Joululelut, huovutettu. Tähdellä. Pääluokka vaiheittaiset valokuvat

Mikä uusi vuosi ilman Joulukuusi leluja? Joka vuosi uudenvuoden juhlapäivän aattona monet meistä esittävät kysymyksiä - kuinka koristella talosi, kuin pukeutua loman päähauteeseen - joulukuusi? Ja useimmiten vastaus näihin kysymyksiin on toinen vierailu kauppaan uusille juhla-korteille. Tietenkin, koska vähän ennen uudenvuoden lomien esittelee monia eri myymälöissä alkaa säkenöivät juhlava tavarat - pallot, hopealanka, kiemurteleva, lumihiutaleet ja muut joulukoristeet. Loppujen lopuksi joululelutuotteiden tehdas työskennellä täydellä kapasiteetilla lomaa odotettaessa.

Kaikki tämä houkuttelee ja niin haluavat ostaa, mutta joskus kaikesta huolimatta tämä kirkas loistossaan, huomaa, että lähes kaikki nämä tuotteet ovat samankaltaisia ​​keskenään eikä niitä persoonallisuutta ja mentaliteetti, jotka eivät aina ole tarpeeksi tavaroiden myymälöissä. Ja tahdottomasti alkaa miettiä, mitä voit tehdä omalla tavalla, niin että se olisi tuotteesi, kuten kaikki muutkin, jolla on jonkin verran historiaa ja että se oli täynnä loman odottamista. Ja täällä käsityö yleensä tulee pelastamiseen, sillä vain omin käsin voimme luoda jotain uutta, yksilöllistä, eksklusiivista. Niinpä joululelujen luominen on täysin kenenkään voimalla, jolla on kiinnostusta siihen. Se on erityisen helppoa yksinkertaisista materiaaleista. Yksi tällaisista materiaaleista tuntuu. Hän on erittäin helppo työskennellä, koska se ei irtoa, liukumaton, helppo hyväksyä lähes minkä tahansa muodon, on mahdollista paitsi silloittamiseksi, mutta liimaamalla tahansa tarkoitukseen liima. Ja monia muita etuja. Siksi päällikön luo uudenvuoden lelu, pääaineena valitsimme tuntuvan.

Mitä muuta se voi tehdä uudenvuoden lelujen luomiseen omiin käsiisi?

1. Kuten edellä mainittiin, tämän veneen tärkein materiaali tuntuu. Se vie keltaisen ja hieman beigen ja ruskean arkin. Huovan paksuuden tulisi olla noin 2 mm tai enemmän, sillä paksumpi materiaali, sitä paremmin lelu näyttää.

2. Langat - tavallinen ompelu tai hammaslanka. Värit vastaavat huovan väriä, ja tarvitset hieman mustan ja vaaleanpunainen (voitpunainen).

3. Lelu on laaja, joten tarvitset jotain täyteainetta, on erittäin kätevää käyttää tätä tarkoitusta varten holofayber.

4. Pieni koristeellinen tähti, esimerkiksi paljetti.

5. Pieni helmi tai strassi.

6. Kappale kovaa ohut lanka noin 5cm.

7. Liima "Moment" on välttämättä läpinäkyvä.

8. Sakset.

Neulan ompelu.

Joululelut, huovutettu. Asterisk - pääluokka

Joulukuusen lelu

Kuten näet, materiaalien ja työkalujen luettelo on melko helposti saatavilla eikä vaadi paljon aikaa etsimiseen, kaikki on ostettavissa osastolta neulotyöhön. Voit tietenkin osta joulukuusi lelu, mutta teemme sen itse. Melko usein lelujen joukossa on tähtiä, jotka ovat erikoisia yhdistyksiä yön tähtitaivaan kanssa ja myös joululinnalla. Joten päätimme tehdä uudenvuoden lelun tuntemattomaksi tähden, mutta ei aivan tavallista - näet pian, millaista. Ensin teemme kuvion. Haluttaessa voit helposti käyttää sitä ja tulostaa kirjoittimella. Ja huolellisesti leikattu jokainen yksityiskohta.

Joulukuusen lelu

Valmistettu tällä tavalla, paperipohjat, sinun pitää kiinnittää huopaan ja leikata ne kaikki tarvittavat yksityiskohdat. Tätä varten mallia voidaan kiertää lyijykynällä tai liidulla ja leikata jo veto- muotoa pitkin. Voit myös kiinnittää mallipinon huopaan ja leikata heti, siirtämällä sakset siististi paperikuvioon.

Joulukuusen lelu

Pääosa tähdet kuvio antaa yksi, ne on leikattu keltainen huopa määrän kaksi kappaletta, jossa on vain yksi ero - yhdessä näiden erien sisällä tarve leikata pois mallin ja muiden ei tarvitse.

Joulukuusen lelu

Lihaväristä huovasta leikattiin kasvojen yksityiskohdat (1 kpl) ja kahvat (2 kpl).

Uudenvuoden lelu

Tummanruskea huopa, samoin kuin mahdollista hiusten yksityiskohdalle.

Uudenvuoden lelu

Kaikki osat ovat valmiita, nyt on rakennettu aika. Ensinnäkin me ompelemme hiusjäähdyksen päähän. Yritä tehdä ompeleet mahdollisimman pieniksi, ja sitten lelun ulkoasu on siisti.

Uudenvuoden lelu

Tuloksena oleva työkappale levitetään pääosan takaosasta, jossa on leikkaus kasvolle. Me ompelemme molemmat osat yhdessä pienten sitomien kanssa.

Uudenvuoden lelu

Näin sen pitäisi näyttää lopulta.

Uudenvuoden lelu

Jos tähdellä on kasvot, se tarkoittaa, että siinä on oltava silmät, kasvot ja suu. Kaikki tämä on siististi brodeerattu mulinan langoilla.

lelu puuhun

Tästä samasta yksityiskohdasta tähtipohjan pohjaan saumataan kahvat. Järjestämme ne kuvan osoittamalla tavalla tai haluamallasi tavalla.

lelu puuhun

Varmistaaksemme, että huovan ketjupyörän kahvat eivät ole tyhjiä, teemme "taikasauvaa". Tämä ei vaadi luovuutta, vaan tarvitsee vain joitain materiaaleja ja vähän mielikuvitusta. Joten, "taikasauva" on helppo tehdä. Rasvaa lanka kevyesti liimalla ja kääri se tiukasti keltaiseen lankaan.

lelu puuhun

Viiran toinen pää voidaan jättää pois langasta, koska se on vielä zadekorirovat. Tätä varten levitämme liimaa tämän langan sivulle.

lelu puuhun

Ja me laittaamme paillette tähtimerkin muodossa, ja sen jälkeen liima tai stassi liimataan sen päälle.

lelu puuhun

Käsittele uudenvuotisen huivisuunnittelun "taikasauvaa" ja luotettavuutta, on parempi korjata se liimalla.

lelu tähti

Ja vasta kun kaikki nämä toimet on tehty, tämä ketjupyörän etupuolen osa on taitettu takaosaan ja ommellaan ne yhteen ommelta saumalta.

lelu tähti

Jos silloitettu Joulupukin lelu omilla käsillä suunnitelma jäädä jonnekin, silloin tarvitset varmasti silmukan. Se on turvallisempaa, jos ompelet sen näiden kahden osan välillä.

lelu tähti

Kun melkein koko lelu on ommeltu ja jätetty vähän, laita neula lankaa ja täytä tähti holofiberillä.

lelu tähti

Kun jokainen tähdellä varustettu säde täyttyy täyteaineella riittävän tiukasti, on mahdollista ommella avoin tila.

lelu tähti

Se on kaikki. Tämän oppitunti on valmis, koska tähti on valmis täysin ja se voidaan ripustaa missä tahansa, esimerkiksi joulukuusi. Jos ommella mahtipontisesti eri värejä huopaa ja helmiä razoshete näitä leluja, puun ei mene huomaamatta vieraille, jotka tulevat kotiisi, he rakastavat sitä. Joulukuusi leluja käsityönä ovat kaikki hyvin arvokkaita kirjaimellisesti. Nämä uudenvuoden lelut, jotka ommut omilla kädet, voidaan myös esittää ystäville pieni matkamuisto.

Joululelut, huovutettu. Asterisk - kuva

lelu lomalle

lelu lomalle

lelu lomalle

lelu lomalle

lelu lomalle

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

18 − = 16

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: