Stickade rosa byxor för tjejer med stickande nålar

Det visar sig att ekrarna kan hänföras inte bara de traditionella, strumpor, tröjor, mössor, vantar, klänningar, men också producera en mängd intressanta modeller av byxor. En av dessa modeller vill vi erbjuda dig.

Och så, Stickade byxor för en tjej på 4 år, med en ökning av 116 cm.

Stickade rosa byxor för tjejer med stickande nålar

Att associera rosa byxor för tjejer med stickande nålar, du behöver:

100% bomull Semyonovskaya garn "Anyuta" i färg av lotus eller rosa (i sken på 100 gram - 275 m) - 180 gram

sticknålar №2,5

cirkulära sticknålar №2,5

kroksticka №2

Komplexiteten i stickning, detta arbete avser medelgraden. Huvudmönstret för arbetet är den släta ytan, vilken utförs enligt följande schema:

Den första främre raden är bunden med framklingorna

Den andra sträcken är bunden med fela slingor

Vidare stickas alla efterföljande udda ansiktsrader uteslutande med ansiktslyckor, och följaktligen sträcker sig alla jämnt med de fela slingorna.

Denna modell av byxor till en tjej är stickad med ett mönster av ansiktsglatthet, stickningstäthet 21 slingor x 24 rader = 10x10 cm

Jobbbeskrivning:

Höger ben av produkten

På ekrar nummer 2.5 måste du ringa 80 slingor och binda 19 rader mönstret ansikte. Sedan, för att begränsa byxbenets mönster i varje 20: e rad, är det nödvändigt att minska 6 gånger en slinga, så att endast 68 slingor förblir på ekrarna. Fortsätt sedan stickas utan ändringar och binda ytterligare 20 öglor med ett mönster av ansiktsglatthet.

Sedan, utan att stänga gångjärnen, flytta dem till extratalan och gå till stickning av andra benet.

Vänsterbyxa det liknar den rätta.

Stickade byxor för flickor - mönster.

Stickade rosa byxor för tjejer med stickande nålar

Efter de två byxben är redo, måste du göra av de inre sömmar på baksidan, och flytta alla slingor i två ben på rundst (116 slingor) Gå till stickning toppen av byxor och bälte.

Att visuellt klart synliga mittlinje forehand och baksidan av byxan, markera den med en säkerhetsnål eller trädd genom den centrala slingan längder röd tråd.

Sticka mönster främre ytan, varvid det fria utrymmet för den övre mönstret av byxorna från den bakre sidan av artikeln på båda sidor av markerade punkter i varje andra raden för att stänga tre gånger tre slingor tillsammans (ansikts). Som ett resultat bör 104 slingor vara kvar på ekrarna.

Sticka sedan utan att ändra mönstret på ansiktsytan på ytterligare 25 rader och stäng jobbet.

Det är bara för att utföra bältet av byxor. För att göra detta måste du sticka hak nr 2 runt cirkeln 103 inlägg utan hækling.

De nästa rad 3 provyazat luftlyftöglor och sedan loopar av nästa undre raden av en kolumn med sticka fm, sedan vyvyazat en luft slinga och fästa den till en kolonn nakida nästa slinga av den nedre raden. På så sätt är allt runt omkring.

Tredje raden börjar med en lufthissling och binda allt i en cirkel helt med kolumner utan hækling. Avsluta jobbet.

Höva därefter en sladd av godtycklig längd och tränga den in i de bågformade bågarna i det bundna öppningsbandet.

Stickade rosa byxor för tjejer med stickande nålar

Stickade tyger byxor för tjejer med stickande nålar redo!

Som en extra dekorativ dekoration av denna stickning för tjejer kan du haka upp det ursprungliga öppningsbandet enligt diagrammet nedan eller välja ett lämpligt mönster själv.

Stickade rosa byxor för tjejer med stickande nålar

Författare - Anna Krause "Stickning"

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

94 − = 92

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: