Ympäristöystävällinen lumihiutale viiniköynnöksestä. Master-luokka vaiheittaisella valokuvulla

Ei ole mitään parempaa kuin itse lahja. Se on täynnä rakkautta, ihmisen sielun lämpöä ja käsiä. Ja ei ole mitään parempaa, kun lahja ei tuhoa luontoa vaan päinvastoin säilyttää sen. Joka syksyllä miljoonat kesän asukkaat leikkasivat rypäleitä ja poltivat tarpeettomia viiniköynnöksiä.

Odota! Näistä nyt enää ei tarvita "tikkuja", voit tehdä luonnonmateriaaleista luonnollisia käsityötaitoja! Haluan kiinnittää huomionne lumihiutaleen, jonka lapset voivat helposti auttaa sinua tekemään. Lumihiutaleen perustana on viinirypäle, mutta voit käyttää enemmän tai vähemmän paksuja oksia.

lumihiutaleesta viiniköynnöksestä

Valmistukseen lumihiutaleita viiniköynnöksestä, leikkaamme tulevaisuuden lumihiutaleemme "säteet". Mitat, määrä - kaikki riippuu vain mielikuvituksesta.

lumihiutaleesta viiniköynnöksestä

Ja nyt jatkamme kiinnostavin! Aloitamme koristella lumihiutaleita. Täällä voimme auttaa kataja-oksia. Tarvitsemme niitä vain vähän saadaksemme talven viehätyksen. Jokaisessa puistossa voit helposti löytää sopivia neuloja. Kaikki liima liimapistoolilla tai liimaushetkellä.

lumihiutaleesta viiniköynnöksestä

Ja sitten kaikki on rajoitettu vain mielikuvitus. Käytä mitä tahansa tähteet ja keskeneräiset aiempien käsitöitä, helmiä, käärepaperit, lanka, napit, helmiä, paljetteja. Yleensä kaikki mitä hyvä tietää. Älä pelkää kokeilla!

lumihiutaleesta viiniköynnöksestä

lumihiutaleesta viiniköynnöksestä

Ja täällä luontoystävällinen lumihiutaleita viiniköynnöksestä, joka ei koskaan sula valmis! Tällainen lahja ei ainoastaan ​​sisusta sisustusta täydellisesti, vaan myös muistuttaa kesästä kylmällä talvilomalla!

lumihiutaleesta viiniköynnöksestä

lumihiutaleesta viiniköynnöksestä

Kirjoittaja: Ageeva Lyudmila Georgievna

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

78 − = 71

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: