Candelier bilik tidur bergaya dengan tangan anda sendiri

Selalunya hiasan keseluruhan pedalaman mewujudkan perkara-perkara yang luar biasa yang seolah-olah meletakkan mood untuk seluruh bilik, itu adalah objek hiasan yang cerah adalah candelier yang bergaya, yang dibuat oleh tangan kain kapas biasa, kelas induk yang kami mahu berkongsi dengan anda.

Setelah lampu seperti itu muncul di bilik tidur anda, bilik itu segera memperoleh misteri dan kreativiti tertentu, dan jika anda menambah tempat tidur dengan peralatan tempat tidur 3d dan menguruskan beberapa seni kontemporari yang luar biasa di sekeliling bilik, bilik ini akan kelihatan seperti sebuah bilik untuk masa depan.

Oleh itu, candelier -master kelas.

Candelier bilik tidur bergaya dengan tangan anda sendiri

Untuk kerja yang kami perlukan:

- bingkai logam dari tudung lampu lama;

- kain kapas putih;

- gunting;

- mesin jahit.

Huraian kerja langkah demi langkah

Langkah pertama. Untuk bermula, kita perlu memotong kapas putih satu set lingkaran yang serupa, diameter lima sentimeter. Untuk memudahkan kami melakukan ini, kami meletakkan kain itu di beberapa lapisan, mula-mula menekannya dengan seterika panas. Anda juga boleh menggunakan stensil bulat yang sebelum ini dipotong dari kadbod tebal.

Candelier bilik tidur bergaya dengan tangan anda sendiri

Langkah kedua. Selanjutnya dengan bantuan mesin jahit kita akan membuat semua cawan di kalungan panjang, meletakkannya dalam satu baris, satu demi satu. Panjang setiap kalungan mestilah kira-kira satu meter dua puluh sentimeter.

Langkah keempat. Selepas itu, kami membetulkan bahan kerja dari bulatan kain pada bingkai dari tangkai lampu lama, bulatan satu tahap, dan di tengah kami akan memulakan baris lain, yang akan lebih lama daripada yang pertama. Jika anda tidak mempunyai bingkai yang sesuai, anda boleh membuatnya sendiri dari dawai aluminium.

Candelier bilik tidur bergaya dengan tangan anda sendiri

Berikut adalah gaya dan cantik kandil bilik tidur untuk bilik tidur anda pada kita ia telah ternyata.

Candelier bilik tidur bergaya dengan tangan anda sendiri

Juga, menggunakan salah satu kelas tuan kami, anda boleh belajar bagaimana membuat candeliga asal dari botol plastik.

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

3 + 2 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: