Teemme kirjeen isä Frostille

Kukaan ei odota uudenvuoden vapaapäiviä, kuten lapsia. Yhtä kaikki, aikuisena lisää paljon vaivaa - sinun täytyy asettaa taulukon, kokki hienoimpia ruokia, valmistella asunto festivaali, suorittaa joulupukki kotikäynti onko lapsia perheessä. On kuitenkin olemassa lapset yhdessä kunniakkaasti lähetystyössä aattona uudenvuoden - kirjoittaa kirjeen Pakkasukkoa.

Teemme kirjeen isä Frostille

Kuukautta ennen kellon taistelua voit huolehtia siitä, että kirjoitat viestin maagiseen luonteeseen. Joten voit tappaa kolme kärpästä yhdellä iskulla: anna lapsi juhlava tunnelma, selvittää mitä se on, että hän haluaa saada lahjoja joulukuusen sekä pystyttävä esittämään kaikki taiteellisia kykyjä suunnittelussa kirjaimen ja kirjekuoren.

Joten sinä keskustelivat kirjeen sisällöstä vauvan kanssa, ja hän on valmis kirjoittamaan ennalta treenata luonnoksessa. Muista terävöittää lapsen huomion siihen, että hän aina tiedusteli terveydestä Isoisä kertoi hänelle saavutuksistaan ​​vuodelle sekä keksiä runo hän kertoo jouluaiheisia kokouksessa (tämä on erityisen tärkeää, jos se tulee Joulupukki talon). On parempi olla rekrytoida kirjeen tietokoneella ja sitten tulostaa, anna lapsi kirjoittaa itsenäisesti. Jos kehitys merkkien esiintyä vain, pre-kirjoitus hahmotellaan kirjainten pilipalityyppi jäljittää markkereita tai värikyniä.

Teemme kirjeen isä Frostille

Hyvin, jos viesti koostuu kahdesta osasta - itse tekstistä ja luovasta osasta. Joten, jos lapsi tekee hyvin, anna heidän koristella paperi piirros jouluaiheisia. Jos hän ei ole ystävällinen maalit ja harjat, niin yhdessä voit tehdä kirkas applique. Yhdessä lapsen ottaa luomiseksi käsitöitä pois värilliselle paperille: leikkaa harjakattoisia lumihiutaleet, joulukuusia ja erilaisia ​​koristeita on värillistä paperia. Jos lapsi on oppinut viisautta leikkaus, piirtää ääriviivat hänen paloiksi ja anna sakset pyöristyneet.

Alustana sovellus antaa pastelli paperia - on suositeltavaa olla käyttämättä sininen, vihreä tai keltainen, mutta pahvi, koska se ei yksinkertaisesti sovi tavallisessa kirjekuoressa. Ajattele etukäteen kaikkien osien sijainti ja sitten voit aloittaa tarttumisen. Kun liima kuivuu, tekstin kirjoittaminen jää jäljelle ja voit lähettää viestin.

Teemme kirjeen isä Frostille

Voit myös tehdä pienen lahjan maagiselle isoisälle - leikata paperilapun lumihiutaleesta, ripotella sen paljetilla ja pudottaa sen sitten kirjekuoriin. Tietenkin, kirjekuori itse voi ja pitäisi olla sisustettu, esimerkiksi jopa viisivuotissuunnitelma voi koristella sitä elementtejä quilling.

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

6 + = 14

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: