Lautasliinat virkataan loin-tekniikalla. Master-luokka neulomalla

Virkkaa virkattu voit suorittaa erilaisia ​​koristeellisia tuotteita, kuten pöytäliinoja, lautasliinoja, päiväpeittejä, verhoja ja vastaavia. Lisäksi "filea" voidaan käyttää trimmaamaan vaatetustekijöitä kevyiden lasten sukkia ja pitsitöitä pitsiin kesäpukuihin ja sarafaaneihin. Asioita, jotka liittyvät loin tekniikkaan, näyttävät kiehtovilta, ja ne erottuvat niiden erityisestä keveydestä, kauneudesta ja armosta.

Lihatyynyllä neulotut lautasliinat eroavat klassisista pyöreistä lautasliinasta paitsi ulkonäöltään. Niiden ytimessä on verkko täytettyjä ja tyhjiä soluja eikä pyöreitä rivejä. Virkattuja lautasliinoja jollain tavalla jäljitellä kirjontaa erityisellä silmäkudoksella.

Neulaajan huomion kohteena on lautasliina, jolla on suuret värit tuotteen koko pinnalle. Kuten kaikki muutkin loin kankaalla neulottu virkata, hän palvelukseen soluja, jotka provyazyvayutsya sarakkeita yhden, kahden ja kolmen sc (sc numero jäljittää järjestelmän) ja ilman silmukoita niiden välillä.

Puuvillainen lautasliina takana

Filamenttityöt sopivat melkein mihin tahansa. Mutta heidän valintansa riippuu lautasliinan paksuudesta ja sen ulkonäöstä. Tätä lautasliinaa varten on suositeltavaa ottaa puuvillalankoja (50 grammaa) ja virkata 1,25.

Alla on kaavio kukkakelista.

Puuvillainen lautasliina takana

Tuotteen koko on noin 25 x 45 cm.

Neuloksesta tulee tiheä ja tasainen. Meidän on jatkuvasti tarkistettava, että palkit eivät "hengaile" ja silmukat eivät joudu liikaa, joten tuotteen tuloksena on siisti ulkonäkö, se ei ole "vino". Tätä varten sinun on valittava oikea virkkaus. Jos ylemmät silmukat ovat venytettyjä, virkkaa koukku puolet valitun koosta.

Aloita lautasliina 10-ketjun ketjusta, lisäämällä niihin 3 vast. nostoa varten. Kangas on neulottu kuvion kuvio. Yhden tyhjän solun sitomiseen kirjoitetaan 1 rkl. s / n ja 2 ilmaa; yksi täytetty kenno - 3 rkl. kanssa / n. Jokainen uusi sarja on alkanut kolme kertaa. yhden taiteen sijaan. s / n ja päättyy 1 rkl. kanssa / n. edellisen krs: n viimeisessä nostosilmukassa. Epätarkkuuksien välttämiseksi sinun on säännöllisesti viitattava järjestelmään.

Puuvillainen lautasliina takana

Lisäys riveihin on sidottu tällä tavalla. Yhden tyhjän solun lisääminen sarjan alkuun, 8 tai 1 rkl. alkaen / n alkupisteeseen. Uuden sarjan lopussa: 2 lasta, 1 rkl. 4 / n viimeisen sidoksen päässä olevan kannan silmukassa. kanssa / n. sitten kolme kertaa yksi sana 2 / n edellisessä sarakkeessa.

Puuvillainen lautasliina takana
Puuvillainen lautasliina takana
Puuvillainen lautasliina takana

51. rivi on lautasliinan keskellä.

Puuvillainen lautasliina takana

51. sarjan jälkeen työ jatkuu saman virkkikuvion mukaan, mutta peilin suuntaan 44. rivistä ensimmäiseen.

Puuvillainen lautasliina takana

Toisin kuin tuotteen ensimmäisellä puoliskolla, nyt riveillä lisäysten sijaan, solujen vähennys suoritetaan.

Solujen virkattujen tuotteiden väheneminen tehdään näin. Sarjan alussa: rivin silmukat yksinkertaisesti sidotaan yhdyskappaleella; Sarjan lopussa ylimääräiset silmukat jäävät sidottomiksi.

Puuvillainen lautasliina takana
Puuvillainen lautasliina takana

Valmiit lautasliina tekniikalla lonkan neulomalla se kastellaan (tai vain kostutetaan) ja venytetään kokoon. Sitten se on peitettävä ylhäältä kostealla liinalla ja jätettävä kuivumaan.

Puuvillainen lautasliina takana

Lautasliina on erinomainen huoneen sisustus, jos suoritat sisustuksen maalaismainen tyyli. Se oli sellaisia ​​lautasliinoja, jotka sijoittuvat isoäitiemme kanssa kyliin sisustukseen. Esimerkiksi, se voidaan draped yli tuolin selkänojan, pöydälle, peitä se sill ... Tuote voidaan itsenäisesti pidentää (muutos piirin rakenne) ja vyvyazat sen haluttu pituus ja leveys, mutta jättäen ehjä ensisijainen kuvio. Ja kovia tai karkea kierre voi liittää lattia radalla, joka näyttää erittäin tyylikäs ja mielenkiintoinen.

Laitteen reunalla voit aloittaa pitkän haaran, ja se muuttuu pienoiskuoriksi. Tai lautasliinan perusteella motiivina voit tehdä verhon vuoteeseen tai jopa muuttaa sen tunikaksi. On monia vaihtoehtoja! Fillet-neulonta antaa ammattitaitoisille työntekijöille runsaasti mahdollisuuksia, jotka voivat fantasisoida ja keksiä erilaisia ​​mielenkiintoisia asioita.

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

49 − = 40

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: