Quilling. Angel. Masterclass

Quilling - een spannende les voor kinderen en volwassenen. Het vereist speciaal quilling-papier (dat je zelf kunt maken), PVA-lijm, tandenstoker (shpazhka), een beetje vaardigheid en veel verlangen.

De herfst nadert gestaag het einde en wordt al vaker bezocht door gedachten over Kerstmis en Nieuwjaarsvakanties. Kinderen beginnen nu al brieven te schrijven aan Father Frost en volwassenen "schatten" de geschatte hoeveelheid geld voor geschenken aan familieleden, vrienden en familieleden. De kosten kunnen iets worden verlaagd als sommige geschenken door uzelf worden gedaan. Het ambacht van de "Angel" is een prachtig symbolisch kerstcadeau en kan ook worden gebruikt als kerstboomversiering.

Productie technologie:

1. Om te beginnen, moet je een ring draaien met behulp van een spies (ik heb twee kleuren gemaakt) en het einde met lijm fixeren;

2. Knijp vanuit de voltooide ring, door op het midden te drukken, de kegel uit, zoals een telescoop - de romp;

engel

3. Op dezelfde manier handen maken, alleen papieren moeten ongeveer de helft worden gebruikt;

engel

4. Lijm de handen op het lichaam met lijm PVA (je moet langer houden, omdat het product zwaar wordt);

engel

5. Door de ringetje te draaien, een hoofd te maken, vastlijmend aan de romp;

engel

6. Voor de vleugel aan de ring om meer driedimensionaal te maken, dus ik wind het op het handvat, en dan zet het op de tafel om te ontspannen en corrigeren, maakt het cijfer "drop" - in principe als je alle items te verzamelen, krijg je de meest eenvoudige engel;

engel

engel
engel

7. Voor grotere gelijkenis heb ik in de vleugels figuren van verschillende grootten geplaatst: een druppel, een diamant, enz.;

engel
engel

8. Ze maakte haar haar uit gekruld papier;

engel
engel

engel
engel

9. Het hart - het papier is dubbelgevouwen en aan beide kanten naar binnen gedraaid;

engel
engel

10. Ik maakte ogen en een tuit van kralen van verschillende vormen;

engel

11. Nimbus - rijg gehakte gouden kralen op de draad en draai de randen in een flagellum. Achter in de ringkop zit een gat, daar steekt het uiteinde van de gedraaide draad in.

engel

engel
engel

engel
engel

engel
engel

Zo'n engel is heel eenvoudig gedaan en neemt niet al te veel tijd in beslag, dus als je het vandaag gaat doen, kun je een ongebruikelijk geschenk maken met een stukje ziel voor al je familieleden en vrienden.

Auteur: Tatiana Alabay

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

4 + 2 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: