Bulgarian puut. Photinia. Kuva ja kuvaus. Osa 4

Puut Bulgariassa. valokuva

Puut Bulgariassa. valokuva

phoenix valokuva

Puut Bulgariassa. valokuva

Bulgarian puut eivät silti hämmästy niiden monimuotoisuuden ja ulkonäön vuoksi. Ota esimerkiksi, foliinia, lehdet joka alkukeväällä näyttää syksyisenä, mutta samalla juhlallisena ja juhlavaisena. Fotinia kuuluu Rosyn perheeseen. Photinia-sukuun sisältyy sekä lehtimäisiä että ikivihreitä kasveja. Fonetiikan kotimaa on Kaakkois-Aasia ja Uusi-Seelanti.

Tähän mennessä yli 40 lajia tästä pensaasta tunnetaan. Suosituimmista lajikkeista pidetään Davidson Photinia, Photinia epämääräinen, Photinia Red Robin, sahalaitaiset Photinia, Photinia Fraser ym. Kuvan enimmäiskorkeus on enintään 12 metriä.

Käännetyt kreikan sanasta hotinus kuulostavat loistavalta. Katso kuvaa. Bulgarian puut - Photina, samoin kuin sen läheisessä suhteessa - aronia, on kiiltävät, pitkospuiset lehdet, joilla on kiiltävä kirkkaus.

Photinia - puu on valoa rakastava, se ei pelkää suoralta auringonvalolta, joten se voidaan istuttaa suojaamattomille alueille. Muuten, fotinia pensaat istutettu auringossa on voimakkaampi väritys lehdet kuin ne kasvavat varjossa. Se suosittelee ravitsevia ja hyvin läpäiseviä maaperä. Maaperän happamuus fotiniaa kohtaan ei ole väliä.

Se kasvaa hyvin sekä happamissa että emäksisissä maissa. Kasvi siedetään hyvin pitkäaikaisen kastelun puutteen vuoksi. Jotkut puutarhurit menestyksekkäästi kasvavat fotiniaa suolakurkkua ja haukea.

Fotinia-lehtien kirkas väritys on jo pitkään herättänyt puutarhureiden huomiota ja siksi sitä käytetään laajasti maisemasuunnittelussa. Tämän kasvin vähärasvaiset lajikkeet sopivat erinomaisesti hedelmien ja yksinäisten istutusten muodostamiseen. Jokainen muu pensas istutetaan 1-1,5 metrin etäisyydelle.

Puut Bulgariassa. valokuva

Puut Bulgariassa. valokuva

Puut Bulgariassa. valokuva

phoenix valokuva

Holkki sopii täydellisesti karsimiseen, jonka ansiosta se voidaan antaa houkuttelevaksi pallomaiseksi muodoksi. Photinia resistenttejä erilaisen luonteen sairauksien ja tuholaisten, vaikka joskus se voi vaikuttaa sienen seurauksena tappion sen lehdet peitetty ruosteinen paikkoja. Mitä sen käytännön soveltamista, toisin kuin muut puut ja pensaat, Fotini ei käytetään lääketieteessä, sitä käytetään ainoastaan ​​ympäristöystävällisemmäksi puistoissa, puutarhoissa hedelmätarhoissa ja puutarhoissa.

Fotinia viittaa varhaiskukkaisiin puihin. Kuten monetkin Bulgarian puut, Photina alkaa kukoistamaan maaliskuussa. Kukkia hänen maidonvalkoisia kokoontuivat paneelit ja panicles 10-12 cm halkaisijaltaan. Erittäin kukka on viisi terälehdet ja stamens pörröinen nippu. Se kestää 2-3 kuukautta ja kesän lopussa paikan päällä näkyy punaisia ​​hedelmiä, samanlaisia ​​kuin pienet omenat, joiden koko on 2-3 mm.

Puut bulgaria kuvat - fotini shrub, Cercis, Mahonia, Spiraea voidaan ehkä kutsua yhdeksi kauneimmista. Voit levittää fonetiikkaa siementen, pistokkaiden, varttamisen ja kerrostumisen avulla.

Fotinia viittaa subtrooppisiin ikivihreisiin puulajeihin. Huolimatta siitä, että Photinia koskee kasveja subtrooppinen ilmasto, jotkut lajit ja lajikkeet sietävät hyvin ankarat talvet, erityisesti alentamalla lämpötila alle 20 ° C yksi kylmä-resistentit lajit pidetään villaa fleece.

Muut eivät ole yhtä mielenkiintoisia ja kauniita puut Bulgariassa, valokuva ja kuvaus niistä näet seuraavissa viesteissä.

Puut Bulgariassa. valokuva

Puut Bulgariassa. valokuva

phoenix valokuva

phoenix flower

phoenix flower

phoenix flower

phoenix flower

phoenix flower

phoenix flower

phoenix flower

phoenix flower

phoenix flower

phoenix flower

phoenix flower

Ystävällisin terveisin, Ekaterina Ivanova

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

+ 43 = 48

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: