Perler med egne hender: De beste mesterklassene med bilde

making perle selv - Dette er en ekstremt fascinerende aktivitet som gjør at du ikke bare kan bruke all din fantasi, men også å skaffe deg et vakkert utseende smykke. I tillegg kan du med egen hånd lage gode gaver til en venn eller slektning. De er sikker på å liker perlene laget av polymer leire laget med egne hender.

Perler med egne hender: De beste mesterklassene med bilde

Hvis du bare oppdager den fantastiske verdenen av håndlagde, kan du bare misunnes - du har så mange nye kreasjoner og funn framover! Ikke alltid resultatet vil behage, men med hver søm, med hver gammeldags perle vil din ferdighet øke. Vi har laget for deg et utvalg av materialer som du vil lære, hvordan lage perler selv uten mye innsats.

Perler med egne hender: De beste mesterklassene med bildeEnkle perler

For arbeid, bør du lage en silkeledning 1 m lang, på enden skal du knute. På ledningen sett det dekorative elementet du har tilgjengelig - det kan være glass, perler, krystall. Lag en knute etter det sperrede elementet, men legg samtidig en øl i midten av knutepunktet - dette vil tillate deg å flytte "strengen" til den løser perlen på den andre siden.

Det neste trinnet er å sette papp rektangelet på ledningen. Kartongen bør bøyes i halv og festes med et papirklipp - dette vil tillate deg å markere den nøyaktige avstanden mellom knutene du trenger. På kanten av papp rektangelet, gjør en annen knute med en øl. Igjen, streng en perle eller krystall og lås den. Gjenta arbeidet på denne måten til du får ønsket lengde på dekorasjonen. Kutt endene på ledningen til ønsket lengde. De ekstreme noderne må behandles med limmoment - dette vil tillate dem å bli tilstrekkelig sterke.

Perler med egne hender: De beste mesterklassene med bilde

"Det er enklere"

Forbered deg på å arbeide med et dusin eller mer (alt vil avhenge av ønsket og lengden på produktet) perler, i hvert pass og fest pinnen. Ta deretter tilkoblingene og hjelp dem med å koble alle forberedte komponenter med beslagene. Nå, ved hjelp av alle de samme forbindelsesringene, er det nødvendig å feste en lås, kjede og oppheng, om nødvendig. Perler med egne hender av perler klar!

Perler med egne hender: De beste mesterklassene med bildePerler med egne hender: en master klasse av papier-mache

Du kan enkelt lage perler av papir med egne hender - som et resultat kan du dekorere deg selv med en flott håndlaget, ingen akkurat vil ikke!

I små stykker, rive avispapiret, legg dem i en bolle og hell kokende vann. Bland oppkokingen og la den stå over natten. Deretter skal det gjennomvåtes innholdet males med en blender eller bare gnides med hender. Ved hjelp av et glassstopp drenerer du overflødig vann og klemmer papirmassen med hender.

Legg PVA-limet på papiret (ca. 4 store skjeer er nødvendig per stykke eplens størrelse). Deretter knead blandingen som en deig, oppnå elastisitet og bryte alle klumperne.

Perler med egne hender: De beste mesterklassene med bilde

Nå begynner å skape perleboltene, men de kan ha noen form, alt avhenger av fantasien din. Glatt ut den resulterende kruglyashok med en skje, et tannpirk gjør et hull. Forberedte papier-mache perler lar seg tørke på en naturlig måte, de kan ikke ligge i nærheten av batteriet - de kan sprekke.

Etter fullstendig tørking må de behandles med sandpapir for å gi ønsket form og fjerne all liten ruhet. Neste, "planting" et stykke papier-mache på et tannpirk, ta for hennes fargestoffer. Bruk først en hvit vannbasert maling til bakgrunnen, og bruk deretter en tynn børste, maling med de riktige farger. Åpne med akryllakk, bruk det i et tynt lag.

Fra de ferdige perlene, danner et kjede - stram arbeidsstykkene tett på nylongarnet. Du kan gjøre et annet alternativ, velger en tynn nylon eller satin bånd i tone og arbeidsstykker laget av papier-mache å legge til noen flere interessante elementer - få stor kjede av bånd og perler.

Perler med egne hender: De beste mesterklassene med bilde

Perler fra stoffet med egne hender

Fra klaffene i vanlig stoff kan du enkelt lage utsøkte smykker. Først må du velge stykker stoff som passer til farge og tekstur. Vi foreslår at du velger en skinnende sateng.

Variant fra atlasen

Lakenes lappeteppe skal ha en bredde på 6 cm, og lengden kan være noe, viktigst, slik at du da klarte å passere produktet gjennom hodet. Del ullplaten i identiske deler - dette vil være fremtidige fyllstoffer for hver perle. Legg igjen forberedte bomullskuler på satenglappen. Deretter pakk bomullet i en satin som en turniquet. Få den resulterende perlen i en knute på begge sider. På samme måte gjør du med alle de resterende bomullsbollene. Når båndet av vev er ferdig, må du bare knytte trådens ender.

Perler med egne hender: De beste mesterklassene med bilde

Variant med klare perler

Du kan lage stoff smykker og bruke gamle perler fra et revet halsbånd eller fra en som har mistet sitt attraktive utseende fra gammel alder.

Fra et vakkert stoff, kutt ut klaffene, som i størrelse stemmer overens med rundene i kjedet. Snu forsiktig hver perle i den forberedte vevboksen, sy kantene med en nål (tråd må velges i stoffets tone). Etter at du har forberedt alle elementene i den fremtidige dekorasjonen, kan du stryke dem på en fiskelinje. Forresten, når du stryker, kan du alternere - først la oss gå på stoffet perle, og deretter den vanlige, deretter igjen stoffet. Du kan knytte en lås for smykker til kanten av linjen.

Perler med egne hender: De beste mesterklassene med bilde

Alternativ på symaskinen

Hvis du vil bruke den til å gjøre symaskinen lettere, kan du bruke følgende teknologi: Først klargjør et stykke klut av ønsket lengde, flikenes bredde skal være større enn perlen. Over hele lengden, sy en stripe med en symaskin (og du kan sy med hånden, hvis du liker det bedre). På den ene siden sys kanten på stripen, vri den til forsiden med en strikkepinne eller blyant.

Sett den første perlen inn i vevrøret og bind den med et tynt bånd (fargen på båndet må nødvendigvis kombineres med fargen på hovedmaterialet). Vær oppmerksom på at ballen må passe tett i den resulterende posen. Deretter legger du neste ball og re-bandasje. Så gjør det til røret er over, så forsiktig syr kanten. Tie den ene enden til den andre, og deretter stedet der de er tilkoblet, også binde opp og hjelpe båndene. Du kan se produsentene bead deg selv video, hvis du ikke forstår noe stadium.

Perler med egne hender: De beste mesterklassene med bilde

Perler fra perler egne hender

Fra et slikt flott materiale kan du lage et bredt utvalg av kostyme smykker. Vi foreslår at du vever fantastiske perler - først må du hente materialet, det kan være av hvilken som helst farge du liker, i tillegg kan du veve og flerfargede kjede.

Ta spenne med 4 hull til arbeideren tråder, løse på hvert hull på 3 segmentet av linje (en nylontråd eller tråd), må deres lengde være lik 70 cm. Når en glidelås man ikke kan finne, så tar de vanlige og 12 deler av tråden låsen i hullet 1 feste tråd fiskesnøret gjennom den sentrale åpning delen for dekorative perler.

For hvert stykke streng, strengperler av fargen du vil ha. Fra beaded trådene vever pigtailen (vi anbefaler at du pre-arbeid på ledningene slik at beaded flettet blir vakkert). Fest linjen til den andre delen av festeanordningen. Hvis du bruker et konvensjonelt feste, må du først trå gjennom senterhullet på den dekorative perleskålen.

Dette alternativet er perfekt for nybegynnere, som bare mester beadwork, på vår side finner du mange perler ordninger, som er designet både for nybegynnere og allerede for proffene.

Gjør også perler for hånd i 2 varianter.

Perler med egne hender foto

Perler med egne hender: De beste mesterklassene med bilde

Perler fra perler egne hender

slik perler med egne hender av steiner naturlig opprinnelse gjøres ganske enkelt. I tillegg merker vi på at egenproduktede perleprodukter vil koste deg mye billigere enn å kjøpe i en smykkersalong.

Perler med egne hender: De beste mesterklassene med bilde

Så det første du må gjøre er å ta 7 ledninger i polyester, 35 cm lange. Vind dem i en bunt. Sett klippet på spissen og snorene. Kut trådkuttere ved hjelp av wire cutters, lenger fra klemmen med 1 cm. Klem begge ender ved hjelp av rundnettet tang, for å få ørene til å se ut som de samme. Når du trekker tilbake fra klemmen 10-12 cm, festes en tynn gullledning (0,2 cm i bredden) til ledningene. På de gyldne trådstrengperlene (de kan ikke bare være vanlige, men også glass, gull, etc.). Trekk ledningene med perler, du må gjøre 32 omdreininger. Du kan passere en gylden og glassperle på en pinne, og på den siste - en aning. Klipp av alle tipsene.

Gjør ører på hver perle. Ta tak i tuppen og pinnene med rundnettet tang og pakk den inn til den stopper. Åpning av perlenes øyne, fest ørepennen til den med et glass. Legg de resterende perlene til glassets andre øyelegg. Fest en perlekjede med en ringetett til midten av produktet.

Legg til pinnene fem perler, en plukk opp studen. Etter å ha gjort ører på dem, fest dem til hverandre. Ved hjelp av en ring, fest kjedet til basen, mens du litt trekker tilbake fra den vedlagte kjeden.

Lag 8 glass og 7 gyldne kjeder, fest designen til bunnen.

Låsen er laget av en ring med karbin på den ene siden og en ringlet på den andre.

Gjør også en brosje og perler i vintage stil.

Perler med egne hender: De beste mesterklassene med bilde

Dekorasjoner laget av polymer leire

Klipp en liten mengde plast du liker, for eksempel kan du kombinere beige og oransje. Klipp hvert stykke diagonalt, og kombiner deretter forskjellige farger med hverandre. Lag så mange segmenter som du vil gjøre ballene. Hvert stykke av en annen nyanse er forsiktig blandet for å gjøre fargen ensartet.

Bruk et tannpirk i hver ball, og gjør et hull for å passere en gummi eller vokskabel der. Bake ovnkjeks, og følg instruksjonene for polymerlera. Etter kjøling, samle ballene på ledningen i rekkefølge av fargeovergangen. Det er fantastiske perler, laget med egne hender!

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

+ 36 = 43

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: