Sulaman pada pakaian kanak-kanak

Kami sering membeli pakaian untuk anak-anak kami, tetapi kami selalu mahu pakaian yang kami beli untuk menjadi istimewa. Ini bagus jika anda boleh menjahit dan mencipta satu-satunya perkara dalam salinan anda, tetapi bagaimana untuk menjadi semua orang yang tidak boleh melakukannya? Dalam hal ini, kami menawarkan anda idea untuk membuat hiasan pakaian anak-anak anda.

Iaitu - sulaman pada pakaian kanak-kanak. Kerja-kerja sedemikian boleh dilakukan dengan sulaman, manik-manik atau bersulam dengan salib. Saya percaya bahawa mana-mana teknik ini akan selaras dengan pakaian.

Ini boleh dibuat pada mana-mana pakaian, contohnya, AIV firma mewujudkan pakaian yang sangat baik untuk kanak-kanak atau menghasilkan barangan untuk aktiviti luar, di sini pada produk-produk seperti yang saya buat seperti perhiasan. Jas windbreaker kanak-kanak, yang berada di hujung jari saya pada masa itu dari syarikat ini, saya dihiasi dengan jahitan salib. Ternyata sangat baik, kerja sangat mirip dengan kilang.

Skema Sulaman pada Pakaian Kanak-kanak - anda boleh menemui mana-mana laman web tema yang sama, corak itu sendiri adalah milik anda, perkara utama adalah bahawa ia sesuai dengan jenis pakaian.

Sulaman pada pakaian kanak-kanak

Pilih skema warna yang menghampiri warna pakaian anda, supaya hiasan anda tidak begitu ketara, tetapi hanya berfungsi sebagai pelengkap dan hiasan, dan bukan sebagai elemen yang jelas.

Tiada penampilan yang kurang menarik sulaman pada pakaian rajutan kanak-kanak, serta sulaman pada tuala, yang telah kami sediakan dengan anda. Bagaimanapun juga, apa-apa kerja yang dicipta oleh diri mereka sendiri akan sentiasa menghiasi produk, walau apa pun. Lagipun, anda sendiri, membawa perubahan ketara ke dalamnya, dan saya fikir, hanya untuk lebih baik.

Sulaman pada pakaian kanak-kanak

Dan kami harap anda lebih banyak idea yang menarik dan penyelesaian asal! Buat karya anda! Dan sila anak-anak kecil kamu! Biarkan kegembiraan mereka memberi anda lebih banyak keinginan untuk mencipta! Sehingga masa depan!

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

− 1 = 1

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: