Kuvien koristaminen omilla käsillä: parhaat ideat valokuvilla

Me kaikki haluamme tietää, miten koristella valokuvia omilla käsilläsi, pikemminkin, miten koristella itse valokuvia, ja luoda heille itselleen oikea muoto: valokuvakehykset ja valokuva-albumit. Tänään autamme sinua hallitsemaan useita tekniikoita - tällaiset mestarikurssit tulevat korvaamattomiksi sinulle.

Kuvien koristaminen omilla käsillä: parhaat ideat valokuvilla

Scrapbooking on ihanteellinen tekniikka monien valokuva-albumien luomiseen. Pohdimme lempeän ja kauniin häätalbumin luomista. Voit myös tutustua samppanjaa häätkoristeluun omin käsin.

Joten ensimmäinen asia, johon sinun tarvitsee huolehtia, on luoda kannen käsityönä olevaan mestariteoksi. Se tulee leikata pari suorakulmioita (5-25 cm: n ja 7-25 cm) paperiarkista ScrapBerry`s purppura "herneet ja nauhat" ja suorakulmion 12,5-25 cm arkin Oma Mind`s Eye LostFound 3 "Ruby" Pink Lace Paper. Aihion takapuolet peitetään teipillä. Peitä kannen peite molemmilla puolilla reunaa pitkin. Aseta paperi ja liitä kansi selän keskelle.

Pane paperille rypistys, niin kuin kannen lähellä, ja vedä 2 mm. Kulmat leikattiin noin 45 astetta, tukemalla kansi muutama millimetriä.

Peitä ensin liimaa ensin paperiarkin yläosa ja sitten alapuoli. Huolehdi varovasti paperista tiheän materiaalin levyltä partakytkimellä ja kiinnitä sitten sivut - tässä tapauksessa kulmat muuttuvat siistiksi.

Jotta koristella kannen, valitse pitsi, merkki, nauha, kukka chipborda ja kuvio kipsi kuva hääpari, pieni tarra, puoli helmet, muovia ja paperia ruusut - pari kappaletta.

Ensinnäkin liimaa pitsi ja nauha kahden paperin risteykseen (aseta ne noin 2/3 korkeuteen). Lisää figuureja kipsistä, lastulevystä. Jäljelle jääville alueille liimaa helmien ruusut ja puolikkaat.

Sinut lähetetään myös häätautoihin.

Kuvien koristaminen omilla käsillä: parhaat ideat valokuvilla

Aloita nyt ensimmäinen levitys: laita työkappale pitkin kehää paperikaistalla. Sinun tulisi liittää puolet leveydestä toiselle puolelle ja taivuta selkäpuolta. Kun aloitat kulmien suunnittelun, sinun on ensin liimaa puolet kulmasta ja toinen päällekkäin. Korjaa siis kaikkien sivujen reunat.

Koristeluun puolestaan ​​leikata suorakulmioita: 9,5-19,5 cm - 2 kpl Oma Mind`s Eye Miss Caroline dolled "Prinsessa" Lace Paperi ja 5 19,5 cm - 5 kpl Authentique Lovely "Dainty" Paper. Kaikki ne sisäpuolelta liimataan liimanauhan ympärillä.

Leikkaa nauhat 19,5 cm leveäksi valkoisesta korttikartsista, teka pitsireunat rei'illä. Tee 12 juoksupyörää niin, että ne ovat tarpeeksi kaikkien kierrosten ajan.

Kuvien koristaminen omilla käsillä: parhaat ideat valokuvilla

Paperi suorakaiteet liitä työkappaleeseen: keskellä on punainen, molemmilla puolilla olevat reunat ja sitten - beige.

Käytä lyijykynää asettaaksesi valokuvien paikan, liitä kaksipuolinen liima-aukot valokuville näihin merkkeihin (kunnes ylempi suojakerros poistetaan).

Rekisteröintiä sivut kääntyvät vasemmalle keppiä puoli pitsi lautasliinat (tarrat), aseta valkoinen oksa helmiä (se kiinnitä paperiteippi ja liimaa). Irrota kampauslevystä leikattu haluttu kuvio, poista suojakalvo ja kiinnitä sitten valittuun paikkaan sivulta ylhäältä ja hiero kovaa painamista. Tämän ansiosta piirustus pysyy sivulla. Down "kasvi" liimapallerinaa lastulevystä ja viimeistele seos ruusuista muovista.

Kuvien koristaminen omilla käsillä: parhaat ideat valokuvilla

Oikealla sivulla liitä myös puolet pitsi-lautasliinasta, lisää värillinen shampoo ja lisää parvi (oksia). Viimeistele koostumus kasvisruususta lastulevystä.

Seuraava vaihe on toisen levityksen tuottaminen. Tämän uudelleen leikkaus ruutuihin: 13,5-19,5 cm - 2 kpl Oma Mind`s Eye LostFound 3 "Ruby" liina paperi, 6-19,5 cm - 2 kpl Oma Mind`s Eye Miss Caroline dolled "Prinsessa" Lace Paper, 18,5 x 27 cm - 1 kpl ScrapBerry'silta (arkki vaaleanpunaisissa raidoissa). Keskellä paperia vaaleanpunaisissa raidoissa rypytetään ja kaadetaan puolet lehtiä levyn kehän ympäri. Jätteet ovat myös jumissa ja keräävät kaiken U-kierrosta (katso kuva).

Voit koristaa vasemman sivun, sinun täytyy sijoittaa vaaleanpunainen vaaleanpunainen Paisley sekä parvi kukkia, vaaleanpunainen laatikko. Tämä kenttä on myös koristeltu metalli- ja muoviväreillä. Rei'itysreiässä "istuttaa" sydän lastulevyyn.

Oikealla sivulla on esitteinen valokuvakehys - yläpuolelta sijoitetaan päällyskehys ja seuraavaksi asetetaan pitsiä parittelevat sävyt. Lopuksi sitoa sivu ruskealla pitsiä ja liimaa se työkappaleeseen.

Samalla tavoin tee vielä 3 muuta kääntöä tai enemmän - kaikki riippuu haluustasi, älä unohda kuvitella ja luoda kaunista.

Kuvien koristaminen omilla käsillä: parhaat ideat valokuvilla

Levyn takakansi tehdään samalla periaatteella kuin etupuolella. Jokaisen lehden sisäpuolelle kahdessa paikassa tulisi olla paikka reikiä varten (ne lyödään tavanomaisella rei'illä), kokoavat tuotteet renkaisiin. Tämän asennusmenetelmän ansiosta voit aina lisätä sivuja tai poistaa ne halutessasi.

Nyt olet hankkinut joitain taitoja scrapbookingista, myös tekemällä valokuva-albumin omilla käsissänne vintage-tyylillä.

Kuvien koristaminen omilla käsillä: parhaat ideat valokuvilla

Miten koristella valokuvan omalla kädelläsi - mestarikursseja jokaiseen makuun

Valokuvakehysten tuottamiseen ja koristeluun on monia mestarikursseja, koska tähän tarkoitukseen voit käyttää monenlaisia, joskus epätavallisia materiaaleja. Olemme valmistelleet sinulle valikoiman kolmea mestarikurssia, jotka auttavat luomaan vielä kauniimpia valokuvakehyksiä. Valmista nopeasti kaikki tarvittavat materiaalit ja työkalut ja luova!

Selvitä, kuinka koristele joulukuusi lomalle.

Kuvien koristaminen omilla käsillä: parhaat ideat valokuvilla

Miten koristella valokuvia omilla kädet lapsille

Todennäköisesti kesälomme aikana lapsesi toivat paljon merikuoria. Joten anna heidän päästää koristelemaan ihanaa valokuvakehys - se näyttää upealta lomista!

Tämä työ on melko yksinkertainen, siksi koristustekniikka on siirrettävä lapsille, tietenkin aikuiset auttavat. Ensimmäinen asia on pestä hyvin ja kuivata simpukat. Liimaa mereneläviä samantyyppistä ja koon kehä puurunkoiset kiinnittämiseksi käyttää liimapistoolilla (tietenkin tämä manipulointi on prodelyvat aikuinen). Voit antaa joitain elementtejä kiinni lapsen - niin sinun täytyy tehdä turvallinen PVA.

Tuote näyttää jo houkuttelevalta, mutta sitä ei pidä lopettaa. Valitse pienemmät kuoret, joiden kanssa täytät jäljellä olevat tyhjät paikat, kokeile eri sijainninmuunnelmia ennen liimausta, jotta veneet ovat ihanteellisia.

Kuvien koristaminen omilla käsillä: parhaat ideat valokuvilla

Kun kaikki kuoret asetetaan runkoon, ne on avattava liimalla. Tämä vaihe on tarpeen paitsi korostaa mereneläviä houkuttelevuutta, antaa heille loistaa, mutta myös suojella heitä vahingoittumiselta. Odota, kunnes lakka kuivuu kokonaan, aseta sitten suosikki merivalokuvaasi paikalleen ja aseta lasi paikalleen.

Kuinka koristella valokuvan kädet huopaa

Erittäin yksinkertaisesti seuraava valokuvakehys on tehty huovasta, se voi olla loistava lahja mihin tahansa lomaan.

Levyn kovaa huopaa 2 mm paksu, piirrä pari neliöitä (sivu - 13 cm), pyöristää kulmat kolikon kanssa, leikattu pois.

Valokuvauspaikka voi olla mikä tahansa muoto, valitsimme kukan muodon. Varmista, että reunasta on jäljellä vähintään kaksi senttiä huopaa. Leikkaa keskeltä varovaisesti. Sisempi pääntie ommellaan ompeleen saumalla (tätä varten käytetään kahta lankaa).

Huopa on koristeltu nauhoilla - tämän vuoksi ensin paperi piirtää kirjontakehyksen. Vihreä teippi 3 mm leveä leikkaus 50 cm, katkaise sen kärki 45 astetta, työnnä neula laajaa silmukkaa. Nauhan pää on kiinnitetty väärällä puolella neulan langalla.

Kuvien koristaminen omilla käsillä: parhaat ideat valokuvilla

Huopa on melko tiheä materiaali, minkä takia sen reiät on tehtävä särmällä tai hammastikulla, ja vedä neula teippillä "kasvoihin". Astu taaksepäin hieman, tee puhkaisu ja vie neula väärälle puolelle. Joten, askel askeleelta, kirjoittele varret. Lehtien ja terälehtien suunnittelua varten neula tulee viedä "kasvot" ja sitten samalle alustalle. Tulevaisuus on laajempi, sitä pitempi silmukka. Astu takaisin lehden pituuteen ja vedä instrumentti etupuolelle, silmukka läpi ja astu sisään, kiristä. Tällä tavoin kirjoita kaikki lehdet. Neula tulee sitten vetää ulos alapuolelle, kiinnittää langalla ja leikata nauha. Kirjoittele terälehdet samanvärisellä sinisellä nauhalla.

Taita 2 tuntui kantta, takana ylhäältä leikattiin hieman. Osa rungosta alhaalta ja sivuilta ompelee moulinte, jossa on ommeltu sauma, ylhäältäpäin, vain etupää on ommeltu. Taakse kiinnitä magneettinauha. Upea huopakehys valokuville on valmis! Nyt tiedät, kuinka koristeellisia kuvia koristellaan omiin käsiisi.

Kuvien koristaminen omilla käsillä: parhaat ideat valokuvilla

Muista tehdä joulukoristeita omalla käsissasi huovasta - ne osoittautuvat erittäin mukaviksi.

Kuvien koristaminen omilla käsillä: parhaat ideat valokuvilla

Miten koristella valokuvia omalla kädelläsi nopeasti

Käytännöllisesti katsoen mitään ei voi luoda mukava valokuvakehys - nyt kerromme, miten se on tehty. Joten on välttämätöntä ottaa ohut vaahtomuovilevy (esim. Kattolevy). Leikkaa maton koon koon, takaa sen, että paperiarkki on kiinnitetty. Nyt on vain lisättävä kuva!

Kuvien koristaminen omilla käsillä: parhaat ideat valokuvilla

Tietenkin koko prosessi voi olla monimutkainen tuloksen tehostamiseksi. Ennen kaikkea leikkaa vaahtokappale. Sitten valmistele kangasta (älä välttämättä osta uutta, voit käyttää tylsiä asioita), se voi olla nailon kangas, synteettinen, ohut fleece. Materiaali leikataan siteellä, rullalla telalla. Sitten "side" vaahto niin, että ei ole aukkoja, kärki voidaan kiinnittää jousella. Kun käytät saumaa "reunan yli" takaa, ompele paperiarkki ja jalka jalusta. Tämä vaihtoehto on hyvä, koska voit aina syöttää tuotteen huoneen sisätilaan, jos käytät esim. Ompeluverhojen jäänteitä. Jos haluat, voit antaa käännöksiä luomuksiasi liimalla kiviä, strassiä, keinotekoisia kukkia tai perhosia. Yleensä sinun pitäisi vain pyytää apua mielikuvitukselta, ja luot hämmästyttävän kauneuden!

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

22 − = 21

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: