Catcher haaveilee omilla käsillään. Master-luokka

Dream Catcher ei ole vain rihkamaa, jonka kohtalo on aina pölyävää kattokruunulla tai sängyn päällä.

Dream Catcher tuli meille alkuperäisamerikkalaisten kulttuurista. Tarkemmin sanottuna, Pohjois-Amerikan kotoperäiset asukkaat.

Olin tarpeeksi onnellinen kommunikoimaan useiden Intian heimojen edustajien kanssa: Charoki, Navajo, Malisit, Lakota ja Cree.

Jos Cree ja Malisite asuvat nykyisessä Kanadassa, Charoques, Navajo ja Lakota sijaitsevat Amerikan Yhdysvalloissa.

Jokaisella heimolla on omat legendansa Dream Catcherista. Sanoisin, että tämä on yhteinen Intian talisman.

Catcher haaveilee omilla käsillään

Niiden legendoista on jonkin verran eroja toisistaan. Muutamassa sanassa legenda-ilmiö kuulostaa näin: yksi intialaisten muinaisista esi-isistä tuntui niin paljon kuin hämähäkki, että hän päätti kiittää intialaista ystävällisestä ja puhtaasta sielustaan ​​ja kiitti häntä taikaamuletilla.

Talisman mukaan legenda olisi suojella henkilöä huonoja unia ja painajaisia. Painajaiset saavat hämähäkinverkon tai toisen heimon intiaanit ovat varmoja, painajaiset kulkevat Catcherin reiän läpi jättäen vain hyvät unet verkossa.

Vain Haluan todeta, että huolimatta siitä, että versiot tällä hetkellä suosittu legenda muutama, on syytä huomata, että jokainen tässä unisieppari on olla reikä keskellä "hämähäkinseitit".

Myymälöissä myydään nyt paljon koristeellisia keräilijöitä, paitsi kauneus talossa, he eivät tuota mitään.

Huomasin, että myymälän haaveilijat ovat joskus erittäin "huutavia" värejä. Jos päätät hiipua Catcher, se on parempi tehdä rauhallinen, luonnollinen sävyjä. Esimerkiksi Charoky ja Navajo perinteiset värit - valkoinen, sininen ja punainen.

Vaikka Intian Intian Navajo kertoi minulle, nyt unelmien todelliset hautaajat tekevät intialaisia ​​vain itsestään ja myytävät ovat matkamuistoja ja tehtaita, mutta voitte tehdä itsellesi todellisen amuletin itse. En kutsu ketään uskomaan vanhoja uskontoja. Sanon vain, että uskon siihen itseäni, koska lapsuuden, monien vuosien ajan vahvan pelon vuoksi, olen kohdannut yömaja yöllä. Kun Dream Catcher oli tehty ja ripustettu sängyn päähän, painajaiset pysähtyivät.

Joten ...

Catcher haaveilee omilla käsillään

Tarvitsemme: saumoja, sakset, langat, höyhenet, helmet, vanne.

Catcher haaveilee omilla käsillään. Master-luokka

Tämän Dream Catcher: n perustana käytetään ... pajun oksia ... Tällainen oikea Dream Catcher, olin yllättynyt nähdessäni suosittu nyt vampyyri saga "Twilight".
Pajun etsiminen on parhaiten lähellä vettä. Pitkien oksojen leikkaaminen, sinun täytyy tuoda heidät kotiin ja laittaa ne vesipesäkkeeseen, anna heidän makaa takaisin 6 tunniksi.

Catcher haaveilee omilla käsillään

Sitten ne muodostavat oikean kokoisen ympyrän. He taipuvat hyvin, liotetaan veteen.

Catcher haaveilee omilla käsillään

Minussa he ovat jo hukassa, ja minulla oli aikaa taivuttaa niitä. En ole faneja suurista haaveilijoista, mutta palasista on isoja, juuri siinä tapauksessa.

Kierrä ympyrä, sinun täytyy sitoa se kevyesti. Lanka jo ennen Hunterin luomisen alkua voidaan poistaa, muoto ja niin edelleen.

Sitten otetaan paksu lanka. Pidän todella moulinista. Ne eivät ole kalliita, niillä ei ole ongelmia, ja ne tulevat erilaisiin väreihin.

Ja kiinnitin lanka pohjaan ympyrän solmu. Ehdollisesti tämä on ympyrän korkein kohta.

Catcher haaveilee omilla käsillään

Siitä me alkaa kuroa. Se vie langan lyhyen matkan puolelle, ei kauas, heittää sen päätä tangon läpi ja venyttää tämän loppuun ikään kuin muodostaman puolipyörien läpi, myös tehdä se, kunnes pääsemme paikalle, johon olemme aloittaneet. Vanteissa - pohjassa näemme paikat, joissa lanka on kiinnitetty. Tavallisesti tällaisia ​​yhteyksiä pohjoismaiden kanssa tekee yleensä kahdeksan, mutta tämä ei ole välttämätöntä.

Catcher haaveilee omilla käsillään. Master-luokka

Sitten aloitamme toisen ympyrän. Kierrämme langan myös edellisestä ympyrästä. Kunkin tällaisen langan keskellä on oltava solmu edellisestä ympyrästä.

Catcher haaveilee omilla käsillään

Keskellä, meidän on jätettävä reikä, jonka kautta huonoja unia tulee ulos.

Catcher haaveilee omilla käsillään

Lähellä reikää asennamme "hämähäkki" - säännöllinen helmi. On parasta korjata se Hunterilla jäljellä olevan pääkierteen päällä. Leikkaa sitten lanka.

Catcher haaveilee omilla käsillään

Hunterin yläosassa kiinnitämme merkkijonoa solmulla, jonka Catcher sitten nostaisi sängylle tai seinälle.

Alla on myös kiinnitetty lanka, joka on taitettu puoliksi. Liitämme siihen sulkia.

Lakota-intiaanit uskovat, että jos sitoudat pöllönhöyhenet Dream of Catcherille, Trapper auttaa koko naista täyttämään toiveensa. Jos kiinnität kotkan höyhenet, Trapper tulee enemmän maskuliiniseksi ja antaa rohkeutta kaikille sotureille.

Catcher haaveilee omilla käsillään

Manuaalisen kotkan tai kotipöllön puuttuessa käytin rautakaupassa ostettuja höyheniä. Ne, jotka asuvat kaupungissa, jossa on eläintarha, kehotan sinua kävelemään siellä ja keräävät pöllön tai kotkan höyheniä.

Perustaksi käytetään myös tavallista vanteen kehää.

Catcher haaveilee omilla käsillään

Sen MGA langat, nauhat tai nahka, kuten minun tapauksessani, ja sitten suorittaa sama menettely kierteellä, risteilee hänen ympyrän keskelle. Tein Trapperin uudenvuoden hengessä, punaisena ja vihreänä. Jos otat pienemmän ympyrän, esimerkiksi näin käyttää verhojen rengas tai rannerengas käsille, on mahdollista kutoa Hunters koristella joulukuusi. Myös jotkut tytöt käyttävät hyvin pieniä Dream Hunters kuin korvakoruja.

Tämä amuletti voi olla loistava lahja uudelle vuodelle tai alkuperäinen joulukuusi koristelu.

Kirjoittaja: FlowerSun

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

+ 28 = 38

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: