Maalaustekniikka

Useilla paikoilla, huutokaupoissa - kohtaamme paljon kauniita maalattuja lasiseiniä kynttilöille, maljakoille, levyille jne. Mutta oletko koskaan ajatellut, että on totta, että tällainen kauneus on kotona?

Tänään perehdymme sellaisiin lajeihin kuin lasimaalaustekniikka. Tekniikat lasin maalaamiseksi voidaan jakaa kahteen pääsuuntaan, jotka eroavat toisistaan ​​materiaaleissa, maalausprosessin vaiheissa ja lopputuloksessa: lasin maalausmenetelmä läpinäkymättömillä (läpikuultamattomilla) maaleilla; tekniikka lasin maalaamiseen läpinäkyvien (värjättyjen) maalien kanssa.

maalaus lasilla

Työn vaiheet ovat erilainen jokaiselle. Ensimmäisessä tapauksessa - akryylimaalien maalaamisen tekniikka ei ole olennaisesti erilainen kuin akvarellien, guassien ja muiden maalaustyyppien kanssa. Maaleja voidaan sekoittaa haluamallasi tavalla päällekkäin, luoda varjoja, puolisävelijöitä, pehmeitä sävyjä. Jos olet enemmän tai vähemmän kokenut taiteilija, niin et voi työskennellä tekniikalla maalaamalla lasia akryylimaaleilla. Jos aloitat tiesi taiteellisella alalla, sinun täytyy ensin oppia maaleilla työskentelyn yleisperiaatteet, piirtää piirustuksen perusteet.

Toisessa tapauksessa - ensin erikoisella lyijykynällä tai merkinnällä varustetusta lasista, piirretään kuvan selkeä muoto. Käytä sitten ulkoreunaa pitkin ääriviivaa ohutta ohutta linjaa. Piirtämisen sisustus on läpinäkyvä lasimaalaus.

Jos käyttämät värit vaativat sytyttämistä, on tehtävä työ jonkin aikaa uunissa, joka lämmitetään maaleissa annettuihin lämpötiloihin.

Lasin maalaus tekniikka - ei niin yksinkertainen, kuin se saattaa vaikuttaa ensi silmäyksellä. Mutta tämä ei tarkoita, ettei sitä tarvita aloittelijoille. Jos on olemassa halu - kokeile, ja joskus sinut kutsutaan tämän asian päälliköksi!

Jos vielä aloitat - suosittelemme, että tarkastat mestariluokan tämäntyyppisen maalauksen tekemiseen.

Ei myöskään vähemmän mielenkiintoista Kiinan maalaustekniikka. Sitä kutsutaan myös maalaukseksi kangasta - batiksesta. Se on yksi kolmesta antiikin kiinalaisesta menetelmästä käsintehtyjä värillisiä monivärisiä kankaita.

Kiinan maalaus

Tällä menetelmällä maalaus kangasta, vahaa käytetään. Vahaa levitetään kuvion rajoille, mikä estää maalien sekoittamisen. Piirtämisen motiiveina käytetään geometrisiä lukuja ja kuvia ihmisistä, kukista, linnuista ja eläimistä. Maalien levittämisen jälkeen kankaiden annetaan kuivua kokonaan. Tämän jälkeen kangas pestään perusteellisesti kuumassa vedessä, joka liuottaa vahan.

Kiinan maalaus

Tässä olemme pitäneet tällaisia ​​mielenkiintoisia maalauksia. Valitse itse, mitä kiinnostaisi sinulle ja aloittaa matkanne, opiskella ja kokeilla mitä haluat! Toivotamme teille miellyttävän työn ja tärkeän menestyksen yrityksessä!

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

− 4 = 1

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: