Pirates födelsedag för pojken. Master klass med steg-för-steg-bilder

Idag vill jag berätta för dig hur du ska göra piratfödelsedag för pojke 5 år gammal. I år blev min son 5 år gammal - en viktig vändpunkt: Först, första årsdagen, för det andra, för mig är det en viss milstolpe, barnet upphör att vara ett litet barn och från det ögonblicket blev han helt vuxen.

På den sista födelsedagen bjöd vi in ​​clowner: bollar, tävlingar. Det var roligt och intressant. Barnen kom ihåg semesteret under en lång tid. I år hade vi ekonomiska svårigheter bara på födelsedagen, och det var omöjligt att ringa konstnärer på semestern. Det var nödvändigt att mamma skulle inkludera fantasin och att sitta några kvällar som barnet har minns årsdagen för länge. Nu vill jag dela min erfarenhet med dig, kanske kommer någon att använda dessa material.

Med valet av ämnet under lång tid att bryta var huvudet inte nödvändigt. Samma sak har pojken genast beslutat att göra en piratkopiering. Jag var tvungen att sitta på Internet först och granska en massa material på piratferier. Skriptet samlades i delar och färdigställdes för våra gäster. Vi har en födelsedag i oktober, och naturligtvis är det i en sådan äcklig väder som alla är kalla. Den mest ihållande var min gudson med en vän. Först blev jag upprörd, jag trodde att det skulle vara tråkigt och inte intressant, men jag tog fel!

Så för att börja med födelsedagsskript Piratkopiera!

Vid ankomsten distribuerar vi piratkrav. Hej, killar! Vill du ha äventyr? Låt oss bli till glada pirater! Men pirater kan bara vara djärva, djuva och skickliga killar. Nu ska jag kontrollera din skicklighetsgrad, som kommer att lyckas bli en riktig pirat.

laddning:

Alla dansar!

Vänster roret! - allt måste vända sig till höger och fortsätta att dansa

Höger styrning! - alla ska vända sig till höger och fortsätta att dansa

Feed! - cirkeln expanderar

Näsan! - cirkeln smalnar

Lyft seglen! - alla lyfter upp händerna och fortsätter att dansa

Att däck däcken! - Alla börjar imitera könsvätten;

Cannonball! - Alla krokar

Admiral ombord! - Alla står på uppmärksamhet och hälsningar

BRA FELLOWS! Nu är du redo att bli riktiga pirater.

Så vi har en kapten, men var är skatterna? Och de begravde den äldsta och hemska piraten BARBOSA, och han rivde kartan i flera bitar och spridda över havet. För att hitta skatten behöver vi gå igenom många hinder och hitta alla delar av kartan.

Tja, är laget klart? Gå sedan! Framåt för skatten! (Barn sitter i en kartong fartyg, kommer med hans namn, tilldela roller: .. Ansvarig för karta över piratflagga, kapten rodret, jakt med ett teleskop, etc., beroende på antalet barn).

1. Vid horisonten, den första delen av kortet!

För att få dig den första delen måste du gissa alla pussel. Är du redo? (visa bilder-tips)

* Över vattnet har en klump skott upp - Det här är en väldigt arg fisk. Hon visade sin fin och försvann igen om ett ögonblick.

(Shark)

* Via havet flyter en jätte och han fontäner.

(CIT)

* När de simmar vackert -

Mycket snabb och lekfull!

Vi visar ryggen

Från havsvatten ...

(Dolphins)

* Du känner inte mig?

Jag bor längst ner på havet,

Huvud och åtta ben -

Det är allt jag - ... (bläckfisk)

* I vattnet bor hon ingen näbb, men pecks.

(FISH)

2. Bra gjort vi simma längre. Oh! Vad jag ser! I takt med en jätte bläckfisk vill han sjunka vårt skepp, vi måste attackera honom. (Bygg en pyramid av kuber, slå ner den med mjuka kuber). Bra gjort du besegrade bläckfisken och få den andra delen av kortet. Och nu måste vi simma vidare.

3. Ja, ni är riktiga pirater! Då whistle all upp! (Klättring i soffan). På soffan, mjuka leksaker)

Åh, råttorna på skeppet !!! Det är bråttom att bli av med råttorna. (släng av leksakerna, försök att komma in i lådan). Bryt mig åska! Jag tror att jag är hungrig. Och du? Jag föreslår att simma för att uppdatera mig själv i tavernan. (Barnens mottagning)

4. Nå, att piraterna var uppdaterade. Det är dags att gå! Här är nästa del av kartan. Vill du ta emot det? Före oss är dalen av stenar (spridda ägg från kinder, i några mynt) Vi behöver hitta mynt för att byta dem för ett kort!

5. Du gjorde det! Vi simmar vidare till det sista fragmentet av kartan. Du måste rita ditt porträtt av en pirat. (måla eller dra bilden av en pirat). Nu samlar vi in ​​kortet! (från de extraherade 5 bitarna samlar barnen kortet).

På kartan hittar vi bröstet, på bröstet låset, för att det är nödvändigt att hämta en nyckel. Vi väljer nyckeln, öppna bröstet och demontera presenterna. Fotograferas. Vi återvänder till tavern "Treasure Island" för att äta tårta!

I manuset betonade jag orden - det här är de krav jag behövde för manuset. Förutom detta behövde jag dekorationer för ett rum, ett bord, dekorationer för en semester. Det andra steget var att sammanställa en lista över krav för semestern.

detaljer:

 • Piratlåtar
 • Palma - 2 st.,
 • Namnet på krogens "Treasure Island"
 • blommor
 • Fartygets styrelse
 • Ratt
 • Piratflagga
 • Piratets trianglar, bandage på ögat
 • Korttips (haj, val, delfin, bläckfisk, fisk)
 • tegel
 • Mjuka leksaker, stor låda
 • Kartan
 • Bröstet är stort, det finns gåvor i det med foto
 • Lås med nyckelklipp och låda med nycklar
 • Tårta, ljus 5, för varje ljus i en bit för att skapa önskningar
 • Piratflaggor på bordet, piratattribut (nätverk, krans, bollar).

piratfödelsedag för pojke

Jag började laga mat med inbjudningar. För detta öppnade Photoshop i bilden "Parchment"

piratfödelsedag för pojke

infogad i nedre vänstra hörnet av hennes sons foto i en piratdräkt, lade till texten. I texten lämnade ett utrymme för gästens namn och mötesdatumet (det var tillåtet att skriva till min son själv). Det visade sig här är en mall - 2 st. på ett A4-ark.

piratfödelsedag för pojke

På baksidan packade jag en tom bild med pergament. Sedan tändde hon ett ljus och brände inbjudningskantens kanter över ljuset. Hon vikte arket i en rulle, bandade den med en snodd av skal och upphängning.

piratfödelsedag för pojke

Nästa steg i förberedelserna var framställningen av förnödenheter för att dekorera bordet. Vår refektory plats jag kallade tavern "Treasure Island". Tecknet var tryckt på 2 ark kontorspapper och limmade ihop dem.

piratfödelsedag för pojke

Under skylten hängde krans av piratflaggor. Var och en är tryckt på fotopapper 10 * 15.

piratfödelsedag för pojke

piratfödelsedag för pojke

piratfödelsedag för pojke

piratfödelsedag för pojke

piratfödelsedag för pojke

piratfödelsedag för pojke

piratfödelsedag för pojke

piratfödelsedag för pojke

piratfödelsedag för pojke

Hon lade till ett fisknät för sansens fulla känsla. Hon vävde den från en hampa rep enligt den gamla pappersmetoden. Långt tänkte på vilken duk att täcka. Jag ryckte genom mina lager och hittade en bit vit tyg. Klipp av rätt storlek, tryckta bilder från kartan som finns på Internet

piratfödelsedag för pojke

på termotransferpapper, klistrade in dem på en duk och målade linjerna på fartygen efter handtaget. Hon bundet kanterna med en ullens naturliga tråd, som hon ärvde från min mormor och gjorde frans från den. Under skyltarna på vanligt kontorspapper tryckte jag bilder

piratfödelsedag för pojke

På papperskoppar höll saften fast trycket runt etiketter med piratkopierade bilder.

piratfödelsedag för pojke

För att dekorera bordet på träpinnar på båda sidor klistrade runt etiketter på tandpetare - flaggor. På flaskorna av limonad gjorde jag etiketter med ett foto av min son och inskriptionen "Captain Ilya"

piratfödelsedag för pojke

På bordet spred hon ut chokladmynt. Här är en krog i slutet visade sig.

piratfödelsedag för pojke

piratfödelsedag för pojke

Menyn har bestämt sig för att göra extremt enkelt, för hälften av föregående födelsedag måste kastas bort. Tyvärr passade fotot inte alla diskar.

Menu.

 • Havsallad i tårtor (bläckfiskkokt, räkor, ägg, majs, majonnäs, röd kaviar för dekoration). I varje tartlett sätta en piratflagga på tandpetaren
 • Salat från levern i form av fisk (kokt lever, potatis, lök, morötter, för att dekorera oliver, kokta morötter, ost)
 • Frukt sortiment (mandariner, bananer, kiwi, i form av palmer)
 • För heta kyckling-shish-kebabar på träspett med en komplex sidovägg.
 • Tja, huvudrätten är "Ship" tårtan med egna händer.

piratfödelsedag för pojke

Nåväl, den sista etappen av förberedelsen är produktionen av nödvändigheter för själva semestern. För barnen gjorde hon en kappad hatt från en cardstock.

piratfödelsedag för pojke

För mamma, imitation av en pirathatt. Mallen kan skrivas ut.

piratfödelsedag för pojke

Kortets mall

piratfödelsedag för pojke

tryckt på 4 A4-ark, limmade ihop och ritade en karta enligt planen för vår lägenhet. Utgångspunkten var "Treasure Island" tavern, följt av en blomstrande vik. För honom, tryckt 16 blommor. Mall för 2 st. på A4.

piratfödelsedag för pojke

Genom den blomstriga viken måste vi simma förbi palmenlunden. Bladmönster på A4.

piratfödelsedag för pojke

piratfödelsedag för pojke

stammen av limmade trianglar av brun färg), passera genom bollpasset (dörröppningen var alla hängde med ballonger) och komma in i den röda grottan (barnens röda tält). På tältet hängde ett papperslås med en nyckelsnittsskärning, därefter fanns en låda med papperslås.

piratfödelsedag för pojke

I halsduken stod en bröstkorg (en träkista från under spelet "Lotto"), i det fanns en papperskorg med gåvor. Att det inte fanns någon konflikt på grund av det för den som boxen skulle ta bort, hängde på alla ett foto i en piratdräkt, som tidigare gjordes i en photoshop. För spelet blev kortet kort i 5 delar. Varje bit av barnets kort gavs för uppdraget

piratfödelsedag för pojke

piratfödelsedag för pojke

När jag bara bestämde mig för att göra en semester i piratstil och berättade för min son om det frågade han: "Och var ska vårt skepp vara? Ska vi flyta på soffan? "Då kom jag fram med tanken på att göra en ombordstav.

Jag tog lådan under TV: n, ritade en kontur, klippte ut den och klistrade den med pappersremsor i form av brädor, och tillsammans med mina söner hängde de en kväll för att färglägga tallrikarna. Längs kanten av brädet satte hon i flera metallögon och passerade genom dem en flätad fläta. Vid aktertrycket trycktes en härdad och hård ankare.

piratfödelsedag för pojke

Jag limmade 3 pistolfönster på den dubbelsidiga tejpen. På baksidan limmade 3 kanter från resterna av kartong, tack vare vilket fartyget kunde stå utan stöd med händerna. Flaggan gjord av 2 tryckt på pappersmallar,

piratfödelsedag för pojke

limmade ihop och fäst på en pinne. Så såg vår gemensamma insats ut.

piratfödelsedag för pojke

- Vilken typ av fartyg utan ror? - du kommer att tänka och du kommer att vara helt rätt. Som utan ratten, kör kommandon "vänster körning", "höger körning"? Vårt skepp hade också ett ratt. Bilden har skrivits ut från mallen.

piratfödelsedag för pojke

i dubblett, limmade ihop med ett lager av kartong.

piratfödelsedag för pojke

Jag ska berätta, födelsedagen var en succé! Barnen var glada och flera gånger tvingades vi att upprepa tävlingarna och simma på skeppet på kartan. Och sedan några dagar måste jag leka med dem i pirater. Några fler ramar från vår fest: Mamma och pappa i bilden.

piratfödelsedag för pojke

Råttorna vann på skeppet.

piratfödelsedag för pojke

Rita pirater. Så, kära mammor, bli inte avskräckta om du inte har tillräckligt med pengar för att ordna en elegant buffé för ditt barn och ordna nen irat födelsedag för en pojke, nmånga gratis kvällar för färger, lim och sax och en oförglömlig semester garanteras!

piratfödelsedag för pojke

Författare: Stepanova Julia

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

1 + = 5

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: