Modulaire origami voor kinderen. Alfabet. Masterclass

Met behulp van origami kun je allerlei vormen, planten, dieren en nog veel meer toevoegen. U kunt zowel in het volume als op een vlak, dat wil zeggen op een vel papier, maken.

Het belangrijkste element van de modulaire origami is de driehoekige module. Dit element (driehoek) kan, naast het gebruiken ervan in het creatieve proces, ook worden gebruikt voor educatieve doeleinden. Namelijk voor het neerleggen van letters, hele woorden en zinsneden, evenals cijfers.

Alfabet van origami

Met een vrij groot aanbod van driehoekige modules, kunt u tijdens het spel eenvoudig kleine kinderen leren lezen en schrijven. Als u bijvoorbeeld een zwaan verzamelt, is het mogelijk om elke letter van de tijdelijk niet-betrokken modules toe te voegen.

Voor het vouwen van letters en cijfers zijn driehoekige modules in kolommen verbonden:

Alfabet van origami

In het Russische alfabet is de duurste van de modules: van de medeklinkerletters de letter "Щ" en van de klinkerletters - de letter "Ю".

Alfabet van origami

In het Latijnse alfabet zijn dit respectievelijk de letters "W" en "O" (buiten de competitie in complexiteit - Chinese karakters).

Alfabet van origami

De eenvoudigste lay-out is het cijfer "1" en het moeilijkste (en kostbare) cijfer is "8".

Alfabet van origami

Hoewel het verspreiden van Romeinse cijfers gemakkelijker is, maar in de meeste gevallen zullen modules meer nodig hebben (bijvoorbeeld: 18 = XLII en 88 = LXXXVIII).

Alfabet van origami

Maak het artikel af door de zin "I love you" in het Engels en het Russisch te schrijven. Vervang het woord "love" (zoals gewoonlijk) door het hart, ook samengesteld uit de modules.

Alfabet van origami
Alfabet van origami

Sergey speciaal voor masterclassy.ru

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

1 + 5 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: