Kirjonta lastenvaatteisiin

Olemme usein ostamaan vaatteita lapsillemme, mutta haluamme aina, että ostetut vaatteet ovat erikoisia. Tämä on hyvä, jos voit ommella ja luoda vain kopioidut asiat, mutta kuinka olla kaikki, jotka eivät voi tehdä sitä? Tältä osin tarjoamme ideoita lapsesi vaatteiden sisustuksen luomiseen.

Nimittäin - kirjonta lastenvaatteisiin. Tällainen työ voidaan tehdä kirjonta, helmet tai brodeerattu ristillä. Uskon, että jokin näistä tekniikoista on sopusoinnussa vaatteiden kanssa.

Tämä voidaan luoda millä tahansa vaatteella, esimerkiksi AIV-yritys luo erinomaiset vaatteet lapsille tai tuottaa tavaroita ulkoiluun, täällä tällaisissa tuotteissa luotiin samanlainen koristelu. Lasten tuulitakki, joka oli tällä hetkellä sormenpäilläni tältä yhtiöltä, koristelin ristipistoilla. Se osoittautui erittäin hienosti, työ on hyvin samanlainen kuin tehdas.

Lastenvaatteiden kirjontaohjelmat - Löydät jotain samankaltaisen teeman sivustoista, itse malli on sinun, tärkeintä on, että se sopii vaatteiden tyypille.

Kirjonta lastenvaatteisiin

Valitse värimaailma, joka vastaa vaatteiden värejä, joten sisustuksesi ei ole kovin havaittavissa, vaan se toimii vain täydennyksinä ja sisustuksina eikä erillisenä havaittavana elementtinä.

Ei vähemmän mielenkiintoisia ilmeitä kirjonta lasten neulotuilla vaatteilla, sekä kirjonta pyyhkeissä, jotka olemme jo antaneet sinulle. Ja joka tapauksessa, mikä tahansa itsellesi luoma työ aina koristaa tuotteen mitä tahansa. Loppujen lopuksi sinä itsesi tuonut mukanaan merkittäviä muutoksia, ja luulen vain paremmaksi.

Kirjonta lastenvaatteisiin

Ja toivomme sinulle mielenkiintoisempia ideoita ja alkuperäisiä ratkaisuja! Luo mestariteoksia! Ja ota pienet lapset! Anna heidän ilonsa antaa sinulle enemmän ja enemmän halu luoda! Ensi kerralla!

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

81 − = 73

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: