Naisten tossut kostealla huovalla. Pääluokka vaiheittaiset valokuvat

Huovutetut tossut ovat nyt erittäin tärkeitä, teemme ne teidän kanssanne teknologiassa märkä huovutus. Se sai jäähtyä ja tarvitsi lämpenemistä. Tölkkien kasaamiseen ei tarvita niin paljon aikaa, ja voit käyttää niitä hyvin kauan.
Huovutustossut tarvitsemme:
Villa on vihreä.
Kuuma vesi.
Saippua (mieluiten neste).
Pimploitu kalvo.
Ristikko tai sideharso.
Kumikäsineet.
Sakset.
Neula lanka.
Ohut pitsi.
Märkähuovatut naaras tossut - mestariluokka
Tämä opetus on huovutettu villaa aloittelijoille. Aloitetaan siis. Aloitamme työkappaleen vetämisen. Mittaamme jalka (pohja). Mitataan pituus, leveys kantapään, nenän ja keskellä. Piirrä paperille pohjan kuvio ja lisää reunoille kolme senttiä. Me kääntäkää kuvio nauhalevyllä tai alustalla laminaatin alla. Tossut ovat terävällä suuttimella. Siksi kuvassa on tämä.

huovutetut tossut

Asettamme kuvion pimpelikalvon päälle ja asetamme villaa työkappaleen pinnalle. Me repäisemme ohuet villapyyhkeet. Kaiken kaikkiaan sinun on laadittava viisi tai kuusi kerrosta. Jokainen kerros on asetettava kohtisuoraan edelliseen.

huovutetut tossut

Villan pitäisi mennä hieman yli kuvion rajat. Peitä se kaikki silmällä tai sideharsoilla. Kostuta runsaasti saippuavettä (1 rkl litrasta vettä). Muista käyttää kumihanskoja, jotta iho ei pääse kuivumaan saippuan vuoksi.

huovutetut tossut

Kaikkien villan on oltava märkä. Tämän jälkeen irrota ruudukko ja käännä seuraavat tossut toiselle puolelle. Sitten taivuta kuvio villan kuvioon, joka tarttuu reunoihin.

huovutetut tossut

Tällä puolella laita myös viisi tai kuusi kerrosta villaa.

huovutetut tossut

Kastelua. Kääntäkää ja taivuta reunoja. Kaikki on erittäin huolellisesti tasoitettu.

märkä huovutus

Aseta nyt verkko ja hankaa kädetsi koko liukupinnan päälle. Kolme ensimmäistä ilman vaivaa, ja noin viiden tai seitsemän minuutin kuluttua alkaa hieroa vaivaa.

märkä huovutus

Kolme neljäkymmentä minuuttia, kääntämällä tossut aika ajoin. Poistamme verkon.

märkä huovutus

Me peittelemme tennarit, joissa on pikkufilmi ja kolme muuta noin kaksikymmentä minuuttia.

märkä huovutus

Sen jälkeen rullamme lenkkarit rullalle ja rullalle 50-70 kertaa. Kehitämme ja rullaamme rullaa toisessa suunnassa, kolme.

märkä huovutus

Sitten huuhdotamme tossut ensin kuumalla vedellä, sitten kylmällä vedellä. Teemme viilto kantapään sivusta ja vedämme kuvion. Ja sen jälkeen tehdään jalka- ja kenkätelineiden alapuolinen leikkaus, joka antaa haluamasi muodon käsiin. Reunat voidaan pestä hieman enemmän leikkauspaikoissa. Sitten se on sileämpi ja ei murene. Me vain liotamme ja pistäisimme kätemme. Kun tossut ovat hampaita, ne on kuivattava kokonaan.

kodin tossut

On edelleen koristella tossut. Ompele ohuen pitsireunan reunat. Pääluokka huovutuksessa valmistunut. Täällä syntyy tällaisia ​​huopapaloja.
Märkä huovutus naisten tossut - valokuva

kodin tossut

kodin tossut

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

6 + 1 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: