Gegolfd papier quilling

"Quilling. Techniek "stelt u in staat veel ongewone en zeer mooie handwerken van papier en golfpapier te maken. En ze zien er allemaal geweldig uit. Maar in tegenstelling tot gewoon gekleurd papier en strepen, geeft het golfpapier aan de ambachten een volume en, natuurlijk, sterkte (vanwege de hoge dichtheid). De details zijn verwrongen gegolfd papier quilling gemakkelijk. Toegegeven, er is één nadeel: stroken golfpapier - een zeldzaamheid; dus ze zullen ze met hun eigen handen moeten verdraaien.

En de eerste producten die wij u aanbieden in de techniek van quilling - een paneel met vruchten en panelen "Cherry". Om ze te produceren, hebt u de volgende materialen nodig:

1. Het frame is ongeveer 10 * 10 cm groot,

2. Golfpapier van verschillende kleuren of strepen van 0,5 cm breed,

3. lijm.

Gegolfd papier quilling

Bessen voor gegolfd papier quilling (namelijk druiven en kersen) zijn gemaakt in de vorm van strak gedraaide cirkels van papier van de gewenste kleur met een lengte van 30 en 60 cm. Vervolgens krijgen deze cirkels een convexe vorm. Voor het "Cherry" -paneel zijn twee grote bessen felrood of bordeauxrood. Kersenbladeren worden gemaakt in de vorm van "ogen" uit de stroken van 20 en 40 cm lang, die het werkstuk platdrukken, verdraaid van de tegenovergestelde zijden van de spiraal. Staarten en twijgen zijn eenvoudige stukjes geribbelde stroken van donkergroene of bruine kleur, die in de helft zijn ingekleurd en aan elkaar zijn gelijmd. De stengels zijn een strook van groene kleur 20-25 cm lang, gebogen in de helft en aan elkaar gelijmd. Alle preforms zijn vooraf opgemaakt tegen de achtergrond van het frame (voegen van takken en stekken, rangschikking van bladeren en bessen), en vervolgens gelijmd en gefixeerd.

Gegolfd papier quilling

Voor het paneel "Druiven" zijn lege vormen gemaakt in de vorm van gedraaide convexe cirkels in een hoeveelheid van 15-20 stukjes paars en de tinten van verschillende diameters. Bladeren, zowel als kersen, moeten de vorm hebben van "ogen" van stroken met een lengte van 20-40 cm. Bessen zijn gerangschikt in de vorm van een druivencluster: donkere en grote cirkels bevinden zich bovenop, kleiner en lichter - van onderaf. Om het volume te simuleren, moeten de cirkels in twee lagen worden gelijmd. Boven de druiventros zitten gelijmde bladeren.

Ook de quilling-techniek van papier maakt het mogelijk om mooie magneten op de koelkast te maken. Ze vereisen gekleurd golfpapier (stroken van 1 cm breed), lijm, karton, blanco en vlakke magneten.

De magneet "Caterpillar" zal bestaan ​​uit 5 verschillende gekleurde cirkels van stroken van 30 cm lang en een mok voor een kleinere staart. Elk van de gedraaide cirkels verandert in een strook papier van dezelfde breedte, maar in een contrasterende kleur. Mokken aan elkaar plakken in lengte, vormen een stam. Wanneer de lijm droogt, moet de rups op de onderkant van de kartonnen plaat worden gelegd en met een potlood worden omcirkeld. Het detail is iets minder uit het karton gesneden dan de contourlijn en is vanaf de achterkant aan de rups vastgelijmd. Op de cirkel, die dient als een hoofd, zijn gelijmde mobiele rekwisieten - ogen en mond. Voor antennes is een strook papier van 10 cm lang in tweeën gebogen en elk uiteinde ervan is in het midden gedraaid. Antennes buigen doormidden en blijven aan het hoofd hangen. Op de achterkant van de rups zijn 1-2 magneten gelijmd.

Gegolfd papier quilling

De volgende quilling is een stuk golfpapier - een schildpad. Voor haar zijn 5-7 cirkels van verschillende kleuren uit stroken van 30 cm lang en 5-10 cirkels met een diameter van iets minder gekruld. Drie grote mokken (benen en hoofd) bevinden zich op een plat oppervlak. De resterende cirkels zijn verdeeld over de benen in een halve cirkel in de vorm van een schaal. Alle cirkels zijn aan elkaar gelijmd en vormen een schildpad. En de ruimten ertussen kunnen worden opgevuld met kleine cirkels. Het lichaam van de schildpad wikkelt zich om en wordt (samen met de benen en het hoofd) met een papieren strook gelijmd. De achterkant quilling van golfdocument ambachten is gemaakt, net als voor een rups, met magneten.

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

43 − = 38

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: