Blommor från pärlor. system

Om du någonsin har gjort pärlor, använder du färgscheman från pärlor, då är det säkert ett annat sätt att titta på levande knoppar, se dem från en annan vinkel, var särskilt uppmärksam på de små saker som inte sågs tidigare. Även de minsta skillnaderna mellan de enskilda blommorna i en växt blev synliga. Det betyder att du har blivit mer uppmärksam. Och det här är så! Beading av dessa fantastiska och vackra skapelser av naturen gjorde det möjligt att reinkarnera och annars titta på världen. Nu uppmärksammas på formen av kronblad och löv, deras antal och skugga. Ibland skulle det vara önskvärt att titta och under en knopp för att överväga i detaljer sepals, för att jämföra stjälkar.

Blommor från pärlor. system

Ögonen blev mer mottagliga och uppmärksamma på naturens skapelser, till prydnaden av blommans färger, som så lockar och pekar på bin och fjärilar. Varje färg av pärlor är individuell. Han förkroppsligar endast de inneboende egenskaperna och formerna. Därför kan du inte kombinera blommor från pärlor till en kategori. De är vävda med olika tekniker och metoder. För att arbeta på vilken blomma du vill, behöver du sådana material och verktyg:

  1. pärlor,
  2. tråd för nosing och för stången,
  3. tråd för flätning,
  4. trådar viskos eller nylon,
  5. pincett,
  6. sax,
  7. hårklippnings.

För utförandet av gardenia och freesia används den franska tekniken för vävande pärlor. Kronblad är gjorda av solid, rund form. I storlek ska de vara olika, gradvis minska i storlek till mitten. Diagrammet visar metoden att väva kronblad och löv av gardenia och freesia. De färdiga kronbladen samlas i knoppen på ett sådant sätt att de är lite överlagda på varandra av en fläkt, och därigenom en spiral rekryteras till mitten.

Blommor från pärlor. system

Clematis består av 5 kronblad och ett stort antal små ståndare i mitten av corolla. Deras spetsiga kronblad rekryteras i tekniken med cirkulär vävning (det visas i diagrammet nedan). Clematis kronblad är gjorda i vitt, rosa och lila; ståndare - crimson. Bladen är vävda på samma sätt som kronblad, och de är sammansatta i tre buntar. Clematis klyvare är inte ens, något krökta, med lockiga ändar. Efter exempel på clematis är anemoner gjorda med blommor. Men deras kronblad är vanligtvis större och 4 bitar samlas i knoppen. Mitten av anemonen är gul.

Blommor från pärlor. system

Gör trädgård iris, det är mycket viktigt att förmedla korrektheten av kronbladens färgning. Trots allt, färgarna från blått till lila flyter smidigt in i dem och slutar med vita. Iriser från pärlor, som många andra blommor, skärs med bågar på en tråd. I princip är det inte något komplicerat att arbeta med dem, förutom för färgåtergivning. Irisens pistiller är ganska märkbara och är gjorda av 2-3 långa bågar av gula pärlor. Blomman går fort: två buntar med 3 kronblad är fästa, överlagda på varandra och pistiller läggs till dem. Knoppen är fast på stammen. Långa, avlånga löv av iris flätas också på bågar.

Blommor från pärlor. system

Enligt följande schema kan du göra mild kanna, som växer i naturen i en stor färgvariant. Knoppar är en pärlstav böjd i ett rör. Bladen av kanyler är gjorda enligt exempel på iris. Cannes, du kan diversifiera alla blommiga bukett pärlor. Dessa långa blommor kommer att vara ett utmärkt komplement till kompositionerna av handgjorda. I allmänhet använder man pärlor, "Blommor. Ordningar » kan berikas med prydnadsföremål: fjärilar, sländor, rika gröna, etc.

Blommor från pärlor. system

Följande bild, som visar ett schema med blommor från pärlor, antyder vävning av en stor blomknopp av krysantemum. Dess många kronblad rekryteras genom successivt sänkning av små slingor av pärlor. Och ju mer av dem desto mer tät och frodig blomman ser ut. En öppen knopp kan tillverkas med fransk teknik, vilket gör 10-11 spetsiga kronblad och staplar dem i två steg. Den gula stora mitten är gjord av låga slingor.

Blommor från pärlor. system

"Blommor av pärlor" -schema och hantverk på dem är lätta att göra på egen hand, ibland till och med komplettera dem med sina fantasier, ändra form av komposition eller färgskala.

Blommor gjorda av pärlor kan säkert användas i modellering av kläder, fästa dem på klänningen eller på hatten. Även konstgjorda blommor kan läggas i en korg eller en vas, dekorera dem med ett hörn i huset. Från de individuella blomelementen görs ett hårklipp eller brosch.

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

65 − = 64

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: