Kuinka tehdä Meksikon hattu itse?

Haluatko selville, miten tehdä meksikolainen hattu hänen käsissä? ei mitään monimutkainen vuonna tämä ei. sombrero edustaa itse osa tästä meksikolainen puku. Tämä on hattu kanssa hyvin laaja kenttiä, toiveikas ylös. hattu eri ja nostetaan kartiomainen kruunu.

tyttö Meksikon hattu

Vuonna meidän maa tavata kuten a pää pukea voit todella että vain on karnevaali. siksi, jos olet haluavat mekko sen, löytää sen tulee olemaan hyvin vaikea, siksi, paljon helpompaa tehdä sen itsenäisesti. manuaalinen työ aina arvioitu on parempi, kuin hankinta asia. oma joukot voit hieno varustaa hänen talo, tuoda sisään vuonna se kirkas maalit. koristella hänen talo kukkia alkaen helmet. ne tulee olemaan upeasti sopivat yhteen kanssa sisustus.

Haluatko, että vuonna teidän talo asuin tonttu, joka tulee olemaan suojella sinä alkaen vastoinkäyminen? tehdä hänen itse. alkaen potkut tonttu on tehty aika vain.

alkaen joista sama tehdä meksikolainen hattu? pää elementti sombrero - kruunu. tämä osa voit tehdä alkaen kukka potti, muovi kauhat, purkit alhaalta majoneesi ja T.d. haluta huomiota on , että valittu elementti varten kruunu selvästi Hyväksytty on koko tulevaisuudessa hatut.

sombrero itse

Haluatko nähdä, miten näyttää siltä tällä hetkellä sombrero, hankinta matkat vuonna Meksiko on polttava hintoja ja mennä oppia kansallinen nähtävyydet.

varten valmistus hatut meille tarvitaan satiini nauha, Scotch tape, kompassit, hallitsija ja kynä. valittu sanko varten kruunu kaivata maali vuonna valkoinen väri, varten tästä on parempi vain käyttää akryyli maali. kun maali kuivuu, me ryhdymme sanko, laittaa hänen on valmistaja varten sombrero paperi ja vetää ulos kynällä. C apu kompassit me piirrämme toinen ympyrä, mikä on tulee olemaan kirjaimellisesti on pari senttimetriä vähemmän ensimmäinen. meille on välttämätöntä piirtää lisää yksi ympyrä, koko joka tulee olemaan sovittaa koko kenttiä. Me vedämme kolmas ympyrä.

Teemme sakset ja leikata eniten suuri ympyrä ja jälkeen eniten pieni. sisään meille pitäisi osoittautua kirje "oi". Vuodesta pieni ympyrä ja jopa toissijainen meille kaivata do leikkaukset. vastaanotettu pieni nauhat mutkia ylös.

teemme sombrero

noin kuten a sama menettely me teemme on muoto sombrero. etäisyys välillä leikkaukset noin kymmenen senttimetriä.

pannu me maalataan väri maalit ja jälkeen kuivaus kiinnittyä että se kaksipuolinen Scotch tape vuonna alempi osia, laittaa on paikka toissijainen ympyrä, ja ilmaiseksi nauhat liima että Scotch tape. On viimeiseksi kaivata kanssa sisäinen sivut liittää satiini nauha, mikä on ja tulee olemaan korjata meidän hattu. meksikolainen hattu hänen käsissä on valmis. Prosessi mielenkiintoinen ja ehdottoman ei monimutkainen. tehdä sombrero voida ja koulupoika nuoremmat luokat.

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

49 − 48 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: