Jadual Tahun Baru 2016. Apa produk untuk memasak untuk Tahun Baru 2016 Monyet

Ramai keluarga mempunyai adat, tradisi dan keistimewaan masing-masing semasa perayaan pelbagai cuti dan tarikh penting. Selalunya, keluarga mempunyai tradisi tertentu untuk meraikan percutian seperti Tahun Baru. Dan ini tidak menghairankan, kerana perayaan ini adalah yang terbesar di semua negara CIS. Adalah lazim untuk diraikan oleh keluarga dan syarikat besar. Lebih-lebih lagi, ini telah dilakukan selama bertahun-tahun. Untuk tahun-tahun ini, orang telah berjaya mengembangkan tradisi tertentu, yang mereka ikuti semasa sambutan perayaan Tahun Baru. Tetapi kadang-kadang anda mahu berlepas dari tradisi dan bereksperimen dengan perayaan percutian terbesar tahun ini.

tahun baru 2016

Jika anda ingin bertemu dengan 2016 dengan cara yang istimewa, maka anda boleh merayakannya mengikut tema kalendar Timur. Tetapi anda mesti faham bahawa sambutan ini perlu disediakan dengan cara yang berbeza daripada yang anda lakukan sebelum ini. Apa yang perlu diperhatikan, ini terpakai kepada semua momen, termasuk pilihan produk untuk memasak semua jenis hidangan perayaan.
Produk utama untuk memasak untuk Tahun Baru 2016
Setiap suri rumah, sebelum memulakan untuk menyediakan semua jenis hidangan untuk jadual Tahun Baru, harus menyimpan pada produk. Nah, jika wanita itu memutuskan untuk menutup meja perayaan sesuai dengan tema kalendar timur, maka dia pastinya tertanya-tanya tentang apa produk untuk memasak untuk Tahun Baru 2016 Monyet. Lagipun, jika sebelum seorang wanita tahu bahawa dia membeli di kedai, kerana dia memasak hidangan klasik untuk jadual Tahun Baru, sebagai contoh, olivier atau kentang dengan ayam, maka dalam hal perayaan tematik, seorang wanita harus bekerja keras dalam senarai pembelian.
Pisang
Apabila memilih produk untuk jadual perayaan Tahun Baru 2016, anda harus terlebih dahulu memberi perhatian kepada pisang. Hakikatnya dalam masyarakat ada pendapat bahawa monyet hanya memakan buah ini. Kerana pisang ini mula mengaitkan dengan monyet dan sebaliknya. Jadi dalam senarai produk semestinya termasuk pisang, yang boleh digunakan untuk memasak pelbagai hidangan, dan untuk melayani di atas meja dalam bentuk mentah.
Buah-Buahan
Selain pisang, anda perlu menyimpan dengan banyak buah-buahan lain, yang anda tidak boleh lakukan tanpa selama tahun Monyet. Anda boleh memilih bukan sahaja eksotik, tetapi juga tradisional untuk buah negara kami, seperti epal dan pir. Walau bagaimanapun, penekanan perlu diberikan pada buah-buahan eksotik: sitrus, kiwi, mangga, nanas dan buah-buahan lain yang monyet makan di dalam hutan. Lagipun, anda perlu mengambil kira cita rasa nyonya rumah Tahun Baru 2016 - Monyet Berapi. Buah-buahan boleh dihidangkan di atas meja sebagai pencuci mulut atau memasak makanan ringan dari mereka. Sebagai contoh, anda boleh membuat salad dengan epal dan makanan laut. Di samping itu, buah juga disyorkan untuk menghias meja.

tahun baru 2016


Sayuran cerah
Selain buah eksotik dalam bakul anda, sayur-sayuran juga mesti hadir untuk membeli produk. Lebih-lebih lagi, mesti ada banyak sayur-sayuran, kerana pada mereka anda perlu menekankan meja perayaan. Jadi jika anda akan bertemu 2016, berdasarkan tradisi kalendar Timur, maka bersedia untuk membeli lebih banyak sayuran daripada yang anda beli sebelum ini. Keutamaan harus diberi kepada sayur-sayuran cerah - tomato, ubi kayu, timun, courgette, wortel, bit dan lain-lain. Juga jangan lupa tentang kentang dan bawang. Mereka boleh digunakan dalam kuantiti yang banyak untuk memasak salad dan makanan ringan. Penekanan khusus harus ditempatkan pada tomato, lada merah manis atau panas, bit dan sayur-sayuran lain dari semua jenis warna merah.
Ikan dan makanan laut
Tidak seperti monyet, kita tidak boleh melakukan dengan sayur-sayuran dan buah-buahan, terutamanya ketika merayakan tahun baru. Oleh itu, perlu membeli lebih banyak produk yang dapat digunakan untuk memasak hidangan utama dan makanan ringan. Tempat utama dalam senarai produk utama yang boleh disediakan untuk Tahun Baru 2016 Monyet, adalah ikan dan makanan laut. Udang, kerang, sotong dan gurita harus menduduki tempat yang penting di atas meja anda. Kita mesti faham bahawa produk tersebut memerlukan banyak wang.

tahun baru 2016

Jadi, jika anda tidak mahu menghabiskan banyak pada Malam Tahun Baru pada masa itu, maka anda boleh menggantikan makanan laut yang mahal ini dengan barangan lain. Walau bagaimanapun, ikan di atas meja mesti hadir. Dan anda boleh memilih mana-mana jenis ikan. Tetapi keutamaan adalah lebih baik diberikan kepada ikan seperti whiting biru, tuna, cod, pollock, perch dan jenis lain. Juga, jangan lupa tentang klasik untuk perayaan-perayaan ikan masin kami, yang juga sesuai di atas meja semasa pertemuan tahun 2016 Monyet. Dari sini anda boleh menyediakan hidangan klasik "Herring di bawah kot bulu." Sekiranya anda berfikir bahawa hidangan ini adalah corny untuk mesyuarat Tahun Baru bertema, maka anda tersilap. Hakikatnya ialah bahawa 2016 bukanlah tahun primat biasa, tetapi Api. Oleh kerana warna maskot ini berwarna merah, ia adalah semulajadi bahawa semua hidangan warna merah akan menjadi relevan di atas meja perayaan anda.
Daging (kambing atau babi)
Ia tidak disyorkan untuk membeli daging untuk memasak di atas meja perayaan. Walau bagaimanapun, jika anda mahu mengikuti tema Tahun Baru 2016, tetapi tidak mewakili percutian tanpa daging, maka anda boleh membeli beberapa jenis daging dan masak dengan cara tertentu. Ramai orang suka memasak ayam, itik dan burung lain mengenai perayaan ini. Tetapi untuk tahun Monyet, lebih baik memilih daging babi atau kambing. Sangat disyorkan untuk tidak membeli daging lembu dan daging arnab untuk memasak kemudian. Jika anda memutuskan untuk memasak daging, maka pilihan anda akan jatuh semata-mata pada anak domba atau daging babi. Anda tidak perlu memberi perhatian kepada jenis lain.
Hijau dalam kuantiti yang besar
Bakul berasingan di kedai yang anda perlu peruntukkan untuk sayur-sayuran. Ia perlu membeli banyak. Jika anda bertekad untuk membeli sebilangan besar sayur-sayuran, maka bersedia untuk membeli dua kali lebih banyak sayur-sayuran. Apa yang luar biasa, anda boleh membeli apa sahaja sayur-sayuran. Saderi, pasli, dill, bawang hijau, basil dan herba hijau lain mesti hadir dalam senarai produk makanan utama untuk Tahun Baru 2016. Jangan lupa untuk menandakan diri anda bahawa semua keperluan ini benar-benar banyak. Hakikatnya, sayuran boleh digunakan bukan sahaja untuk salad, makanan ringan dan hidangan utama, tetapi juga untuk membuat hiasan tematik untuk meja anda. Anda perlu membuat sejenis hutan dari meja anda, jadi anda akan suka sayur-sayuran.

tahun baru 2016

Produk tenusu
Di meja perayaan untuk menghormati Tahun Baru 2016, produk tenusu, dan terutama keju, harus hadir. Apa yang perlu diperhatikan, adalah disyorkan untuk membeli keju kambing. Tetapi kerana produk ini tidak dicintai oleh semua orang, lebih baik untuk memberikan keutamaan kepada jenis yang lebih tradisional, yang akan diterima untuk semua tetamu anda. Keju di atas meja perlu hadir dalam apa jua bentuk, termasuk salad. Walau bagaimanapun, jika anda tidak mempunyai masa atau tidak mahu menyediakan hidangan keju, maka anda boleh menyajikan sandwic klasik klasik dengan produk tenusu ini. Di samping keju pelbagai jenis, produk tenusu lain seperti krim masam, yogurt rendah lemak dan juga yogurt, adalah antara produk yang boleh disediakan untuk Tahun Baru Monyet. Minuman masam ini boleh digunakan untuk membuat pencuci mulut untuk jadual Tahun Baru. Secara umum, produk tenusu mestilah dibeli untuk produk masakan pada jadual Tahun Baru 2016.
Kacang
Selain sayur-sayuran dan buah-buahan, monyet adalah pengagum semangat kacang. Mereka makan mereka tidak kurang daripada pisang yang sama. Kacang adalah salah satu ramuan utama hampir semua monyet, jadi mereka mesti dimasukkan dalam senarai produk utama yang anda perlukan untuk mempersiapkan Tahun Baru 2016 Monyet. Apa yang perlu diperhatikan, makanan istimewa ini boleh didapati di atas meja dalam apa-apa bentuk. Mereka boleh ditambah kepada makanan ringan, daging, ikan atau pencuci mulut. Di samping itu, anda bukan sahaja boleh menggunakan kacang untuk memasak hidangan, tetapi juga anda mempunyai peluang untuk meletakkan pinggan dengan kacang yang pelbagai di atas meja. Kacang itu akan menjadi makanan ringan yang sangat baik. Apa yang patut diberi perhatian, kerana mesyuarat tahun monyet itu benar-benar kacang sesuai. Apa kacang yang boleh dipilih untuk anda bergantung pada keadaan kewangan anda, kerana tidak semuanya dapat diakses dengan sama. Tetapi pilihan ideal adalah pembelian beberapa jenis kacang. Pelbagai ini akan merayu bukan sahaja kepada Monyet Berapi, tetapi kepada semua tetamu anda.
Telur
Mereka juga harus berada dalam senarai produk utama. Sangat sedikit orang yang tahu, tetapi monyet suka produk ini dan mereka makan di mana-mana peluang yang mudah. Jadi beberapa selusin telur perlu dibeli semestinya. Terutama kerana hidangan berdasarkan produk ini boleh dimasak dengan jumlah yang besar. Hidangan ideal untuk meja perayaan untuk menghormati tahun Mesyuarat monyet akan telur disumbat dengan sayur-sayuran. Pembuka selera ini akan menyerlahkan jadual anda.
Produk-produk ini semata-mata tidak boleh dibekalkan dengan membuat jadual perayaan sepenuhnya untuk Tahun Baru Monyet. Tetapi mereka harus menjadi asas meja anda, jika anda memutuskan untuk merayakan perayaan ini, dengan mengambil kira tema kalendar Cina. Jika anda tidak memperhatikannya, maka anda boleh memilih apa-apa produk.
Cadangan am untuk memasak untuk Tahun Baru 2016
Orang ramai digunakan untuk merawat kera sebagai haiwan ceria, nakal dan aktif. Idea orang tentang mereka sepadan dengan realiti. Oleh itu, apabila memilih produk untuk memasak, anda perlu mempertimbangkan ciri monyet ini. Oleh itu, semua hidangan di atas meja perlu berkhasiat, tetapi ringan dan rendah lemak. Hidangan sedemikian akan membolehkan semua tetamu anda menikmati makanan dan segera beralih ke hiburan dan menari. Inilah monyet yang dapat memakan beberapa kilogram pisang dan segera memulakan permainan. Jadi cuba untuk memasak makanan ringan sahaja, yang dalam kes ini juga akan menjadi sihat. Kesan ini boleh dicapai dengan menambah kacang kepada salad dan makanan ringan.
Cari jawapan soalan mengenai makanan apa yang hendak dimasak untuk Tahun Baru 2016 Monyet, anda boleh dalam menu vegetarian. Hakikatnya ialah simbol tahun ini adalah herbivora, supaya hidangan dari sayur-sayuran dan buah-buahan harus diguna di atas meja.
Cuba untuk memasak seberapa banyak makanan ringan yang mungkin. Pilihan yang sangat baik untuk meja perayaan itu akan menjadi tartlets disumbat dengan sayur-sayuran, sandwic roti rai dan semua jenis canape.
Apa yang harus saya elakkan di meja perayaan
1. Semasa mesyuarat Tahun Baru 2016, tidak perlu melayani makanan panggang di atas meja. Terdapat pendapat bahawa monyet tidak menyukai ini dan tidak akan menghargainya. Jadi jika anda membuat keputusan untuk mengikuti tema, maka elakkan jenis memasak seperti menggoreng.
2. Biasanya orang semasa sambutan Tahun Baru meletakkan semua jenis jeruk di atas meja. Walau bagaimanapun, ini harus dielakkan pemuliharaan. Pilihan harus dibuat hanya untuk memakan sayuran segar dan buah-buahan.
3. Semua produk di atas meja hendaklah bebas daripada pewarna dan tambahan aromatik. Monyet hanya menyebarkan asal.
Tips Berguna
1. Jika anda telah memutuskan untuk merayakan Tahun Baru untuk kali pertama, dengan mengambil kira tema kalendar Timur Timur, maka sebelum pergi ke kedai, pastikan untuk menyenaraikan produk yang diperlukan, kerana anda boleh melupakan sesuatu dan kehilangannya. Ini tidak akan menggembirakan Monyet berapi-api, yang ingin melihat produk tertentu di meja perayaan, seperti kacang atau keju. Jadi buat senarai semestinya.
2. Tahun ini, anda tidak perlu menyediakan terlalu banyak makanan berlemak dan berat, kerana mereka tidak suka Monyet. Dan, pada umumnya, Tahun Baru perlu bersenang-senang, dan bukan hanya duduk di meja dengan perut penuh. Untuk menjadikannya lebih mudah untuk mengikuti kandungan lemak produk, gantikan mayonis dengan yogurt rendah lemak. Terutama sejak yogurt sepatutnya di atas meja perayaan, kerana ia merujuk kepada produk tenusu.
3. Jika anda memutuskan untuk memasak daging untuk Tahun Baru ini, maka lebih baik membakarnya di atas panggangan. Shish kebab dalam kes ini akan menjadi pilihan yang ideal. Tetapi jika anda tidak mempunyai peluang sedemikian, maka panggang daging dalam oven. Anda juga perlu lakukan dengan ikan. Goreng produk ini dalam sebarang hal mustahil.
http://www.oloveza.ru/produkty-stola-novogo-goda

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

+ 88 = 91

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: