Käsintehty saippua “Heart”. Pääluokka valokuvilla

Ystävänpäivä ... Tämä loman uppoutuva sydän odottaa monia ystäviä ympäri maailmaa, koska se on tänä päivänä voit myöntää jollekulle rakastava sydän. Ja eivät välttämättä osoita heidän tunteita suullisesti, voit esittää miellyttävän yllätyksen rakastajallesi, ja kaikki tulee välittömästi selväksi. Mutta yllätyksen pitäisi olla alkuperäinen ja aihekohtainen, tosiasiallisesti samaa mieltä, esitellä rakkaalle Loversin päivälle säännöllisiä sukkia tai vielä pahempaa vartaloa, jotenkin ei romanttista. Toinen asia, jos teet lahjan omalla kädelläsi ja jopa hyödyllistä olla. Tällainen matkamuisto voi olla käsintehty saippua. Jotta ei unohda rakkauden lomaa, saippua pitäisi olla sydämessä.

Ja niin, käsintehty saippua - mestariluokka

Tällaisen käsintehtyjen saippuaa varten tarvitsemme:

  • Saippualusta luonnollinen oliivi - 100 g.
  • Perus makadamia ja rypäleensiemenöljy
  • Ruusuöljy ja persikkaöljy
  • Punainen kosmeettinen väriaine
  • Golden Gliter
  • Titaanidioksidi
  • alkoholi
  • Silikonimuoto "Sydän"

valmistus:

Saippuaa leikataan palasiksi, mikä helpottaa ja nopeuttaa sen sulattamista mikroaaltouunissa tai vesihauteessa.

Käsintehty saippua sydän

30 grammaa saippua perusaine sulatetaan välittömästi (10-15 sekuntia mikroaaltouunissa tai 7-10 minuuttia vesihauteessa), lisää sitten se perusöljyn, Macadamia (2 tippaa) ja 2 tippaa nousi öljyä, 2 tippaa punaista pigmenttiä ja kultainen kimallus veitsen kärjessä. Kaikki sekaisin.

Käsintehty saippua sydän

Silikonimuodossa kaadamme säätiön pieniksi sydämiksi reunoille ja sydämelle. Poistamme kuplat alkoholilla ja jätämme pohjan jähmettyä. Kun pohjakerros jähmettyy, on mahdollista poistaa oranssikärki, joka on poistunut rajoista.

Käsintehty saippua sydän

Seuraavaksi sulatettiin vielä 30 grammaa saippuapohjaa, lisätään viinirypäleöljyä (2 tippaa), persikkaöljyä (2 tippaa), titaanidioksidia veitsen kärjessä. Sekoita.

Käsintehty saippua sydän

Edellinen kerros ripotellaan alkoholiin paremman ompelun suhteen ja täytä se uudella kerroksella. Poistamme kuplat alkoholilla. Jätä kerros jähmettyä.

Käsintehty saippua sydän

Nyt sulatamme jäljelle jääneen emäksen, lisäämme rypäleensiemenöljyä, ruusuöljyä 2-3 tippaa, punaista pigmenttiä (3 tippaa) ja kultaista purjelentokone. Sekoita.

Käsintehty saippua sydän

Edellistä jo jäädytettyä kerrosta käsitellään alkoholilla ja kaadetaan uusi punaisen kerroksen pohjaan. Poistamme kuplat ja jätämme saippuan kovettumaan kokonaan.

Käsintehty saippua sydän

Substraatin täysin kiinteytymisen jälkeen irrota saippua muotista ja leikkaa epätasaiset reunat veitsellä. Kotisaippua on ohi.

Käsintehty saippua "Heart" valmis käytettäväksi, se on edelleen kauniisti pakattu ja voit turvallisesti antaa sen rakkaille.

Käsintehty saippua sydän

*

Käsintehty saippua sydän

*

Käsintehty saippua sydän

*

Käsintehty saippua sydän

Nauti saippuaa!

Kirjoittaja: Julia Ulyanova

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

+ 31 = 32

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: