Uudenvuoden NÄYTTÖKILPAILU: Koirat omilla käsillään 2018 palkintoineen. TODISTUS JA TIEDOTUS OSALLISTUMISESTA ILMAISEKSI!

Hei, rakkaat kävijämme! Avaa seuraava kilpailu! 

 Kutsumme kaikki osallistumaan! 

Kilpailumme on nimeltään "koiraki itse: kilpailu palkinnoilla"!  
 
Sinun on lähetettävä kaikki työt, jotka sopivat tähän aiheeseen. Ja sinulla on hyvä tilaisuus, heti julkaisemisen jälkeen saat todistuksen.

Kilpailusäännöt: 

1) Aikajana: 01.11. 2017 vuoteen 15.03.2018 saakka

2) Kilpailuun osallistuminen mahdollistaa minkä tahansa tekniikan harjoittamisen kaikilla aihealueilla.

2.1) Teemassa tulisi olla kuvia työprosessista ja kuvaus sen luomisesta, muista mielenkiintoisista yksityiskohdista. Jo julkaistuja teoksia ei poisteta sivustolta ja ne siirretään kokonaisuudessaan hallintoon kirjoittajien säilyttämiseksi. 
 
Vaatimukset kilpailutöistä: 

1. Teokset on tehtävä itse. Tekniikan sallitut tekot sallitaan. 
 
2. Vähintään 5 työvalokuvaa.
 
3. Kilpailun huonolaatuisia kuvia ei hyväksytä. Olen pahoillani, haluan vielä nähdä työnne paremmin.
 
Kuvan koko on 1000 pikseliä leveydeltään, mieluiten alkuperäiset. Valokuvat lähetetään postitse erikseen tekstistä. Sinun ei tarvitse lisätä niitä Vordovin asiakirjoihin)
 
4. Älä allekirjoita kuvia heidän nimensä, lempinimensä jne. Kautta. 
 
5. Kirjojen, aikakauslehtien, Internetin ja sivuston tietoja saa käyttää, mutta valokuvausmateriaalien ja -tekstien kopiointi ei ole sallittua. Valokuvia ja kuvauksia on suoritettava teillä, eikä niitä julkaista muissa Internet-resursseissa. Tämä ehto on pakollinen kaikille osallistujille, ja sen noudattamista valvotaan tiukasti. Ei-ainutlaatuiset teokset eivät osallistu kilpailuun! Kun lähetät meille työn, se pysyy sivustossa, eikä sitä voi muuttaa tai poistaa.
 
 6. Osallistujien ikä ei ole rajoitettu. Jos meillä on paljon kilpailutöitä, me vain onnistuisimme!
 
7. Useiden ihmisten osallistuminen on tervetullutta.
 
8. Kaikki merkinnät alustavasti mitoitetaan ja ne voidaan korjata sivuston hallinnon harkinnan mukaan, mutta he eivät heikennä työn laatua.
 
9. Työskentele lähetetyllä sähköpostiviestillä: Sanan teksti ja määritä sitten - missä ja mihin valokuviin ja kuviin liitetään kirjain.
 
10. Panostamme erityisiä vaatimuksia kollektiiviseen työhön. Kollektiivisen työn tulee olla laaja, mielekäs ja heijastaa kaikkien osallistujien osallistumista. Kaikkien osanottajien käsityöläiskuvien tulee olla mukana, mutta samaan aikaan käsityö ei saa olla sama, vaan erilainen. Siksi, jos työ on yksinkertainen tai sisar, on parasta sisällyttää kirjailijana tai opettaja, tai lapsi (muuten sinun tiimityö Kilpailuun ei hyväksytä)
 
11. Kilpailu järjestetään vähintään 20 osallistujan kanssa
 

Kilpailun järjestys:

1. Kilpailu on kansainvälinen.
 
 2. Kilpailun materiaalit hyväksytään sähköpostitse [email protected] Kirjoita kirjeen otsikkorivillä: "Koirat omilla käsillään 2018"
 
2. Kaikki kilpailun edellytykset täyttävät teokset julkaistaan ​​sivustolla masterclassy.ru. Jokainen voi ilmaista mielipiteensä kommentissa töihin.
 

Miten hakea työtä?:

 
1. Tekstin tekstin kuvaus tehdään Word-editorissa.
 
Ensinnäkin työn nimi on kirjoitettava. Kirjoittajien tiedot on merkitty: lapsi ja opettaja, joka auttaa käsityön tekemisessä. Lapsen ikä on määritettävä. Jos tämä on opettajan pääluokka, niin vain opettajan tiedot.
 
Seuraavassa on yksityiskohtainen tekstin kuvaus itse työstä (master-luokka).
 
Kuvatessasi voit käyttää runoja, arvoituksia, mielenkiintoisia tarinoita tai tarinoita ottaen huomioon pääluokan teemat.
 
Luovaa lähestymistapaa master-luokan kuvauksessa on tyytyväinen.
 
Ei hyväksytty pääluokaksi Esityksiä ja mestariluokkia, jotka on suunniteltu taulukkomuodossa.
 
2. Teoksesi tulisi sisältää:
 
- Yksityiskohtainen askel askeleelta kuvaustekstin käsitöitä valmistusprosessi (tarve kuvata ja näkyy kuva kaikissa tuotanto- käsitöitä, tarvitset malleja, kuvataan kaikki tarvittavat materiaalit ja työkalut) on vähintään 1500 merkkiä tai 1 sivun Word!
 
- valokuvat (vähintään 5 kappaletta, jos työ on monimutkainen, laaja, niin kuvien lukumäärän tulisi olla yli 15 kappaletta), vaihe vaiheelta, joka osoittaa koko työn valmistusprosessin. Lisäksi on välttämätöntä tarjota 2-3 valokuvaa valmiista töistä eri puolilta (ilman lasten osallistumista).
 
3. Valokuvan vaatimukset:
 
- Valokuvan koko: vähintään 1000 px. leveys (on parempi lähettää alkuperäisiä);
- Valokuvien tulee olla laadukkaita (valokuvien tulisi olla teräviä ja kirkkaita).
- Valokuvat eivät saa sisältää vesileimoja tai allekirjoituksia.
 
Haluan vain varoittaa, että sinun ei pitäisi tarkoituksella lisätä määrää kuvia, esimerkiksi miten voit leikata elementit sakset, tai piilottaa suolainen taikina jääkaapissa, ja niin edelleen. D. taso työsi tulisi olla sellainen, että se mahdollistaa kaikki tärkeimmät vaiheet osoittavat ainakin seitsemän valokuva. Jos työ on yksinkertainen, on mahdollista, että yhdessä mestariluokassa voidaan esittää useiden käsityövälineiden (applikaattit, postikortit ...) tuottaminen, jotka on tehty yhdellä tekniikalla tai yhdellä aihealueella.
 

Mikä pitäisi olla pääluokka?

 
1. Tarkka. Valokuvan pitäisi näyttää vain työn tekeminen, vieraiden esineiden, roskat, ympäröivä sisustus ... ei pitäisi olla. Käsiosoitetta tulee käyttää vain äärimmäisissä tapauksissa, mutta varmista, että oppilaiden kädet ja kädet (kynnet) ovat puhtaita.
 
2. Koko valmistusprosessi on osoitettava lukijalle ja näkyvä valokuva lähikuvaan.
 
3. Kaikkien valokuvien on oltava laadukkaita.
 
4. Pääluokan tulisi olla sellainen, että lukijat voivat toistaa sen ongelmitta. Eli siinä pitäisi olla riittävä teoreettinen kuvaus ja valokuvausmateriaali.
 
5. Paperille, muovaille, kankaalle, mallille on tarjottava master-luokka, jotta ne voidaan tulostaa.
 
6. Jos työ on yksinkertainen, älä lisää keinotekoisesti valokuvien määrää. Tarjoa lukijoille prosessi suorittaa useita teoksia (käsityöt, sovellukset ...) yhdessä mestariluokassa.
 
7. Osoita, kuinka voit käyttää valmiita töitäsi (käsin tehtyjä).
 
8. Varmista, että tarjoat ja näytät valokuvia valmiista töistä eri näkökulmista. Näytä suuri käsityönä oleva tuote eri puolilta.
 
9. Tehtävän tekstin kuvauksessa varmista, että määrität tavoitteen, tavoitteet, tarkoituksen ja toteuttavat ne master-luokan avulla.
 
10. Sivustoon lähetettyjä materiaaleja ei voi julkaista missään muualla!
 
Kilpailun järjestäjät pidättävät oikeuden hylätä työ, jos esitetyt materiaalit eivät täytä asetettuja vaatimuksia tai ovat epätyydyttäviä. 

Uudenvuoden NÄYTTÖKILPAILU: Koirat omilla käsillään 2018 palkintoineen. TODISTUS JA TIEDOTUS OSALLISTUMISESTA ILMAISEKSI!
 Kilpailun lopussa valitaan kolme parasta teosta, jotka saavat meiltä palkintoja:

 
PALKINNOT!
 
1 paikka -1000 hieroa
2 paikka - 700 ruplaa
3. sija - 500 ruplaa
 
Koko summa voidaan maksaa PO: n, WebMoneyn tai puhelinnumeron kautta)

Uudenvuoden NÄYTTÖKILPAILU: Koirat omilla käsillään 2018 palkintoineen. TODISTUS JA TIEDOTUS OSALLISTUMISESTA ILMAISEKSI! 
Voittaja valitsee sivuston tuomaristo ja ilmoitti 25. maaliskuuta))

Ystävällisin terveisin, Ekaterina

Osallistujat

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

47 − 38 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: