te weigeren zonder enige uitleg.

 

Beste auteurs, we vragen u om alle hier geschreven informatie aandachtig te lezen voordat u uw materiaal verzendt. Het materiaal moet worden voorbereid voor plaatsing op de site https://masterclassy.ru/.

 

Voorbereiding op het verzenden van een Word-document (tekstdocument)

 

De naam van het werk (het zou niet te lang moeten zijn)

De naam van het werk specificeren (alleen plaatsen als het echt nodig is)

Auteur: Naam (voluit schrijven), werkplek, positie

Beschrijving van het materiaal (minstens 4-5 gedetailleerde voorstellen): voor welke categorie leraren (leerkrachten, opvoeders, ouders), dit werk zal nuttig zijn, voor welke leeftijd van kinderen is dit materiaal bedoeld (voor welke groep, klasse), beschrijf de toepassing van uw materiaal in de context onderwijsproces.

 

Stuur geen e-mails naar de titelpagina's van uw werk.

 

Dan komt de tekst van je werk

 

Absoluut alle tekst moet links uitgelijnd zijn, ga naar de nieuwe alinea met de Enter-toets.

 

Gebruik als hoofdlettertype "Times New Roman" als extra (gebruik alleen indien nodig) - "Arial", alle lettertypen moeten de 14e grootte hebben. Gebruik enkele regelafstand.

 

Gebruik niet: ingesloten objecten, voetnoten, kop- en voetteksten, frames en opvullingen, kaders (inscripties), objecten getekend met MS Word.

 

Gebruik in tabellen slechts één stijl van randen - een ononderbroken lijn.

 

Links naar sites mogen niet in de tekst van het werk staan, alleen is het toekennen van aforismen en werken toegestaan.

 

Gebruik in opsommingstekenslijsten alleen standaardsymbolen.

 

Afkortingen zoals P-k, Vo-l, B, Y-k, etc. zijn niet toegestaan. Schrijf volledig - het kind, de leraar, de student, enz.

 

Alle foto's, afbeeldingen en tekeningen worden verzonden via afzonderlijke bestanden die de jpg-, png-, gif-extensies hebben.

 

Houd er rekening mee dat onjuist ontworpen teksten niet worden geaccepteerd voor publicatie.

 

Voorbeeld van registratie van werk:

 

Samenvatting van de GCD in de seniorengroep van de DOW over het onderwerp "Holbewoners"

 

Auteur: Petrova Nina Pavlovna, opvoeder van de MBDU "Kindergarten of combined type No. 27", Kaluga

 

Beschrijving van het werk: ik bied u een samenvatting van de educatieve activiteit van kinderen van 5-6 jaar (studenten van de middelste groep) met betrekking tot het onderwerp "Grottenmensen". Dit werk zal nuttig zijn voor de leraren van de oudere groep. Je aandacht wordt aangeboden een samenvatting van de cognitieve activiteit, die gericht is op de ontwikkeling van nieuwsgierigheid onder oudere kleuters, evenals het leren van hun interesse in de geschiedenis van de mensheid.

 

Samenvatting van de directe educatieve activiteit van de kinderen van de seniorengroep over het thema "Grotmensen"

 

Integratie van onderwijsgebieden "Socialisatie", "Communicatie", "Cognitie", "Kunstcreativiteit", "Lezing van fictie"

 

Doel: voortzetten van de vorming van kinderideeën over de geschiedenis van de beschaving en de mensheid

 

doelstellingen:

Het ontwikkelen. Ontwikkeling van geheugen, aandacht, logopedie, observatie.

Leerzaam. Vorm de representatie van kinderen van het leven en dagelijks leven van holbewoners, over hun bezigheden (jagen, het maken van voorwerpen en kleding van andere ambachten), over het uiterlijk van vrouwen, mannen, kinderen, leiders, flora en fauna van die tijd.

Speech. Ontwikkeling van een coherente toespraak van kleuters, verrijking van de woordenschat van kinderen - kinderen moeten de concepten leren: mensen in de grot, grot, haard, mammoet, slagtanden, parkeren, afkoelen, botnaald, hoofdman, grotschilderingen. 

Leerzaam. Opvoeding van nieuwsgierigheid, interesse in de geschiedenis van de mensheid.

 

Demonstratiemateriaal:

Illustraties van oude mensen, zowel volwassenen als kinderen, grotten met een open haard, kleding naaien van huiden met behulp van botnaalden, de natuur: dieren en planten. Een steen met een patroon, een pop in de huid, een stuk wol gedrenkt in vet.

 

Hand-out:

Draden of kralen, een stuk bont of wol, geïmpregneerd met vet.

 

Methodische methoden: gespreksdialoog, spelsituatie, illustraties bekijken en vervolgens een gesprek hierover, een thematische fysieke cultuurgymnastiek genaamd "Rituele dans", experiment, productieve activiteit van kleuters, analyse, samenvatting.

 

Vooruitgang van de GCD

 

De opvoeder. Kinderen, vandaag wachten we op een reis door de tijd - we zullen getransporteerd worden tijdens het leven op aarde van primitieve mensen, we zullen leren hoe hun leven was. 

- Denk je dat primitieve mensen op koud of warm terrein leefden? (Warm)

- Een plek om te wonen, ze kozen dichter bij het water of weg van het? (Close)

- Waarom sluiten, denk je? (in de rivier is er een vis, het is noodzakelijk om te drinken)

Illustraties onderzoeken.

-----

 

Vergeet niet !!!

 

Al het ontwerp van de tekst dat er mooi uitziet op een computerscherm of bij het afdrukken op een printer ziet er niet altijd zo mooi uit in het ontwerp op internet. Alle bloemen, sparren, sterretjes, buitenste frames moeten uit de tekst worden verwijderd. De tekst moet worden opgemaakt, alle fouten worden gecorrigeerd en alle onnodige spaties worden verwijderd. Alle grafische objecten (foto's, afbeeldingen, pijlen, smileys, sterren, etc.) moeten uit de tekst worden verwijderd, ze moeten worden gemaakt in afzonderlijke bestanden met de jpg-, png-, gif-extensies.

 

Je moet niet alleen grafische objecten "weggooien" om ze niet om te zetten in een van de acceptabele formaten. Het moet duidelijk zijn dat in dit geval het werk oninteressant wordt en geen voordelen voor de lezers oplevert. Je plaatst auteursmateriaal niet alleen voor het verkrijgen van het certificaat, maar ook voor andere leraren om je werk te gebruiken in hun activiteiten.

 

We plaatsen materialen die in tabelvorm zijn, maar aan dezelfde tafel in de tabel zouden dat niet moeten zijn, denk ook vooraf na over de wenselijkheid van het bouwen van tabellen in de tekst. Als de gegevens alleen voldoende zijn voor één kolom en één regel voor 3-4 vellen, wat is dan het algemene doel van het maken van een tabel?

 

Regels voor het voorbereiden van materialen voor publicatie

 

1. Werk moet van jou zijn, van de auteur, en niet van een herdruk van internet.

2. Noem het materiaal correct (het moet ruim, nauwkeurig, maar niet lang zijn). Als de kwalificerende titel noodzakelijk is, plaatst u deze in het artikel.

3. Aankondiging van uw artikel moet verplicht zijn, ook de afspraak, toepassing, taken en doelen, voorbereiding, voor welke categorie lezers (leerkrachten, ouders, kinderen) uw materiaal bedoeld is.

 

Vergeet niet om je werk waardig af te maken - het resultaat, de analyse, enz.

 

4. Tekst moet worden opgemaakt in de Word-editor, corrigeer alle fouten, verwijder onnodige regels, spaties. U kunt geen teksten in meerdere kolommen plaatsen (bijvoorbeeld op één bladzijden in verschillende kolommen). Absoluut alle tekstmaterialen moeten in één kolom staan, anders wordt uw werk niet geaccepteerd voor publicatie. Zie hierboven voor meer informatie over het juiste ontwerp van de tekst.

 

Alle grafische objecten: foto's, diagrammen, afbeeldingen, tekeningen moeten worden gemaakt in de vorm van afzonderlijke bestanden met de extensies jpg, png, gif. Geef in de tekst zelf de locatie op voor de plaatsing van grafische objecten.

 

5. Materialen van praktische inhoud (masterclasses, tekenlessen, IZO-lessen, tekenen en werken, materialen voor kleuterschoolontwerp, scholen, virtuele rondleidingen door de stad) worden zonder illustraties niet geaccepteerd.

6. Tabellen mogen alleen worden gebruikt als zonder hen uw materiaal ongemakkelijk voor de gebruiker en methodisch analfabeet is. Als u alleen wat feiten wilt opsommen, is het beter om het gebruikelijke ontwerp te gebruiken, niet de tabellen. Gebruik binnen tabellen alle grafische objecten als afzonderlijke bestanden met de extensies jpg, png en gif.

7. Illustraties op uw werk (foto's, afbeeldingen, tekeningen, enz.) Mogen geen watermerken of logo's van andere sites bevatten.

 

Wat moet ik doen als mijn presentatie een presentatie bevat?

 

Denk eraan, stuur ons geen presentatie - we plaatsen ze niet.

 

Optie nummer 1. In plaats van een dia die in de tekst van uw script of abstract verzonden als aparte bestanden, foto's en afbeeldingen in uw presentaties aangegeven (alle afbeeldingen moeten in het formaat jpg, png, gif). In plaats van de presentatie plaatsen we uw werk met ingestuurde foto's (foto's) en dan wordt uw materiaal visueler en interessanter voor de lezers.

 

Optienummer 2. Schrijf de tekst op de plaats waar de dia bedoeld is. Bijvoorbeeld: "Een winterfoto van een bos wordt geprojecteerd op het scherm" of "Een portret van A.S. Poesjkin ".

 

De procedure voor het afgeven van een certificaat van publicatie

 

Nadat je je materiaal binnen 5 werkdagen op de site https://masterclassy.ru/ hebt geplaatst, ontvang je een e-mailcertificaat.

 

Als het na het plaatsen van uw werk op de site meer dan vijf dagen duurde en u niet werd verzonden Certificaat van publicatie naar uw e-mailadres, dan moet u een persoonlijk bericht schrijven naar de site-editor.

 

Als u na het plaatsen van uw werk op de site https://masterclassy.ru/ onze redactie een kopie van uw samenvatting op het internet (op voorwaarde van het behoud van uw auteurschap) te vinden, zal het certificaat van de publicatie niet worden uitgegeven, op hetzelfde tijdstip op de site https: // masterclassy. ru / het materiaal zal blijven.

 

Voor één werk wordt één certificaat van publicatie per persoon uitgegeven. De uitzondering zijn de scripts van de auteur, serieuze methodologische ontwikkelingen en projecten.

 

Als de schending van het auteursrecht wordt ontdekt na de uitgifte van het elektronische document, wordt het document geannuleerd.

 

voorzichtig

 

 

Problemen met site-editors bij het publiceren van werk

 

1. Stuur het materiaal naar de beheerder, maar geef niet eens uw gegevens op. Namelijk: Naam (volledig, gebruik geen afkortingen), gegevens over de plaats van het werk (vermeld altijd de naam van uw nederzetting).

 

2. Alleen het werk van geregistreerde gebruikers wordt geaccepteerd voor publicatie (er zal geen publicatie zijn als er geen registratie op de site is https://masterclassy.ru/). Vermeld bij het registreren volledige informatie over uzelf (naam, voornaam, familienaam, geslacht, werkplek).

 

3. Maak aan het begin van je werk een aankondiging en geef het doel van het materiaal in 3-4 zinnen aan: voor welke categorie leerkrachten, kinderen het bedoeld is, praktische toepassing, probleemstelling.

 

4. We vragen u om geen werk te verzenden dat eerder op andere sites is gepubliceerd - we plaatsen dergelijke werken niet.

 

5. Het werk moet worden gecorrigeerd alle fouten, er moet een nette uitstraling zijn, vergeet niet om de tekeningen te ondertekenen. Als u werk met foto's of afbeeldingen illustreert, moeten ze worden verzonden via afzonderlijke bestanden met een breedte van ten minste 1000 punten. Vergeet niet dat de foto's helder moeten zijn.

 

6. We besteden speciale aandacht aan het feit dat u geen grafische afbeeldingen rechtstreeks invoegt in de tekst van het werk. Stuur ze als afzonderlijke bestanden van de toegestane grafische formaten jpg, png, gif.

 

7. Sommige leraren te sturen materialen klassen met kinderen van Schone Kunsten, voor de productie van een verscheidenheid aan ambachten, maar het materiaal is geen voorlopige of definitieve foto of template voor de productie van ambachten geïllustreerd. Uiteraard kan dergelijk materiaal niet nuttig voor gebruikers worden genoemd.

 

8. Als de gegevens moeten worden geïllustreerd met een tabel, moet een dergelijk object maximaal vijf rijen en niet meer dan twee kolommen bevatten. Tabellen van grotere omvang moeten als afzonderlijke bestanden in de vorm van tekeningen worden verzonden, vergeet de toegestane grafische formaten niet - jpg, png, gif.

 

9. Als het materiaal moet worden geïllustreerd door cirkels met onderbroken lijnen, rechthoeken, hoeken, lijnen, gecreëerd door MS Word, dan moeten sturen individuele beeldbestanden toegestaan ​​grafische formaten jpg, png, gif.

 

10. Studentenwerken kunnen alleen als bijlage bij de beschrijving van de ervaring van de leraar worden gepubliceerd. Zorg ervoor dat je een beschrijving van de activiteiten van de leraar bijvoegt bij het werk van de student: een beschrijving van de werkmethoden, de doelen die worden nagestreefd in het proces, de werkfasen.

 

11. Kruiswoordpuzzels, puzzels, tests, quizzen en andere taken moeten noodzakelijkerwijs antwoorden bevatten. Kruiswoordraadsels moeten niet alleen een lijst met vragen hebben, maar ook een raster dat is gemaakt in het formaat jpg, png of gif.

 

 

 

LET OP !!! U kunt ook andere certificaten van HIER krijgen: 

https://masterclassy.ru/konkursy/11838-svidetelstvo-ili-sertifikat-o-publikacii-na-sayte-besplatno-i-bystro.html

 Ons herfstcertificaat ziet er als volgt uit:

 

bewijsmateriaal

 

Alternatieve variant

 

 

Hoogachtend, Ekaterina Ivanova

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

22 − 15 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: