Kansainvälinen kilpailu “Kukkia omilla käsillään”. Todistukset ja tutkintotodistukset ovat ilmaisia!

Hei, rakkaat kävijämme! Avaa seuraava  kansainvälinen kilpailu
 
Kutsumme kaikki osallistumaan! 
 
Kilpailumme on nimeltään "Kukat omilla käsillä"!  
 
Sinun on lähetettävä kaikki työt, jotka sopivat tähän aiheeseen. Ja sinulla on hyvä tilaisuus, heti julkaisun jälkeen voit saada sertifikaatin tai osallistumisluvan kilpailuun ILMAISEKSI JA NOPEASTI
 

Kansainvälisen kilpailun säännöt:

1) Aikataulu: 23.03.2016 asti 03.06.2017))
 
2) Kilpailuun osallistuminen on sallittua työskennellä missä tahansa tekniikassa kaikista neulasten aiheista:  
 
 - ompelu työpajat luoda väriä (työ huopaa, paperia ..., käsitöitä luonnonmateriaaleista, käsitöitä jätemateriaaleja, pahvimassasta kudonta sanomalehti putket, jne ...);
- mestarikursseja kukkakauppoihin
- mestarikurssi kukkien koristeluun;
- didaktiset pelit ja metodologiset apuvälineet (pelimallit, didaktiikka, käsikirjat) omalla kädelläsi;
- mestarikurssi päiväkoti, koulu, kukkien tutkiminen ja niin edelleen.
- kukkakimppujen luominen
 - kasvavia kukkia
- askel askeleelta μ pussisuunnittelulla 
2.1) Teemassa tulisi olla kuvia työprosessista ja kuvaus sen luomisesta, muista mielenkiintoisista yksityiskohdista. Jo julkaistuja teoksia ei poisteta sivustolta ja ne siirretään kokonaisuudessaan hallintoon kirjoittajien säilyttämiseksi. 
 

Vaatimukset kilpailutöistä:

1. Teokset on tehtävä itse. Tekniikan sallitut tekot sallitaan. 
 
2. Vähintään 5 työvalokuvaa.
 
3. Kilpailun huonolaatuisia kuvia ei hyväksytä. Olen pahoillani, haluan vielä nähdä työnne paremmin.
 
Kuvan koko on 1000 pikseliä leveydeltään, mieluiten alkuperäiset. Valokuvat lähetetään postitse erikseen tekstistä. Sinun ei tarvitse lisätä niitä Vordovin asiakirjoihin)
 
4. Älä allekirjoita kuvia heidän nimensä, lempinimensä jne. Kautta. 
 
5. Kirjojen, aikakauslehtien, Internetin ja sivuston tietoja saa käyttää, mutta valokuvausmateriaalien ja -tekstien kopiointi ei ole sallittua. Valokuvia ja kuvauksia on suoritettava teillä, eikä niitä julkaista muissa Internet-resursseissa. Tämä ehto on pakollinen kaikille osallistujille, ja sen noudattamista valvotaan tiukasti. Ei-ainutlaatuiset teokset eivät osallistu kilpailuun! Kun lähetät meille työn, se pysyy sivustossa, eikä sitä voi muuttaa tai poistaa.
 
6. Osallistujien ikä ei ole rajoitettu. Jos meillä on paljon kilpailutöitä, me vain onnistuisimme!
 
7. Useiden ihmisten osallistuminen on tervetullutta.
 
8. Kaikki merkinnät alustavasti mitoitetaan ja ne voidaan korjata sivuston hallinnon harkinnan mukaan, mutta he eivät heikennä työn laatua.
 
9. Työskentele lähetetyllä sähköpostiviestillä: Sanan teksti ja määritä sitten - missä ja mihin valokuviin ja kuviin liitetään kirjain.
 
10. Panostamme erityisiä vaatimuksia kollektiiviseen työhön. Kollektiivisen työn tulee olla laaja, mielekäs ja heijastaa kaikkien osallistujien osallistumista. Kaikkien osanottajien käsityöläiskuvien tulee olla mukana, mutta samaan aikaan käsityö ei saa olla sama, vaan erilainen. Siksi, jos työ on yksinkertainen tai sisar, on parasta sisällyttää kirjailijana tai opettaja, tai lapsi (muuten sinun tiimityö Kilpailuun ei hyväksytä)
 

Kansainvälisen kilpailun järjestys:

 
1. Kilpailu on kansainvälinen.
 
 2. Kilpailun materiaalit hyväksytään sähköpostitse [email protected]. Kirjoita kirjeen otsikkorivillä: "Kukat omilla käsillä"
 
2. Kaikki kilpailun edellytykset täyttävät teokset julkaistaan ​​sivustolla masterclassy.ru. Jokainen voi ilmaista mielipiteensä kommentissa töihin. 
Miten hakea työtä:
1. Tekstin tekstin kuvaus tehdään Word-editorissa.
 
Ensinnäkin työn nimi on kirjoitettava. Kirjoittajien tiedot on merkitty: lapsi ja opettaja, joka auttaa käsityön tekemisessä. Lapsen ikä on määritettävä. Jos tämä on opettajan pääluokka, niin vain opettajan tiedot.
 
Seuraavassa on yksityiskohtainen tekstin kuvaus itse työstä (master-luokka).
 
Kuvatessasi voit käyttää runoja, arvoituksia, mielenkiintoisia tarinoita tai tarinoita ottaen huomioon pääluokan teemat.
 
Luovaa lähestymistapaa master-luokan kuvauksessa on tyytyväinen.
 
Ei hyväksytty pääluokaksi Esityksiä ja mestariluokkia, jotka on suunniteltu taulukkomuodossa.
 
2. Teoksesi tulisi sisältää:
 
- Yksityiskohtainen askel askeleelta kuvaustekstin DIY valmistusprosessi (toiminnassa on kuvattava ja kuvissa kaikissa valmistus- vaiheet käsitöitä, esittelee kaikki tarvittavat mallit kuvaavat kaikki tarvittavat materiaalit ja työkalut)
 
- valokuvat (vähintään 5 kappaletta, jos työ on monimutkainen, laaja, niin kuvien lukumäärän tulisi olla yli 15 kappaletta), vaihe vaiheelta, joka osoittaa koko työn valmistusprosessin. Lisäksi on välttämätöntä tarjota 2-3 valokuvaa valmiista töistä eri puolilta (ilman lasten osallistumista).
 
3. Vaatimukset valokuville:
 
- Valokuvan koko: vähintään 1000 px. leveys (on parempi lähettää alkuperäisiä);
- Valokuvien tulee olla laadukkaita (valokuvien tulisi olla teräviä ja kirkkaita).
- Valokuvat eivät saa sisältää vesileimoja tai allekirjoituksia.
 
Haluan vain varoittaa, että sinun ei pitäisi tarkoituksella lisätä määrää kuvia, esimerkiksi miten voit leikata elementit sakset, tai piilottaa suolainen taikina jääkaapissa, ja niin edelleen. D. taso työsi tulisi olla sellainen, että se mahdollistaa kaikki tärkeimmät vaiheet osoittavat vähintään seitsemän valokuva. Jos työ on yksinkertainen, se voi olla master-luokan tuotannon osoittamiseksi useita käsityötä (applikaatiot, kortit ....) on muodostettu yksi tekniikka tai yksi aihe.
 
Mikä pitäisi olla pääluokka?
 
  • Siisti. Valokuvan pitäisi näyttää vain työn tekeminen, vieraiden esineiden, roskat, ympäröivä sisustus ... ei pitäisi olla. Käsiosoitetta tulee käyttää vain äärimmäisissä tapauksissa, mutta varmista, että oppilaiden kädet ja kädet (kynnet) ovat puhtaita.
  •  Koko valmistusprosessi on osoitettava lukijalle ja näkyvä valokuva lähikuvaan.
  •  Kaikkien valokuvien on oltava laadukkaita.
  •  Pääluokan pitäisi olla sellainen, että lukijat voivat toistaa sen ilman ongelmia. Eli siinä pitäisi olla riittävä teoreettinen kuvaus ja valokuvausmateriaali.
  • Pääluokassa paperille, muovaille, kankaalle, malleille on tarjottava ja siten, että ne voidaan tulostaa.
  • Jos työ on yksinkertainen, älä lisää keinotekoisesti valokuvien määrää. Tarjoa lukijoille prosessi suorittaa useita teoksia (käsityöt, sovellukset ...) yhdessä mestariluokassa. 
  • Näytä, miten voit käyttää valmiita töitäsi (käsin tehtyjä).
  • Muista tarjota ja näyttää valokuvia valmiista töistä eri näkökulmista. Näytä suuri käsityönä oleva tuote eri puolilta.
  • Tehtävän tekstin kuvauksessa on tärkeää ilmoittaa tavoite, tehtävät, tarkoitus ja toteuttaa ne pääluokan avulla.
  • Kilpailun järjestäjät pidättävät oikeuden hylätä työ, jos esitetyt materiaalit eivät täytä asetettuja vaatimuksia tai ovat epätyydyttäviä. 
 
Huomio!
Kilpailuun osallistumishakemuksen jättämisen yhteydessä voit hakea kilpailuun osallistumistodistusta ILMAISEKSI ja nopeasti, nimittäin viikon sisällä! 
 
Suosittelemme, että hankit todistuksen jokaisesta työstä. 

Huomio! Et voi saada todistusta, mutta DIPLOMA! Jos työsi:

1. täyttää kaikki edellä mainitut vaatimukset
2. Se sisältää yli 15 valokuvaa, ei lopullinen
3. Tekstit 2000 merkistä tai 1 A4-kokoinen sivu
 
Todistukset ja diplomit näyttävät tästä:  
 

 

kilpailun tutkintotodistus

 

 

 

kilpailun tutkintotodistus

 

 

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

13 − 10 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: