Kuinka kukkia lautasliinoista: video- ja valokuvamasteriluokkia

Ovat kiinnostuneita, miten kukkia lautasliinoista? Tämä on ymmärrettävää, koska halpa paperi on ihanteellinen materiaali syntyy rehevää kukkia, jotka voivat koristavat sisustus, kiinni erilaisia ​​käsitöitä, kortteja, lahjapaperia, jne Julkaisuissamme on useita mestarikursseja, joiden ansiosta voit nopeasti oppia tekemään kukkia lautasliinoista.

Kuinka kukkia lautasliinoista: video- ja valokuvamasteriluokkia

Apple blossom

Pienien herkkien floretsien tekemiseksi sinun on otettava kaksi kerrosta lautasliinaa, se on maalattava valkoiseksi ja vaaleaksi. Jokainen kerros on taitettava neljä kertaa, sitten manipulointi on toistettava. Laita mitä on tapahtunut toisilleen, neljässä paikassa, kiinnitä nitojalla.

Leikkaa neliömäinen työkappale osaksi 4 osaa - leikkaa viivat puolikkaiden molemmin puolin. Jokainen pieni neliö, jossa keskellä oleva kannake muuttuu kukaksi, voi käyttää etukäteen leikattua pahvityyppistä työtä helpottamaan. Yläkerroksen omenavärin värinostolaitteen sormet ja purista tiukasti, tämä piilottaa kannattimen. Samoin noutaa kaikki muut paperipalat, purista vähän ja koko kukka työn päätyttyä. Onko jotain, joka on epäselvä? Tässä tapauksessa on järkevää katsoa "Kuinka tehdä kukkia lautasesta" video.

Kuinka kukkia lautasliinoista: video- ja valokuvamasteriluokkia

Tällaisten pienien kukkien avulla voit tehdä erittäin kauniin käsintehdyt artikkelin.

voikukka

Työlle on välttämätöntä valmistaa pöydän kolmikerrostappia. Luonnollisesti, koska voimme tehdä voikukka, sen pitäisi olla värillinen keltainen. Kaikki kerrokset tulisi jakaa, sitten ottaa kaksi kerrosta ja taittaa joka neljäs kerta. Toista sitten manipulointi kullakin. Ompele nurjat varovasti toisiinsa ja kiinnitä ne nitojalla (kiinnitä keskellä). Jos haluat enemmän voimaa, ristitä vielä yksi kiinnike. Poista sitten varovasti ympyrä. Käytä saksilla saksia tekemään samoja leikkauksia, joiden syvyys on noin 10 mm «Kuinka kukkia lautasliinoista» kuva.

Kuinka kukkia lautasliinoista: video- ja valokuvamasteriluokkia

Ylempi ohut kerros, nosta sormet keskelle ja paina, toista samoja toimenpiteitä muiden ohuiden kerrosten kanssa, niin että tuloksena on kaunis rehevä voikukka.

Muista tehdä kukkakimppuisia kukkia lautasliinoista, mestari-luokka, jolla on kuva, on verkkosivustollamme.

Miten tehdä kukka lautasliinoista omalla kädelläsi - ruusu

Vaihtoehto 1

Jos haluat tehdä kukkaruukun - ruusun, voit ottaa mitä tahansa lautasliinoja, mutta on parasta mieluummin monofonista, laadukasta ja tiheää.

Ota siis kaksi identtistä vaaleanpunaista lautasliinaa ja leikkaa ne neljään osaan. Ne ovat käyttökelpoisia tuotantoon ruusut terälehtiä - on tarpeen kiinni tuulen kunkin neljäsosa, mutta ei kokonaan, tulisi pysyä hännän pituus on noin neljännes - se palvelee turvata terälehtiä yhteen. Nyt, molemmilta puolilta, purista neljäsosa tavasta keskelle muodostaa eräänlainen harmoninen. Irrota työkappale kynästä ja samalla tavalla lisää 7 ​​asiaa.

Nyt alkaa koota ruusu, ensimmäinen terälehti olisi kierretty varsinkin tiukasti. Seuraavia aihioita on sovellettava ympyrässä. Sen varmistamiseksi, että rakenne ei hajoa, sinun on pidettävä sormesi maahan.

Ruusun pohjalla on oltava lehtiä, jotta niiden valmistukseen pääsee vihreän värin päämateriaaliksi - niin sinun "mestari" näyttää uskottavalta. Arkki täytyy taittaa puoli vinosti, sitten vielä kerran, ja sitten leikata pieni alue, seurauksena datan manipulointia saada reikä, johon on mahdollista pujottaa alkuunsa. Kierrä varovasti, pitäkää sitä maahan niin, ettei se hajoa. Vihreä kulmat muuttuvat taittuu, mikä näytellä improvisoitu Korvakkeet - seurauksena saat erinomaisen koristelu pöydän, jolla voit suunnitella luoda monipuolisempi, se yllättää vieraita ja kotitalouden. Nyt tiedät, miten tehdä ruusu lautasliinasta. Jos jokin vaihe on käsittämätöntä sinulle, muista tarkistaa «Kuinka kukkia lautasliinoista käsin» video.

Kuinka kukkia lautasliinoista: video- ja valokuvamasteriluokkia

Vaihtoehto 2

Ja tässä on toinen versio ruusujen tekemisestä, mistä sinun ei tarvitse käyttää apuvälineitä. Voit tehdä tällaisen "käsityön" esimerkiksi kahvilan pöydällä odottamassa tilausta, kuin miellyttää ja yllätä kumppania.

Joten, kehrä valkoinen tai vaaleanpunainen lautasliina, toinen reunasta taivuta n. 4 cm. Kiinnitä vasen yläkulma vasemman käden keskiosan ja etusormen väliin. Kääri paperi etusormella niin, että taivutettu osa jää ulkopuolelta. Jatka käämitystä, sen pitää olla tiukka, mutta ei liian tiukka. Kulma taipuu alas ja oikealle, pakkaa paperi oikealla kädellä hieman vasemman alla. Tästä pisteestä lähtien sinun täytyy kiertyä tiukasti varren keskelle. Nosta alempaa ulkokulmaa. Purista paperi juuri sen alueen alapuolella, jossa lopetit kiertämisen ja kierrä se loppuun.

Jotta teoksesi tulokset näyttäisivät entistä uskottavammiksi, sinun täytyy kierrä ruusu sisältä pieneksi, kääntäkää ulompi terälehti. Muuten tällainen tuote voi tulla osaksi kaunista topieriä, esimerkiksi lautasliinojen onnellisuutta.

Vaihtoehto 3

Leikkaa 3-4 kpl kirkkaasta pehmopaperista, se voi olla punainen, keltainen tai kirkas vaaleanpunainen. Ota noin 10 cm pitkä lanka ja lävistä yksi kappale. Loppujen lopuksi muodostaa ydin, yritä tehdä se näyttää luonnolliselta. Nyt pierce muita elementtejä, liimaa ne yhteen (voit ottaa tavallisimmat PVA), muodostavat ruusun sormilla. Lanka on peitettävä vihreällä aaltopaperi-nauhalla - vain kääri se metalliin ja kiinnitä se sitten tippa liimaa. Jos haluat luonnollisemman käsintehdyt artikkelin, leikkaa sitten lehdet aallotetusta paperista ja liitä se sitten varteen.

Kuinka tehdä kukka lautasliina omilla käsillä - kuva:

Kuinka kukkia lautasliinoista: video- ja valokuvamasteriluokkia

Miten tehdä neilikan kukkia lautasliinoista

Haluatko tietää, miten kukkaruukku valmistetaan lautasliinoista? Pehmeän neilikanen tekemiseksi sinun on otettava huollon keskipiste (voit myös korvata tämän materiaalin kahvin suodattimilla), purista se kädessäsi, jotta se olisi kartiomainen. Osa kartiossa, jossa on terävä pää, on kiertynyt puoliksi. Käytä varovasti, niin että yläosa ei ole rypistynyt.

Käytä maalipintaa maaleille paperipinnalle levittämään hieman punaista akvarellia, joka on aiemmin laimennettu. Tee ja maalata muutama näistä identtisistä elementeistä.

Neljä taitettua kartioa, taita yhteen niin, että maalaamattomat osat "näyttävät" ulospäin ja maalatut ovat sisäpuolella. Kiinnitä osa tässä muodossa ja käytä pieni lanka (käytä pihdit).

Liittymisen jälkeen kynsin terävä kärki voidaan leikata tähän leikkaukseen ja tiputtaa kuumaa liimaa. Aseta kukkaviljelyt kynnen pohjaan, odota, että liima kuivuu kokonaan, pitäen samalla langan. Neilikan pohja ja varsi on kääritty kukka-teipillä.

Kuinka kukkia lautasliinoista: video- ja valokuvamasteriluokkia

Tällaiset kukat voidaan tehdä yksinkertaisesti valkoisiksi, ja niiden koko voi olla riippuvainen kierrettyjen lähdemateriaalien määrästä. Tällaisista kauniista "ammattitaitoisista käsityöläisistä" saat erinomaisia ​​lahjoja lomalle.

Mestariluokka, miten kukkia lautasliinoista

Lush keinotekoinen peonies toimii upeana sisustuksena jokaiseen kotiin. Voit tehdä niistä kaiken värin, tarvitset myös aaltopaperia ja lankaa töihin, mutta jos sinulla ei ole niitä, voit luoda korvaavan kuivattujen yrttien varsien muodossa. Ja niin, miten kukka lautasliina käsin tapahtuu vaiheittain?

Ota 3 lautasliinaa ja laita yksi päällekkäin, sitten taita harmonikka ja leikkaa kaksi kappaletta. Seuraava vaihe on reunojen pyöristäminen.

Kuinka kukkia lautasliinoista: video- ja valokuvamasteriluokkia

Jokainen halkaisija harmonisen sidoksen keskellä lankaa, jolloin improvisoitu perhonen. No, nyt, raspushiv, kääntäkää paperi pioniin. Lopuksi, yksinkertaisesti työnnä varret pohjan pioni.

Erittäin kaunis ja käännä lautasliinat kukkaruukkuun omilla käsillänne.

Kuinka kukkia lautasliinoista: video- ja valokuvamasteriluokkia

Kuinka tehdä kukkia lautasliinoista vaiheittain - lilja

Tämä kotitekoinen mekko näyttää hyvin kauniilta juhla-pöydältä, ja itse asiassa se vie hyvin vähän aikaa sen tekemiseen!

Yhden liljan pitäisi valmistaa suuri lautasliina, se voi olla kolmikerroksinen tai kaksikerroksinen.

1. Aseta arkki itsellesi väärälle puolelle, niin että tulos on timantti.
2. Muuta timantti kolmioksi, keräämällä kaksi vastakkaista kulmaa.

Kuinka kukkia lautasliinoista: video- ja valokuvamasteriluokkia

3. Nosta oikea ja vasen kulma ylös, jättäen pienen aukon keskelle.
4. Nosta alempaa reunaa ylöspäin, mutta ei loppuun, vaan hieman keskiosan yläpuolelle.
5. Erottele pystysuorat reunat puoliksi ja vedä tämä puoli alaspäin.

Kuinka kukkia lautasliinoista: video- ja valokuvamasteriluokkia

6. Käännä työkappale väärälle puolelle ja koota se ympyrään.
7. Koukut kiinnittyvät toisiinsa (jos olet tehnyt kaiken oikein, niin saat erityiset taskut).
8. Käännä työkappale päälle ja levitä lilyä niin, että se näyttää kauniilta.

Tuloksena olevat liljat voivat koristaa peitetyn pöydän ja vastaanottaa vieraita, jotka varmasti ilahduttavat tällaiseen koristeluun.

daalia

Ota kaksi erilaista väriä, esimerkiksi punainen ja valkoinen, lautasliinat. Ne on taitettava harmonikalla ja leikattava reuna erityisellä tavalla. Huomaamme, että valkoinen tyhjä on lyhyempi kuin punainen.

Kuinka kukkia lautasliinoista: video- ja valokuvamasteriluokkia

Aseta valo pala punaiseksi, valkoinen tulee olemaan dahlia-ytimen rooli. Molemmat aihiot on kiristettävä langalla ja taivuta reunat ylöspäin.

Kuinka kukkia lautasliinoista: video- ja valokuvamasteriluokkia

Jos haluat, voit tehdä osa samaa kokoa, niin georginchik on enemmän rehevä. Ja on mahdollista käyttää enemmän paperia, ja jopa leikata reunat terälehdet, mikä tekee heistä terävä - niin tulos on lumpeen. Saamiseksi aster, yksinkertaisesti tehdä kapea haitarin 0,5 cm.

Nyt tiedät, miten tehdä kukkia paperipyyhkeistä - on välttämätöntä valmistaa vain tämä perusaineisto ja joukko lisäaineita, ja sitten ryhtyä näiden kukkien mestariteosten luomiseen.

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

+ 77 = 82

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: