Kukat “Pansies”. valokuva

Bulgariassa on runsaasti kukkia ja levinneitä tällä hetkellä - kukat "Pansies". Tässä on heidän phositten kerään tässä artikkelissa))

Nämä kukkakuvat tehtiin kompleksissa: Varna. Complex "Magic Izvor" Valokuvat ja arvostelut

pansies kuvia

pansies kuvia

pansies kuvia

pansies kuvia

pansies kuvia

pansies kuvia

pansies kuvia

pansies kuvia

pansies kuvia

Ja nämä kukat kasvavat Slivnitsa-bulevardilla, lähellä Seaside Parkia

pansies kuvia

pansies kuvia

pansies kuvia

pansies kuvia

pansies kuvia

Suuren joukon kukkivia kasveja, tärkeä paikka puutarhanviljelyssä on sellaisten kukkien kuin viinakaupunkien käytössä. Pansies ovat kukkia, jotka kuuluvat violetin perheeseen. Tätä kasveja kutsutaan eri tavoin, joista osa on violetti, toisille - purppuraa ja kolmasosaa. Mutta tavalla tai toisella kukaan ei kiistä kukkien kauneudesta. kukin kukka pansy, valokuva jonka näet on ainutlaatuinen ja ainutlaatuinen.

Kirkkaiden ja värikkäiden värien ansiosta ne näyttävät todella juhlat. orvokkeja voivat olla sekä luonnonvaraisia ​​että kulttuurisia. Luonnossa he kasvavat niityillä, metsillä, puistoilla ja samalla pitävät hedelmällisestä ja kosteasta maaperästä, mutta ilman vettä pysähtynyt. Suurin osa vatsakalvojen lajista alkaa kukoistaa huhtikuun lopulla, toukokuun alussa. Kasvattajat valitsivat lukuisia viinipulloja erilaisten violettien hybridisaation avulla.

Tarkastellaan valokuva kukkia pansy, näet, että ne kaikki eroavat toisistaan. Tällä perusteella ne voivat olla - yksi-väri, täplä, raidallinen, marmori, nelisoluinen, raznokolernye. Varnan kukkapenkereissa on suuri määrä kolmivärisen keltavihreän värin violaa. Istutetaan aavikkoa Alppien kukkuloilla, razbatki, mixbordah, reunukset, kukkapenkit.

Vatsan kukan terälehtien reunat ovat tiettyä aallokkoa. On lajikkeiden sileä, aaltoileva ja voimakkaasti aaltoileva reunat terälehdet. Kaikki orvokki (Viola) voidaan jakaa seuraaviin ryhmiin - Erfurt aikaisin, himalis talvi, iso-sveitsiläinen (Roggli) trimardo rikkaasti kukintaa.

Suosituimmista lajikkeista pidetään yhtenä puutarhurit - "Fire», «Plentifall», «Riesen», «Terry pitsi", "Adonis", "kardinaali", "Flyamme".

Varnassa on runsaasti kukkapenkkejä, joihin koristepäitä koristellaan (kuva). Niiden taimien viljely tapahtuu erityisesti varustetuissa kasvihuoneissa. Jos haluat kasvattaa näitä kukkia kesämökissäsi, sinun pitäisi tietää ja ottaa huomioon niiden istuttamisen ja hoitoa koskevat säännöt.

Huolimatta siitä, että vitsauksia pidetään monivuotisina, niitä kasvatetaan kahden vuoden välein tai vuosittain. Siemenet kylvetään maaliskuussa, ja toukokuussa kasvit hylätään ja istutetaan avoimessa maastossa 10-15 cm etäisyydeltä toisistaan.

Istutettaessa kasveja maahan, on myös muistettava, että tuhkarajat viittaavat ristipölytteisiin kasveihin, joten eri lajikkeet on istutettava pois toisistaan. Näin pystytään keräämään tulevaisuudessa siemeniä siemeniä.

Kukat voidaan myös levittää vihreiden pistokkaiden avulla keskellä kesää. Tätä tarkoitusta varten on parasta käyttää lopullisia versoja. Siivu varret niin, että ne olivat vähintään 2-3 solmua, ja sitten istutetaan ne auki maahan syvyyteen 1 cm. Syksyllä juurtuneet kasvit siirrettiin pysyvään paikkaan.

Violettien kukinnan jatkamiseksi heidän ei tarvitse vain säännöllisesti vettä, vaan myös poistaa pysyvästi laatikot siemenillä ja haalistuneilla kukilla.

Orvokit vaikuttaa usein kirvoja, sukkulamadot, härmän, joten jos huomaat, että kasvit alkoi hyökätä tuholaisia ​​tietoja, muista ripottele se liemi sipuli kuori, valkosipuli, voikukka, saippuavettä tai ostettu sienitautien.

Sellaiset valkeat kuvat, joita kukkakaupoista käytetään kerran maagisiin tarkoituksiin houkutella rakkautta. On mielenkiintoista, että ranskalaiset ja puolalaiset antavat vielä rakastetuilleen nämä kukat ennen erottelua.

On lajikkeita, sekä yksivärisenä että monivärisenä. Erityisen mielenkiintoisia ilmeitä, joiden keskipisteessä on luonteenomaista pistettä.

Tiedätkö miksi kukat saivat tällaisen nimen? Jotkut lajikkeet näistä kukista todellakin muistuttavat silmiä. Siten, keskiajan kristinuskon tumma piste keskellä silmän voi nähdä Holy Trinity, ja kirkas vanteen ympärillä, oli symboli jumalallista valoa peräisin siitä.

Lähes jokainen kukka tai puu, jota et käytä, löytyy vastaavasta legendasta. Kyse on tällaisista kukoista kolmiväriset terälehdet, joka koostui erittäin kaunis ja samalla surullinen legenda. Muuten, on olemassa useita legendoja väreistä pansies. Tässä on yksi niistä.

Se kertoo kaunis nuori tyttö, joka rakastui nuori mies, mutta hän jätti sen ajan sattumalta. Vakavasta surua tyttö kuoli, ja paikka hänen hautaaminen kasvoi nopeasti ihmeellisen kauneuden kukat kolmiväristen terälehtiä, jossa jokainen väri edustaa toivoa, yllätys ja surua.

Ja voit tehdä helmiä, valokuvia ja mestariluokkaa näiden kukkien tekemiseksi helmi-osioon. Tällaiset käsintehdyt violetit täydentävät täydellisesti sisustusta, ja siellä on ihana lahjoja lomalle. Mutta mikä väri heillä on sinulle - se riippuu vain mieltymyksistäsi. Erityisen suosittuja neulajien keskuudessa ovat violetit, vaaleanpunainen, oranssi ja violetti.

Monet rakastajat ovat äskettäin etsineet Internetiä "Pancake-salaatti" valokuvalla, koristeltu kauniilla kukilla retiisi. Violetti salaatti kauniissa krakkauskorissa on todellinen koriste jokin juhlainen pöytä, muista siitä.

Sivustollamme näet, miten kirjonta kynällä varustetuilla nauhoilla peeps valokuvia ja kuvaus. Brodeeratut nauhat, joissa on kauniit violetit, voivat koristella monia asioita. Esimerkiksi ne voidaan kuvata sängyillä, pussit, maalaukset, paneelit, kannet, korit, tyynyt. Kyllä, kuitenkin kaikki muut asiat, rakas sydän.

Kuten olette jo ymmärtäneet, pansy kukkia ovat eri laatuja, heidän valokuvinsa on vahvistus ja niiden tekeminen kaikenlaisten käsityövälineiden muodossa, elävästi todistaa heidän suosionsa taideteollisuudessa.

Ja tässä on toinen kuva. Paniit ovat keltaisia ​​ja lilaisia.

Kuva pansy kukkia

pansies kuvia

pansies kuvia

pansies kuvia

pansies kuvia

pansies kuvia

pansies kuvia

pansies kuvia

pansies kuvia

pansies kuvia

pansies kuvia

pansies kuvia

pansies kuvia

pansies kuvia

pansies kuvia

pansies kuvia

pansies kuvia

pansies kuvia

pansies kuvia

pansies kuvia

pansies kuvia

Ystävällisin terveisin, Ekaterina Ivanova

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

− 1 = 1

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: