Quilling snödroppar

En blå snödroppe! -

Jag gömmer mig i lövverket.

Solen kommer att värma,

Kommer ge mig vägen.

Jag ska le,

Luktar och blommar

Jag kommer att bryta med azurblå -

Ögon tar inte.

Sådana vackra gåvor av naturen är bland oss. Har du någonsin sett vilda snödroppar? Hur går de bara igenom snön för att svälja solens första strålar? Visst är det här en vacker bild. Det är allt livet bland oss!

Quilling snödroppar

Idag vill vi skapa snödroppar i tekniken för quilling. Det här är en spännande aktivitet, det kan hjälpa oss att känna skönheten hos den växt som är inbäddad i den. Trots det faktum att vi kommer att skapa en konstgjord blomma - kommer vi att överföra sin skönhet genom vår flit och arbeta med våra händer. Det är inte heller lätt.

Quilling - den här tekniken fungerar med papper. Nyligen föreslog vi att du skapade en snödroppe i origami-tekniken. Han ser också charmig ut, men i det här fallet kommer vi att slå varje detalj genom tunn vridning av vårt papper. Så låt oss gå.

Quilling snowdrops - för att arbeta ska annam behöva:

- lim,

- sax,

- remsor för quilling,

- verktyg för quilling.

Vi börjar att snurra lösa rullar av vita remsor i en form som påminner om "ögat". För detta vrider vi helt enkelt cirklarna och bildar den nödvändiga formen med fingrarna. Vi börjar att vrida en tät rulle gröna ränder. I det här fallet kommer det att vara sepals. Vi ger den formen av en kon med den vanligaste pennan. Häll lim i insidan av konen, fördela det ordentligt längs väggarna med hjälp av en tandpetare. Inuti sätter vi in ​​de framställda vita kronbladen. I det här fallet tre i varje utlopp. Vi skapar flera sådana blommor.

Quilling snödroppar

Nu börjar vi arbeta på bladen. För att göra detta använder vi basen, där du kan peka pinnar. Steg bakåt en centimeter från varandra, bilda en sekvens av dessa stiften. Totalt använder vi dem fem. Så, för fyra centimeter, genom varje centimeter har vi en infogad stift. Och vi fortsätter att skapa en bipacksedel. För att göra detta, börja med den första stiftet, skapa krullarna i följd och lindra var och en av stiften. Efter att vårt ovala blad med strimmor har skapats, längst ner i droppen av en dropp lim för förstärkning. Så måste vi skapa flera blad.

Det är bara nu att samla in vår sammansättning på grundval. För att göra detta limar vi stammar, blommor och sedan i mitten av dem kommer vi vackert att ordna bladen.

Quilling snödroppar

Quilling snödroppar i en liknande design kan användas och som en utmärkt present till sina nära och kära, till exempel på fest den 8 mars. Jag tror att din mamma kommer att vara nöjd med den här gåvan - det är ett utmärkt tillfälle att visa din kärlek - att skapa ett sådant mästerverk med egna händer. Inte mindre intressanta snowdrops i utförandet av modellering av polymerlera.

Vi är glada att vara till hjälp för dig när du skapar sådana verk. Vi hoppas verkligen att du är intresserad av denna teknik, och du kommer säkert att utföra något sådant.

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

− 2 = 4

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: