Pemegang kad desktop dengan tangan sendiri

Di laman web kami, banyak kelas induk ditumpukan kepada pembuatan pelbagai kraf indah dari botol plastik. Walau bagaimanapun, ini bukan satu-satunya bahan yang anda boleh membuat hiasan, serta perkara yang sesuai untuk rumah dan kehidupan. Dalam artikel ini, kami ingin memberitahu anda bagaimana anda boleh menggunakan rekod vinil lama, dan buat kad desktop yang luar biasa untuk mereka.

Setuju, hari ini, praktikal, setiap orang mempunyai kad perniagaannya sendiri, membuat pelbagai kad perniagaan di St Petersburg (ketahui lebih lanjut, di copy.spb.ru) dan bandar-bandar lain adalah perkara biasa dan permintaan. Dan semua ini tidak sengaja, kerana terima kasih kepada kad perniagaan, kami berjaya mempelajari dan mengingati banyak maklumat berguna tentang pemiliknya, dan juga mudah untuk menghubunginya pada waktu yang tepat. Walau bagaimanapun, kad perniagaan biasanya terkumpul banyak, dan setiap kali mencari yang tepat, kita mula menyusun susunan kad yang sama. Untuk memudahkan tugas ini, universal dibuat pemegang kad perniagaan, yang agak mudah dibuat. Untuk menciptanya, anda perlu:

- satu plat vinil;

- hacksaw;

- penguasa;

- penanda.

Pemegang kad desktop dengan tangan sendiri

Pemegang kad perniagaan dengan tangan sendiri - perihal kerja.

Langkah pertama. Untuk bermula, gunakan penguasa dan warna membahagi plat dengan tepat dan gambarkan baris yang sesuai.

Langkah kedua. Seterusnya, dengan menggunakan gergaji besi, perlahan-lahan memotong pinggan itu ke dalam dua bahagian.

Langkah ketiga. Menggunakan penguasa dan penanda, gunakan tanda yang sama pada kedua-dua bahagian plat, kira-kira lima sentimeter yang panjang, sekurang-kurangnya dua sentimeter.

Langkah keempat. Kemudian perlahan-lahan dipotong.

Pemegang kad desktop dengan tangan sendiri

Peringkat kelima. Ia tetap hanya untuk menyambung dua bahagian plat antara satu sama lain pada jarak empat hingga lima sentimeter dari satu sama lain. Untuk melakukan ini, anda boleh menggunakan mana-mana bahagian yang sesuai dari kayu, plastik atau plat lain. Hanya potong dua jalur yang sama, satu sentimeter lebar dan lapan hingga sepuluh panjang, dan bengkokkan tepi mereka ke atas, sebelum memanas dalam air mendidih.

Juga, menggunakan salah satu kelas tuan kami, anda boleh membuat kes telefon anda sendiri untuk telefon anda.

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

+ 51 = 52

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: