Jousikoostumus säilyketeollisuudessa. Pääluokka vaiheittaiset valokuvat

Encaustka - yksi vanhimmista maalaustekniikoista, jopa ennen aikakauttaan muinaisessa Egyptissä, käytettiin maalausta maalaamalla seinät ja julkisivut, ja muinaisessa Kreikassa maalatut vahasmaalit maalattiin aluksia.

Ja meidän aikanamme muinaista maalaustekniikkaa ei unohdeta. Tutkittuaan monta monimutkaista työskentelymenetelmää sulatetun vahan kanssa, niin aikuiset kuin lapsetkin voivat tyydyttää itseään ja heidän rakkaitaan epätavallisilla sävellyksillä.

Tätä varten sinun on valmisteltava tarvittavat työkalut ja materiaalit, oltava kärsivällinen ja hyvällä tuulella! Olemme valmistaneet sinulle mestariluokan sävellyksiä sävellystekniikassa jossa kevät-teema, joka näyttää tekniikan perustekniikat.

Työn muoto on yksilöllinen; vaatii erityistä huomiota, kun noudatat turvallisuussääntöjä sähkölaitteiden kanssa! Lapset työskentelevät vain aikuisten läsnäollessa!

Tarvittavat materiaalit ja työkalut:

  • Pahvi valkoinen kiiltävä
  • Pencils vaha (värikynät), voit käyttää öljyä pastelli
  • Paperipyyhkeitä tai pyyhkeitä
  • Vanhat aikakauslehdet tai sanomalehdet (taustalla)
  • Rauta ilman reikiä (kätevä käyttää pienen raudanvalssain, jossa on taitettava kahva)

jousikoko sävellystekniikassa

Kevätrakenne sävellystekniikassa - pääluokka

Tarpeelliset työkalut ja materiaalit.

jousikoko sävellystekniikassa

Levitimme pöydälle pinoa sanomalehdistä, mikä olisi pehmeä alusta työn alla (kuvassa sanomalehdet suljetaan valkoisella paperilla). Alustan koon tulee olla suurempi kuin pahvi, joten sulanut vaha ei pilaa pöydän pintaa. Alustan päälle asetetaan arkki valkoista kiiltävää pahvia. Ensimmäisistä töistä suosittelemme pienen pahvin, noin 15 x 20 cm.

jousikoko sävellystekniikassa

Rauta lämpöä (keskitila), käännä työpinta ylös ja pidä sitä tiukasti vaakasuorassa asennossa. Ota liitu tarpeellinen väri ja käyttäytyminen kuumalla pinnalla (varmista, että liidun koko riittää ja sormet eivät kosketa rautaa). Vaha alkaa sulaa ja hieman levitä. Jos vaha virtaa virtaamalla ja alkaa tupakoida, on tarpeen vähentää raudan lämpötilaa.

jousikoko sävellystekniikassa

Jos tarvitset tarvittavaa vahamäärää eri väreissä tai sävyissä, käännä varovasti rauta, paina pintaa vahalla kartongin reunaan ja siirrytään yhdessä liikkeessä toiselle reunalle. Tarvittaessa prosessi voidaan toistaa tai suorittaa toisessa suunnassa. Tämän jälkeen raudan pinta on puhdistettava huolellisesti paperipyyhkeillä.

jousikoko sävellystekniikassa

Prosessi toistetaan lisäämällä uusia värejä työhön. On mahdollista paitsi suorittaa rauta, mutta myös painaa sitä pinnalle. Tässä tapauksessa syntyy epätavallisia kuvioita.

jousikoko sävellystekniikassa

Kun tausta on täynnä, sinun täytyy piirtää yksityiskohdat etualalle. Meidän tapauksessamme - se on terät ja kukat. Tätä varten levitämme halutun värin vahan raudan reunaan ja siirrämme alhaalta ylöspäin liikkeet ohuilla kaarimaisilla linjoilla koostumuksen oikeassa alakulmassa ja vasemmassa alakulmassa. Älä unohda, että puhdistat jatkuvasti raudan pintaa ja noudata sähkölaitteiden käyttöä koskevia sääntöjä!

jousikoko sävellystekniikassa

jousikoko sävellystekniikassa

jousikoko sävellystekniikassa

Taitamme raudan kahvan ja levitämme sen pöydälle kuumennetulla pinnalla. Jos kahva ei taittaa, kaikki seuraavat vaiheet vedetään levittämällä vahaa raudan kärkeen. Tai rakennamme rakennuksen, jossa käännettyä rautaa tuetaan ulkomaisten esineiden kahdelta puolelta.

jousikoko sävellystekniikassa

Raudan kuumennetulla pinnalla levitetään kokoonpano. Pahvi lämpenee nopeasti ja nyt voit piirtää yksityiskohdat suoraan taustalla, liitu sulaa yhtä hyvin. Paina kevyesti liitua pahvilaatikkoon, jolloin muodostuu pieniä pilkkuja (vihreät lehdet, siniset kukat).

jousikoko sävellystekniikassa

jousikoko sävellystekniikassa

jousikoko sävellystekniikassa

Koostumuksen päähenkilö on ensimmäinen kevätperhonen. Se vedetään samalla tavoin kuin lehdet, käyttäen erilaisia ​​kalkkeja.

jousikoko sävellystekniikassa

Valmis koostumus on maadoitettava - pyyhi pinta kevyesti pehmeällä kankaalla tai lautasliinalla. Tämän jälkeen värit tulevat tyydytetyiksi, ja työ saa kiiltävän kirkkauden.

jousikoko sävellystekniikassa

Jotta valmis koostumus olisi valmis, suosittelemme koristelemaan sitä koristeellisella matolla. Voit tehdä tämän ottamalla arkki valkoista kiiltävää pahvia, jonka koko on enemmän työtä, noin 2-3 cm kummallakin puolella.

Paperi- veitsen ja metalli-hallitsijan avulla leikkaamme "ikkunan" työn koon mukaan, unohtamatta pienentää sen kokoa 5 mm kummaltakin puolelta. Muuten lopullinen työ putoaa kehyksestä. Levitä koostumus passe-partout -muotoon ja kiinnitä se nauhalla väärältä puolelta.

jousikoko sävellystekniikassa

Jos sinulla on kuvitettu rei'itys, kehystä voidaan täydentää koristeellisilla elementeillä. Tämä antaa työn laajuuden ja omaperäisyyden.

jousikoko sävellystekniikassa

Kevätrakenne säestämisessä valmiina.

Jousikoostumus säilyketeollisuudessa. valokuva

jousikoko sävellystekniikassa

Kirjoittaja: Romanova Darina, (10 vuotta)

Leader: Timofeeva Anna Fedorovna, studio IZO: n ja keramiikan "Sunflower", CDT "Solnechny", Rybinsk, Yaroslavlin alue.

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

86 + = 93

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: