Origami-vene valmistettu paperista. Järjestelmä

Mikä poika ei uneksinut tulla kapteeniksi! Aseta aluksen kannelle ja ohjaa ohjauspyörää, joka peering to the distance to the sea. Jos näin on, niin veneessä origami "Vene valmistettu paperista" he nauttivat siitä, kiihkeästi ja kiihkeästi. Vene on ihana origami paperille aloittelijoille. Jos luku on lapsen vaikea, hän tarvitsee apua. Ja sitten origami-veneestä tulee suosikki lasten lelu.

Origami-vene valmistettu paperista. Järjestelmä

Tietenkin, kun tuotat tuotteen origami-tekniikassa, on kätevää käyttää video-oppitunteja tai master-luokkaa. Mutta tällaisen puuttuessa käsityön mukana oleva järjestelmä on välttämätön. Järjestelmä origami paperista "Boat" näyttävät visuaalisesti jokaisen työvaiheen ja kertovat hetkiä miten origami saadaan paperista.

Origami-kuvion toteutus vähenee vaiheittaiseen taitettuun taivutukseen minkä tahansa väristä paperiarkista. Tässä tapauksessa voit viitata säännöllisesti järjestelmään ja sen käsikirjoihin.

Origami-vene valmistettu paperista. Järjestelmä

Valmis "vene" sinun täytyy viimeistellä ankkuri, oviaukot, pelastusrengas. Voit myös kuljettaa matkustajia ja kyynärpäitä, ja värillisestä paperista tehdään pieni lippaava lippu. "Paper boat" -järjestelmä ei ole varustettu näillä yksityiskohdilla. Mutta aikuisten ja hyvän mielikuvituksen avulla puuttuvat elementit sopivat helposti kannelle ja sivuille. Nyt vene on valmis menemään merelle ja kaukoliikenteelle. Ankkuri nousee vain.

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

79 + = 88

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: