Talvikukka. Parhaat ideat

Puutarhojen kausi on ohikiitävää. Ja kuinka haluamme viedä kanssamme kaikkien kasvien kauneuden ja kirkkauden talvella! Mutta tämä ongelma on erinomainen ratkaisu - talvipakettien kokoaminen. Jokainen nainen voi tehdä talven kimppu omilla käsillä. Esimerkiksi hänelle voidaan ottaa viinikuori tai vuoren tuhka siveltimellä, jossa on liekehtivia marjoja oksilla. Niitä lisätään vehnä korvat, ruis tai kukkakasvit. Usein talvikäämien tekemiseen sovelletaan pähkinää (helmi) tai ns. Immortellea. On paljon vaihtoehtoja. Sinun tarvitsee vain valita sopivin itsellesi ja lisätä ylimääräiseen kauneuteen, ottamalla sen mukana talven hiukkanen kesällä.

Kuidut kukat ja sävellykset ovat äskettäin erittäin suosittuja. Talvella he koristelevat ja elvyttävät kodin sisustusta. Muuten, heidän avustuksensa avulla voit lievittää paitsi talon tilannetta myös toimistossa työssä. Ja mikä on heidän kiistaton etu, mikä tekee niistä mielenkiintoisen ja houkuttelevan monille, on halpa ja hämmästyttävä kauneus. Mutta samalla, riippumatta siitä, mihin ja mihin tarkoitetaan, talvipaketit valmistetaan kotona, lasten kanssa, perhepiirissä.

Talvikukka. Parhaat ideat

Kuinka tehdä talven kimppu omalla kädelläsi? Periaatteessa mikään ei ole monimutkaista. Sinun ei tarvitse tietää syvästi kukkakaupasta. Mutta sinun täytyy löytää oikeat kasvit. Joten, mitkä sopivat talvipakettiin? Ensinnäkin, kuivatut kukat. Nämä tyylikkäät kasvit eivät tarvitse erityistä käsittelyä ja pitkää kuivausta. Se riittää leikkaamaan ne vaaditulla korkeudella ja laittaa ne maljakkoosi. Kuivatut kukat lehdet menettävät nopeasti ulkonäköään; joten ne voidaan heti poistaa tai skeletonisoida ja lisätä sitten kimppuun. Puutarhaviljelijöitä viljellään suoraan niiden sivuilla kuivattujen kukkien lajikkeita. Ne huomattavat jalostivat hedelmätarhat ja eivät vaadi paljon hoitoa. Lisäksi kuivatut kukat kukkivat pyöreäksi kesäksi menettämättä värejä.

Talvikukka. Parhaat ideat

Jos sinulla ei ole puutarhaa, värikkäitä kuivattuja kasveja ja kukkia kokoonpanoon voi ostaa. Tai käydä kävelyllä puistossa, tee matka kaupungin ulkopuolelle kentällä, nurmikolla ja kerää tarvittava materiaali talvipakettiin. Anna mielikuvituksesi valloilleen! Älä pelkää yhdistää kaikenlaisia ​​kouruja ja oksia, kartioita viljan ja kuivattujen kukkien kanssa. Ainoa asia on harkita harmoniaa. Kaikki osat on yhdistettävä toisiinsa mahdollisimman harmonisesti toistensa kanssa. Tee itsellesi todella ainutlaatuinen ja alkuperäinen kimpussa. Lisäksi tämä ammatti antaa miellyttävän nauttimisen ja häikäilemättä kiehtoo, poistaa aikakäsityksen!

Mitkä kasvit sopivat parhaiten "Talvikukka. outoa työ"? Yleensä nämä ovat kuivatuksen kaltaisia ​​ja ne säilyvät pitkään säilytettynä, säilyttäen niiden värin ja luonnollisen muodon. Tieteellisesti näitä kasveja kutsutaan kuolemattomiksi, kuolemattomiksi. Niiden valikoima on melko rajallinen:

- Astilba on älykäs, kirkas monivuotinen kasvi, joka kasvaa puutarhan pimeissä kulmissa. Hänen herkkä, värikkäitä tummanpunainen väriikkunansa sopivat erinomaisesti talvipakettiin ja ovat erityisen edullisia muiden kuivattujen kukkien taustalla.

- Echinacea ei ole vain kaunis, vaan myös arvokas kuin lääkekasvi. Sävellyksissä käytetään sen pinealaista kukintoa, joka katkaisee kaikki terälehdet etukäteen. Kuivata echinacea on mahdollista ja terälehdillä; ne ovat epätavallisen kiertyneet, säilyttäen violetti-vaaleanpunainen väri. Samoin Echinacea talvella kukkakimppuja lisää ja orebek.

- Physalis - upeat puna-oranssi lyhdyt-laatikot, joiden sisäpuolella ovat siemen-pallot. Physalis on ripustettu keskeytettyyn tilaan varret, jotka eivät ole lehdet. Jos käytät talven kimppu ei ole kuivattu physalis, sitten luonnon kuivaus voi ruma murtaa. Varjossa on Physalis-kukkakimppuja, koska valon vaikutuksesta lyhdyt voivat menettää kirkkautensa.

- Nikandra on Physalisin läheisin sukulainen ja kuuluu myös yöpuvut perheen perheeseen. Nykandra on herkkä selestyt siniset kukat, jotka kasvavat ristikkäisiin vesikkeleihin. Tällainen kaunis kasvien hedelmä kasvi on samanlainen Physalis, mutta sillä on erilainen väri.

- Nigella (tai Chernushka) - kutsui ihmisiä "tyttö vihreänä." Lehdillä on avoin rakenne, ja kukat ovat hyvin tyylikkäitä ja monivärisiä. Kukinnan jälkeen nigella muodostaa omaperäisiä hedelmälaatikoita, joissa on runsaasti mustia siemeniä varret. Ja siementen ansiosta kasvi huokuu upea tuoksu ja sitä pidetään mausteisena.

Talvikukka. Parhaat ideat

Luettelo kuivatut kukat, voit jatkaa vehreyttä, minegolovkoy (Echinops), statice (Limonium) ja muita kasveja. Sopii täydellisesti talvikukkuperusteeseen. Sen pitsivärit täydentävät täydellisesti kaikkia kasveja. Muuten, siemen-strutsi tummanruskeat lehdet sisältyvät talvi kukkakimppu morsian, kun lajikkeen vehreys on melko vähäinen. Se on myös koristeltu talven kimppu suklaata. Kuten näette, talvikukkien valinta ei ole niin suuri kasvien valinta. Siksi ne tekevät kaikenlaisia ​​monimutkaisia ​​järjestelyjä kuivista kukista, koristeellisilla puiden lehdillä, oksilla, spikeleteillä jne.

Seuraavaksi tärkeä vaihe talvikukkien valmistuksessa laitoksen valitsemisen jälkeen on sen muodostuminen ja muotoilu. Kaikkien "ainesosien" sijainti talviruokassa voidaan kutsua kukka-asetelmaksi. Tämä työ toteutetaan yksinomaan tietyille yksilöllisille mieltymyksille ja sanelee kirjoittajan mielikuvitus. Mutta kasvien yhdistelmästä huolimatta on epäilemättä yksi asia: talven talvi muistuttaa meitä viime kesää ja tuo valoon ja iloon huoneeseen!

Talvikukka. Parhaat ideat

Sinun kimppuusi tai pikemminkin kukkia talvipakettiin, katsoivat edullisempia, ne on asennettava eri kulmilla ja eri tasoilla. Kiinnittimenä voidaan käyttää muovailua, polystyreeniä, sammalen tyynyä ja muita mukavia ja vakaita materiaaleja. koostumus emäs voi olla kuori-resistenttejä kierteet, viinirypäleistä osat puunrunkojen (pienoiskoossa penechki), maljakko-jalusta tangon, koreja, keramiikasta tai lasista, tarjottimia tai astiat on valmistettu metallista punonta johtoja tai tankoja, jne. sovittaja kuvat suorittaa .: oksat kuusi tai mänty, lehtikuusi oksat, sammal-kata oksat, kuiva juuret, oksia pensaat hedelmiä, kuivatut yrtit ja kukat, tuoreita kukkia (ruukkuihin ja leikkaa), parsa lehdet, oksat vygonochnyh. Hämmästyttävän näyttää viiniköynnöksen kudoksesta. Kuten lisämateriaalia (liittämiseksi tai kiinnittämiseksi ylimääräiset osaa) lisätään savea, sammalta, liima, ohut lanka, koristeellinen koriste, hiekka, muovi leikkeet (nauloja, leikkeet), jne.

Talvikukka. Parhaat ideat

Leikkaaminen oksat marjoja tai hedelmiä varten kimpun, on muistettava, että kerätä tällaisen kasvien hauras materiaali olisi tehtävä ennen ensimmäistä pakkasta. Muutoin todennäköisyys kasvaa, että ylikuormittuneet hedelmät menettävät ulkonäköään ja putoavat kokonaan, jättäen oksat paljaiksi. Tämä luonnollisesti heikentää tuotteen ulkonäköä.

Ja älä unohda eräitä puutarhakasveja, jotka sopivat myös talvipaketeihin, ne on alun perin suunniteltu ja järjestetty aivan seuraavien ensimmäisten kevätkukkien ulkoasuun asti. Tämä laatikko tulppaanit, vedenjakaja lehtisiä, pionit, liljat hedelmiä, dipsakusa, iiris, muscari ... erityinen väritys antaa koristeellinen sipulit, parsa, Jasienica, stonecrop. Mutta tällainen materiaali on valmistettava kuivalla säällä ja varmistettava, että se on kypsynyt kokonaan. Koriste-sipulista on sopiva sipuli, ruohosipuli ja kaikki kuuluisat purjot. Jos haluat säilyttää sipulit siemenlaatikoilla, se on katkaistava, kun peduncles alkaa kääntyä keltaiseksi ja kuivua hieman.

Kaikki nämä kasvit, yrtit ja kukat, jotka on suunniteltu osaksi talvikoostumusta, voidaan kuivata asettamalla ne mihin tahansa astiaan ilman vettä. Mutta se on parempi kuivat oksat ja kukkia etukäteen, tekemällä nippuina ja roikkuu ne päälle varret pimeässä, ilmanvaihto köydellä tai vahva säiettä. Ylimääräiset lehdet tulee poistaa ennen kuin kuivaus alkaa. Epätoivottujen kasvien kuivausmenetelmä on yksinkertainen eikä vaadi erityistä valmistelua. Jos esimerkiksi haluat tehdä kuvan kuivattuja kukkia, riittää laajentaa sitä kirjaksi, levittää valmiiksi kaikki lehdet ja murskaus mitään paineita. Ja jos et halua tasaista vaihtoehtoa, kirjoita sitten volyymi; mutta se on tarpeen korjailla pidempään, mutta muodossa kuivatut kasvit eivät menetä mitään väriä, mikä tahansa muoto ja poistetaan mahdollisuus niiden crumbled.

Talvikukka. Parhaat ideat

Kun laitoksia asennetaan kuivaukseen pohjaan, ne on kiinnitettävä hienojakoisella hiekalla. Varmista, että kaikki lehdet ja terälehdet ovat suorat! Suunnittelu tulisi laittaa kuivaan paikkaan pari viikkoa, jonka jälkeen teet kasan kuivatuista kasveista, harjaamalla hiekkaa ja pölyä.

Kasvit on paljon pieniä kukkia (laventeli, ranneke tai raunikki) voidaan mikroaalloilla kuivua. Tätä varten ne asetetaan uunin suodatinpaperille, ja se kytkeytyy ½-virtaan 2-3 minuuttia. Sitten kasvit poistetaan ja varret keskeytetään pari päivää.

Talvikukkien leikkokukkaissa varren pitäisi olla tarpeeksi pitkä. Kukat kuivataan myös suspendoidussa muodossa 15-20 päivän ajan pimeässä huoneessa. Kukkia virtaava tupsut (humala, amarantti) kuivattavan suoraan maljakko pitämään alkuperäisen kaareva muoto. Älä unohda lisätä kimpun tuoksuvia yrttejä: rosmariini, timjami, laventeli, oregano. He tekevät kukkakimpun tuoksuva, mikä on erityisen tärkeää! Ja jos tämä ei ole mahdollista, voit pudottaa koostumuksessa pieni kukka öljyä (ruusu, laventeli tai jokin muu kuin se).

Talvikukka. Parhaat ideat

Valmis kimppu talvella tulisi sijoittaa varjoisiin paikkoihin, suojaamatta suoraa auringonvaloa. Ainoa poikkeus on talvi häät kimppu. Loppujen lopuksi, hänen kanssaan morsius näyttävät missä tahansa säässä ja riippumatta auringosta.

Talvikukka. Parhaat ideat

Talvikukkien laatiminen on koko taidetta. Loppujen lopuksi voit yhdistää niin paljon. Alkuperäinen kimppu tekee puutarhan pensaiden kukintoja: jasmine, hydrangea, curling rose. Mutta on myös tärkeää kuivata ne oikein. Harmony ei pilata ja käsittelee kukkia paperista kimpussa. Ja jopa helmiä käyttävien värimallien avulla voit kutoa joitain lisäosia ja koristeita (perhonen, sudenkorento, mehiläinen jne.). Älä pelkää lisätä epätavallisia elementtejä, jotka eivät näennäisesti ole sopivia kukkakimppuihin.

He vain korostavat itseään ja kiinnittävät huomiota koostumukseen. Nämä voivat olla kastanjapuun hedelmiä, kartioita, rhododendronin tai magnolian kiiltäviä lehtiä. Muuten, voit täysin valmistaa talvi rypäleterttuja paperia. Ne ovat myös upeita. Paperilla voit siirtää kaikki kukkien ja lehtien rakenteen hienot yksityiskohdat, jotka karakterisoivat väriaineen. Ja näin kuivauksen aika ei mene hukkaan, ja paperikiven kauppa-aika on rajoittamaton.

Opi tekemään erilaisia ​​kukkakimppuja auttaa mestariluokkaa. Joukossa on erilaisia ​​sävellyksiä, kuten syksyn kukkakimppuja, suklaapaloja, kukkakimppuja ja muita. Ja jokainen "Master-luokka. Bouquets "on varustettu yksityiskohtaisilla kuvilla ja tietyn mallin toteutuksella. Jokainen vaihtoehto voidaan vaihtaa ja siirtää toiseen materiaaliin. Esimerkiksi siirtää kukkakokoonpano paperille tai lainata joitain elementtejä tavallisesta, "elävästä" talvipaketista.

Talvikukka. Parhaat ideat

Kuten mikä tahansa muu kukkien ja yrttien koostumus, talven kimppu omilla käsillä niiden kuivatut kukat antavat kirjailijalle rajattomat luova mahdollisuudet, kyky ilmaista itseään ja taiteellista makua. Siksi tällaisissa kimppuja löytyy usein yhdessä kukkia ja lehtiä, marjoja, hedelmiä, erilaisia ​​sammalta, kuori, ajopuu, varret ... Mutta todella ainutlaatuinen tuoksu ja piirtää sen mahdollisen järjestelyn ympäristössä, joten se on olennainen osa sisätilojen ensemble. Kaikki nämä tekijät tekevät itsestään valmistetusta talven kimusta tyylikäs talvimaiseman!

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

95 − = 94

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: