Narcissus in quilling-techniek

Bloemen van narcissen zijn letterlijk te vinden in elke tuin. Ze zijn erg populair en zijn zelfs bekend bij degenen die volledig ongeïnformeerd zijn in de plantkunde. Deze prachtige bloemen hebben een droevige geschiedenis. In de Griekse mythologie was Narcissus de naam van een mooie jonge man die de liefde van de nimf Echo verwierp. Voor deze daad straften de goden de jongeman en dwongen hem verliefd te worden op zijn eigen spiegelbeeld in het water. Geleidelijk, na het verlangen, kauwde de jongeman tot hij stierf. Ter plekke van zijn dood groeide een prachtige bloem op, die naar hem vernoemd was. Natuurlijk is het verhaal triest. Maar dit neemt niet al zijn verfijning en gratie weg van narcissus.

Om deze redenen heeft Helen Walter de narcis bijgedragen aan de lijst van haar handgemaakte, wereldberoemde handgemaakte papieren bloemen, en heeft ze 'Patronen van papieren linten' in haar boek opgenomen. Wij willen u op hun beurt leren hoe een narcis te maken in de quilling-techniek, met als voorbeeld het werk van Walter.

Narcissus in quilling-techniek

Voor de compositie "Quilling. narcissen"Papieren stroken van 3 mm zijn nodig. Voor de achtergrond is een kartonnen vel met een afmeting van 11 * 15 cm geschikt. De volgende elementen en details worden gebruikt voor het vaartuig:

  1. Flower 1 - het bestaat uit zes lobben, die elk een vorm van "oog" (gemaakt losse helix waarbij de tegenoverliggende zijden samengedrukt en vormgegeven van het oog), twisted van geel ponsband lengte 30 cm.
  2. Bloem 2 - bestaat uit 2 bloemblaadjes in de vorm van een "oog" van gele linten van elk 30 cm.
  3. Meeldraad - details worden gegeven door een vorm van strak gedraaide spiraal van een papieren strook van 10 mm breed en 2 cm lang, helder citroenkleurig; wordt uitgevoerd in een hoeveelheid van 3 stuks.
  4. De trechter bestaat uit twee gedraaide details - "franje" (gemaakt door insnijdingen op de tape in te snijden) van de banden 8 en 10 mm breed en 8 cm lang oranje of donkergeel.
  5. Het hart van de tweede bloem is de "driehoek" -vorm (een vrije spiraal wordt op drie plaatsen gemaakt en samengeperst om een ​​driehoek te vormen), gedraaid van een oranje of donker geel lint van 30 cm lang.
  6. De bladeren zijn vrije papieren linten van groene kleur, 5, 8, 11 en 15 cm lang.
  7. Stelen - zijn gemaakt vergelijkbaar met bladeren, maar van tapes met een lengte van 7 en 10 cm.

Narcissus in quilling-techniek

Een artikel samenstellen «Narcissus in quilling-techniek»:

Voor trechter eerste bloem gelijmd tape omzoomd oranje of donkergele lengte van 8 cm en een breedte van 10 mm en een band van dezelfde kleur 8 cm lang. Het moet de bandlengte reactie 16 cm. Het is gewikkeld op een stok diameter van 2 cm, van van het deel met een pony. De pony moet precies in het midden van de gevormde cilinder zijn. Maar voordat het werkstuk van de toverstaf wordt verwijderd, moet het het vrije uiteinde lijmen. Wanneer de lijm opdroogt, moeten de ponyuiteinden naar buiten worden gebogen en pluizen.

Om de bladeren te maken, worden de banden dubbelgevouwen en worden de uiteinden aan elkaar gelijmd. Daarna zijn de bladeren gebogen.

Voor de eerste bloem worden de drie gele bloemblaadjes in de vorm van de ogen symmetrisch op de kartonnen achtergrond geplaatst, zodat ze hun hoeken in het midden van de bloem raken en worden vastgelijmd. Op dezelfde manier worden de andere bloemblaadjes toegevoegd en geplakt aan de basis, bovenop de eerste groep bloemblaadjes. Het zou zoiets moeten zijn als een zespuntige ster. Drie meeldraden worden in het midden van de bloem geplakt en er wordt een trechter geplaatst om deze in het midden van de meeldraden te plaatsen. Alle elementen zijn gelijmd.

Narcissus in quilling-techniek

Vormen van een tweede bloem wordt twee bloemblaadjes van gele driehoek geplaatst in de vorm van een oog hun hoeken raken in het midden. Details te lijmen.

Narcissus in quilling-techniek

Helemaal aan het einde worden stengels en bladeren aan de narcis geplakt, net als bij alle andere papieren bloemen. Ambachten. "

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

95 − = 88

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: