Albumi postimerkkeihin omilla käsillä

Viimeksi eräässä mestarikurssissamme kerroimme, miten voit tehdä erikoislaatikon omille kolikoillemme, tänään haluamme jatkaa keräilyn aiheen kertoa ja kertoa albumin itsensä luomisesta leimoille.

Ne, jotka ovat vakavasti kiinnostuneita postimerkkikeräilyharrastusta, tietää ja ymmärtää, kuinka tärkeää on olla keräilijän runsaasti tallennettu kätevä ja laadukkaita albumeita, jotka eivät voi vain asettua koko kokoelma, mutta myös varmistaa sen turvallinen säilyttäminen jälkipolville. Loppujen lopuksi leimasimet, kolikot, mitalit jne. - ovat todellinen historiallinen arvo, jonka avulla voimme oppia ja muistaa historiaamme. Lisätietoja näistä kyinen harrastus, voit oppia erityisellä verkkosivuilla numismaatikko linja, joka kertoo paljon mielenkiintoisia asioita ja ehkä herättää teissä halu saada toinen mielenkiintoinen harrastus.

Joten, tehdä leima-albumi, tarvitsemme:

- värillinen ja valkoinen pahvi;

- yksinkertainen kynä;

- rivi;

- läpinäkyvät tiedostot;

- sakset;

- valkoinen paperiarkki;

- liimaa "Moment".

Työn kuvaus vaiheittain.

Ensimmäinen askel. Ota valkoinen paperiarkki ja tee siitä mallipohja tulevalle albumillemme. Tehdä tämän kynällä viiva ja vetäytynyt kaksi reunat 4 cm kirjan muodossa, piirtää leveys sama suorakulmioita, koko koko levyn pituus ja korkeus koon mukaan suurimman merkin ja 4 mm.

Toinen vaihe. Seuraavaksi, käyttämällä saksia, leikkaa piirretyt suorakulmat ja saavat saman kapeat ikkunat.

Kolmas vaihe. Sitten laitamme mallin värilliselle kartonkille, merkitsemme ikkunat ja leikataan ne varovasti.

Albumi postimerkkeihin omilla käsillä

Neljäs vaihe. Tämän jälkeen saamme vielä yhden pahvia arkkia, tällä kertaa valkoiseksi koosimme värillisen pahvin ikkunat ja valkoiset, ja yksinkertaisella lyijykynällä me laitamme merkin pisteinä, ikkunoiden kulmat.

Viides vaihe. Leikataan nauhat läpinäkyvä tiedoston, ikkunat yhtä pitkiä, ja korkeus ikkunat on alle viisi millimetriä, ja liimaa ne liimalla arkki valkoista pahvia mukaan aikaisempien laittaa markkaa taskuihin.

Albumi postimerkkeihin omilla käsillä

Kuudes vaihe. Sen jälkeen yhdistämme valkoisen levyn taskuihin värillisellä arkilla ja liimataan ne yhteen, mikä tekee leimojen ensimmäisen levyn levystä.

Albumi postimerkkeihin omilla käsillä

Seitsemäs vaihe. Samalla periaatteella teemme kaikki muut arkistot ja yhdistämme ne kansikansioon. valmistettu leima-albumi - Olen valmis!

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

23 + = 33

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: