Pöytäkorttikotelo omilla käsillä

Sivustossamme on paljon mestarikursseja erilaisten kauniiden käsityövälineiden valmistukseen muovipulloista. Tämä ei kuitenkaan ole ainoa materiaali, josta voit luoda koristeellisia sekä oikeita asioita kotiin ja elämään. Tässä artikkelissa haluamme kertoa, miten voit käyttää vanhoja vinyylipainoja ja tehdä niistä epätavallinen pöytäkortti.

Olen samaa mieltä nykypäivän käytännöllisestä, jokaisella on hänen kanssaan oma käyntikortti, joka tekee erilaisia ​​käyntikortteja Pietarissa (lisätietoja esim. Copy.spb.ru) ja muissa kaupungeissa, tapaus on melko yleinen ja kysyntä. Kaikki tämä ei ole vahingossa, sillä käyntikortin ansiosta pystymme oppimaan ja muistamme paljon hyödyllisiä tietoja omistajastamme, ja on myös helppoa ottaa yhteyttä oikeaan aikaan. Käyntikortit kertyvät yleensä paljon, ja aina löytää oikea, alamme lajitella samanlaisten korttien pinon läpi. Tämän tehtävän helpottamiseksi yleismaailmallinen valmistettu käyntikortin haltija, joka on melko helppo luoda. Voit luoda sen, tarvitset:

- yksi vinyylilevy;

- vannesahan;

- rivi;

- merkki.

Pöytäkorttikotelo omilla käsillä

Käyntikorttikotelo omilla käsillä - kuvaus työstä.

Ensimmäinen askel. Aluksi käytä viivainta ja väriä jakamalla levy täsmälleen puoleen ja piirrä sopiva viiva.

Toinen vaihe. Seuraavaksi, käytä haavasahaa, leikkaa levy kevyesti kahteen osaan.

Kolmas vaihe. Käytä viivainta ja merkkiaineella samoja merkkejä levyn molemmille puolille, noin viisi senttimetriä pitkiä, vähintään kahden senttimetrin etäisyydellä toisistaan.

Neljäs vaihe. Sitten leikataan kevyesti.

Pöytäkorttikotelo omilla käsillä

Viides vaihe. Jäljellä on vain yhdistää levyn kaksi osaa keskenään 4-5 senttimetrin etäisyydellä toisistaan. Voit tehdä tämän käyttämällä kaikkia sopivia osia puusta, muovista tai muusta levystä. Leikkaa vain kaksi samanlaista nauhaa, yksi senttimetri leveä ja kahdeksan kymmenen pitkä ja taivuta reunoja ylöspäin, esilämmitä kiehuvaan veteen.

Voit myös käyttää jotain mestariluokkia käyttämällä puhelimesi omalla puhelimella.

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

78 − 69 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: