Origami för barn. Pojken

Det är intressant att det vanligaste papperet alltid hjälper föräldrar i alla fall av livet. Det fungerar också som ett utmärkt material för att ta anteckningar, skrotar, förpacka allt och till och med fungera som en utveckling och underhållning för våra barn! Nu finns det till och med en känd teknik för att arbeta med papper - origami. Det är med hennes hjälp att vi kan ta oss våra barns tid. Det är självklart möjligt att du måste arbeta tillsammans med dem och komma till räddning ibland - men fortfarande är faktum kvar!

Förra gången vi erbjöd dig ett intressant program för att skapa en pratande hund, idag kommer vi att sluta på origami pojke av papper. Denna roliga man kan senare bli en utmärkt imaginär vän till vårt barn och ta det ett tag. Så, för arbete behöver vi:

Rektangel i papper 30x15 cm,

1 kvadrat med 10x10 cm ljusbrun färg.

Vi kommer att placera en rektangel direkt framför oss, vertikalt, vit - den felaktiga sidan till sig själv. Vi böjer den i hälften och kombinerar långsidor. Böj också de korta sidorna, böj dem i hälften. Nu kommer den resulterande torget, som ligger i våra händer, att vi böjer, medan vi lyfter undersidan och tar tag i ett lager av papper, utveckla arbetsstycket. Det här är bara början, men snart origami pojke för barn kommer att vara redo!

Origami för barn. Pojken

Vi tar hand om att göra barnets torso - origami för barn pojke. Med hjälp av vanliga saxar skär vi övre delen av vårt arbetsstycke längs viklinjen. Låt oss nu sänka den övre delen längs böjningslinjen, böj de övre hörnen till linjen och böj remsan nedåt. Nu måste vi öppna och platta ut "fickorna". Vi sänker de övre, så kallade "fickorna" tillbaka och böjer sidorna till inflexionslinjen, medan vi bara tar in det nedre lageret av papper. Vi ska böja ett litet hörn från sig själv.

Origami för barn. Pojken

Vi vänder nu till bildandet av vår pojkes huvud. För att göra detta, förbered en fyrkant med sidor 10x10 cm, böj det övre vänstra hörnet medan du tar 2/3 av längden på de övre och vänstra sidorna. Låt oss nu släppa resten av övre sidan medan du noggrant och noggrant kombinerar hörnarnas toppar. Vi böjer hörnet tillbaka. Därefter böjer de hörn som anges i illustrationen till oss själva och gör vikarna i form av en blixtlås och bildar därmed öron. Följ noggrant inte bara förklaringar, men kontrollera dem också med steg-för-steg-illustrationer.

Så vad ser vi? Pojkens huvud visade sig framför oss! Nu är det enda som finns kvar för oss att ansluta alla tidigare beredda och skapade detaljer om hans kroppsdelar! Namnlösa: Kroppen och huvudet. Och självklart, nu kan du arbeta med att måla en baby - rita en tröja till honom, rita ett litet ansikte - ögon, näsa, panna och så vidare.

Origami för barn. Pojken

Är det inte så mycket en intressant karaktär vi visade? Här, med hjälp av sådana hantverk i origami-tekniken, kan du skapa även de mest ovanliga karaktärerna i olika sagor och teckningar. Det är bara nödvändigt att inkludera din fantasi och du kommer att lyckas!

Förresten är sådana figurer perfekta för ett hemmastudent show i form av en dockteater, men med användandet av sådana pappersmän. Även bakgrunden kan målas av egna ansträngningar och olika träd, hus och så vidare.

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

47 − = 38

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: