Tyylikäs makuuhuone kattokruunu omilla kädillä

Hyvin usein, yleistä sisustus luoda epätavallisia asioita, jotka näyttivät asettaa tunnelman ympäri huonetta, se oli niin kirkas koriste esine on tyylikäs kattokruunu tehty omin käsin tavallisista denim mestarikurssi jonka haluamme jakaa teidän kanssanne.

Kun tällainen kattokruunu on sinulle makuuhuoneessa, huoneen välittömästi hankkia tietty mystiikkaa ja luovuutta, ja jos yhdistää 3d vuodevaatteet ja paikka ympäri huonetta lisää epätavallisia kappaletta nykytaiteen tämä huone on kuin viereisessä huoneessa.

Ja niin, Kattokruunu omissa käsissä -master-luokka.

Tyylikäs makuuhuone kattokruunu omilla kädillä

Työ tarvitsee:

- metallinen runko vanhasta lampunvarjostimesta;

- valkoinen puuvilla kankaalla;

- sakset;

- ompelukone.

Työn kuvaus vaiheittain

Vaihe yksi. Ensin täytyy leikata pois denim valkoinen identtisten ympyröitä, joiden halkaisija on viisi senttimetriä. Jotta tämä olisi helpompaa, laitamme kankaan useisiin kerroksiin, ensin painelemalla sitä kuumalla raudalla. Voit myös käyttää pyöreää stencilia, joka on aikaisemmin leikattu paksusta pahvista.

Tyylikäs makuuhuone kattokruunu omilla kädillä

Vaihe kaksi. Sitten koneen käyttöä sostrochim kaikki seurat pitkiä köynnöksiä, sijoittamalla ne peräkkäin, yksi toisensa jälkeen. Kunkin kukkanen pituuden tulisi olla noin yksi metri kahdeksaa senttimetriä.

Vaihe neljä. Kiinnitä sitten kangasta tyhjä ympyröiden runkoon vanhasta varjostin ympyrän samalla tasolla, ja keskus on tyhjä toinen rivi on lyhyempi kuin ensimmäinen. Jos sinulla ei ole sopivaa kehystä, voit tehdä sen itse alumiinilanka.

Tyylikäs makuuhuone kattokruunu omilla kädillä

Tässä on tyylikäs ja kaunis makuuhuone kattokruunu makuuhuoneeseen meille se on osoittautunut.

Tyylikäs makuuhuone kattokruunu omilla kädillä

Voit myös oppia tekemällä alkuperäisen kattokruunu muovipullojen avulla käyttämällä jotain mestarikursseistamme.

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

− 1 = 1

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: