Hövdad mössa. Hatt för vintern. Modell “parisisk”

Hövdad mössa - Det här är en mycket elegant och feminin huvudbonad. Den föreslagna modellen görs ganska enkel stickning med hjälp av en krok och dekorerad med dekorativa lockar. Det virkade mönstret är inte komplicerat och är fullt tillgängligt för alla.

Att sticka en hatt-keps 56 storlek du behöver:

  • 100 g melange och vitt garn (eller annan färg),
  • stickning krokar №4 och №7.

Hövdad mössa. Modell Parisienka

Häcket häckmönster "Hatt":

Arbetet med tillverkningen av produkten börjar med en "pott". Gängan är tagen i två tillsatser för att ge större täthet till huvudbonaden och elasticiteten (så att den håller formen väl) och virkade med nr 7. Den skickas in i en ring med 5 luftband med 10 kolumner utan en virka. Och sedan, från andra raden, går stickning på en cirkulär körningsteknik. Redan från varv 2 börjar regelbundna tillägg grund provyazyvaniya 2 kolumner, utan fm från en kolumn av föregående rad genom en slinga av den aktuella serien.

Fortsatt arbete på hatten i en spiral. Tillägg görs först genom två slingor i varje rad, och sedan genom tre slingor. Stickning fortsätter, alternerande rader i serie utan inkrement och med inkrement tills antalet arbetslyckor når 53 stycken. Sedan utförs arbetet i en rak linje utan att lägga upp till en total höjd av 15 cm.

Hövdad mössa. Modell Parisienka

Från nästa rad (från en höjd av 15 cm) visas hattenfälten. För dem görs fem tillägg jämnt och parningen bärs mer fritt i 7-8 rader.

Vidare i produkten är en rad bunden med ett mönster av "rasche step" med en melangerad tråd i två stycken. Har bundet denna serie fortsätter arbetet med kroken # 4. Två trådar är separerade, och på var och en av dem är en kedja på 60 luftöglor sticka. En vändning görs och 2 stygn med en virka sätts in i varje slinga. I den andra raden på varje sträng stickas följande alternativ * 1 kolumn med en virka och 1 luftklinga * till slutet av raden. Den sista raden - ett mönster av "rachy step".

Hövdad mössa. Modell Parisienka

Nu kan du dekorera Virkade hakan. Var och en av de två locken läggs ut på huvudbonaden på ett speciellt sätt: den första är en blomma, den andra lanseras med en invecklad krullning till kronan. Även dessa två "band" kan hatten vara dekorerad till exempel med produkten "Beret dekorerad med naturlig päls".

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

− 2 = 2

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: