Hvordan lage en snøfnugg? De beste trinn-for-trinn-masterklassene med bilde

I denne artikkelen vil vi prøve å fortelle deg, hvordan lage en snøfnugg fra papir, samt andre materialer, for å dekorere lokalene, lage nyttårs komposisjoner, innredetøy, karnevalkostymer, etc.

Hvordan lage snøflak med egne hender master klasser for enhver smak.

Hvordan lage en 3D Snowflake fra papir

Volumetriske snøflak er en veldig vakker julegave som harmonisk supplerer den festlige innredningen av interiøret, og kan også fungere som uvanlige juledyr. Ser på den komplekse utformingen av slike snøflak, ser det ut til at de er veldig, veldig vanskelige å lage, krever viss kunnskap og mye tid. Faktisk er dette ikke helt tilfelle, og å lage en slik dekorasjon tar deg ikke mer enn tjue til tretti minutter, se for deg selv eksemplet på masterklassen som er foreslått nedenfor.

Så, for arbeid trenger vi:

- flere tette hvitt papirark, A4-størrelse;

- saks,

- en enkel blyant;

- linje;

- lim PVA eller lim-blyant;

- skrivemateriell.

Hvordan lage en stor snøfnugg volumetrisk - en trinnvis beskrivelse av arbeidet.

Det første trinnet. Hvitt ark i A4-størrelse er brettet i en vinkel, slik at vi har en firkantet foldet diagonalt. Den ekstra papirdelen av rektangulær form er forsiktig avskåret, vi trenger ikke lenger.

Hvordan lage en snøfnugg

Det andre trinnet. Den resulterende isosceles trekant er foldet pent nok en gang i to, slik at den rette vinkelen er nøyaktig delt av foldelinjen. Som et resultat av slike tillegg får vi en trekantet form.

Det tredje trinnet. Deretter tar du en linjal, en blyant og i retning av siden av rektangelet med siden med den siste folden tegner vi en horisontal linje, som ikke når en bøye på omtrent fem millimeter. Avstanden mellom linjene kan være fra syv til ti millimeter.

Det fjerde trinnet. Så tar vi saksen og kutt forsiktig de planlagte linjene i kutt på arbeidsstykket. Vær oppmerksom på det er veldig viktig å kutte kuttene riktig og ikke kutte papiret helt.

Hvordan lage en snøfnugg

Femte trinn. Etter at alle de planlagte linjene er kuttet, utfolder du forsiktig vår del og får en firkant med jevne spor i den.

Det sjette trinnet. Fra senteret tar vi den indre delen av kuttstykket til to sider, vi legger en dråpe PVA lim til en av dem og lim dem sammen, noe som resulterer i en tredimensjonal utragende del.

Syvende trinn. Neste kutt er hoppet over, men vi forbinder sidens hjørner av den tredje, og så videre, alternerende gjennom en til enden av arbeidsstykket.

Hvordan lage en snøfnugg

Åttende trinn. Deretter setter du arbeidet på motsatt side og limer i sin tur hjørnene på de resterende spaltene.

Det niende trinnet. Som et resultat fikk vi en av de fem delene av en masse snøflake. Ifølge teknologien som er kjent for oss, produserer vi fire flere deler.

Hvordan lage en snøfnugg

Ellevte trinn. Nå er alle detaljene vi trenger å sette sammen i en og få en ferdig tredimensjonal dekorasjon. For å gjøre dette, tar vi to emner og kobler dem til hverandre med lavere hjørner og fest dem med en enkelt klemmer. Du kan også lim med lim, men en stifter er mer pålitelig. Separat, på samme måte, festes et annet par, og deretter kobles de to parene sammen og fester den siste delen, slik at vi får den ønskede formen.

Hvordan lage en snøfnugg

Det tolvte trinnet. For å holde snøfnuggens deler i en sirkel, lim dem sammen på sidene med hverandre.

Hvordan lage en snøfnugg

Arbeidet er ferdig, det gjenstår bare å feste produktet med en stor sløyfe av tråd eller linje og henge den der du planlegger å dekorere rommet.

Hvordan lage en snøfnugg

2.Hvordan lage en snøfnugg vakker, papirvolum.

Nedenfor tilbyr vi deg en ekstra variant av å lage en tredimensjonal snøfnugg, som passer for forskjellige typer nyårsinnredning. For å gjøre det trenger vi:

- et tett hvitt A4-papirark;

- saks,

- lim;

- blyant;

- to store dekorative perler.

Hvordan lage en snøfnugg: i etapper

Fase ett. Vi tar et ark med A 4, nøyaktig brett det i halvdel og kutt det langs foldelinjen i to helt like deler. Vi får to stykker rektangulær form A5 (du kan umiddelbart ta to ferdige ark av denne størrelsen).

Fase to. Hvert stykke er foldet i en vinkel, danner en firkant som er foldet diagonalt, og den ekstra delen, som ligner et rektangel i form, blir forsiktig avskåret. Som et resultat får vi to firkantede deler med en diagonal brett i form av trekanter.

Trinn tre. Deretter foldes hver formet likestrengende trekant i halvveis, slik at foldelinjen passerer gjennom midten av den rette vinkelen, og vi får den samme ensomme trekant, bare mindre.

Hvordan lage en snøfnugg

Fase fire. Etter dette tar du en enkel blyant og tegner kronblade fra detaljens sider, bestående av to kronblade. Klipp ut arbeidsstykket langs merket layout.

Trinn fem. Deretter, i to lober, vil det bli utført to mer hakk, omtrent det samme som kA gjorde i den forrige mesterklassen, bare i dette tilfellet skal de ikke være engang, men gjenta formblomsterkonturen.

Hvordan lage en snøfnugg

Trinn seks. Nå kan du distribuere vår preform og rette den ut.

Trinn syv. Deretter tar vi delene av kronbladene langs midtseksjonene og bøyer dem forsiktig mot midten, der de limes.

Hvordan lage en snøfnugg

Stage åtte. Vi gjør det samme med den andre papirdelen, noe som resulterer i at vi får to arbeidsstykker med et fremspringende senter.

Fase niende. Begge de ferdige delene limes sammen flate sider til hverandre kryss, kryss og få en luft dobbeltsidig snøfnugg.

Stage ti. Til slutt, for dekorasjonen, limer vi i midten av hver del en stor perle perle, hvoretter arbeidet kan betraktes som ferdig.

Hvordan lage en snøfnugg

Vi beundrer resultatet.

Hvordan lage papir snøfinger med egne hender

Det er mange variasjoner i å lage snøfnugg, under er en annen måte å snu papirarkene til et virkelig kunstverk. For dette trenger vi:

- hvitt kontorark;

- skrivesaker stifter;

- en konvensjonell slag;

- saks,

- lim.

Beskrivelse og bilde hvordan lage en snøfnugg.

1. Legg kontormateriellet foran deg på bordet i en horisontal posisjon og bøy nedkanten i retning oppover til en bredde på en til en og en halv centimeter.

2.Vri deretter arbeidet på motsatt side av foldelinjen ned og bøy arket i retningen oppover med en til en og en halv centimeter.

3. Vi returnerer arbeidet i startposisjon og igjen bøyer fra under oppover, i henhold til teknologi som er kjent for oss. Fortsett å danne trekkspillet til den motsatte kanten av bladet.

Hvordan lage en snøfnugg

4. Nå, med en stiftklemme, lagrer vi det resulterende trekkspillet nøyaktig i midten, vi får en detalj som ligner på en bue.

Hvordan lage en snøfnugg

5. Bruk saksene til å kutte kantene på det brettede trekkspillet, til hjørnet, som vist på bildet nedenfor.

Hvordan lage en snøfnugg

6. Ta deretter et hullpunch og bryte det brettede trekkspillet flere steder. Hull kan være kaotisk eller i form av et bestemt pryd.

Hvordan lage en snøfnugg

7. Fold den resulterende blanken og koble kantene på begge sider, slik at den vakreste snøfnetten kommer til å vise seg.

Hvordan lage en snøfnugg

Hvordan lage en snøfnugg fra perler

Om det, hvordan lage papir snøfinger Vi har allerede fortalt deg om eksemplet på tre mesterklasser, nå vil vi fortelle deg hvordan du skal skape en slik skjønnhet fra perler. Slikt arbeid kan brukes til å dekorere et nyttårstreet eller laget som originalt nyttårs tilbehør.

For å veve slike snøflak vil vi trenge:

- tynn kobbertråd;

- glassperler;

- små perler.

En detaljert beskrivelse av arbeidet med bildet.

1. Av en tynn tråd, slik som vanligvis brukes i teknikken for beadwork av trær, kutt av en lengde på femti centimeter og legg de to første glassperlene på den i midten.

Hvordan lage en snøfnugg

2. Ta deretter den høyre enden av ledningen og pass den gjennom en bugle, fra venstre side, og den venstre enden av ledningen passerer nøyaktig på høyre side.

Hvordan lage en snøfnugg

3. Ledningen fra begge sider er strammet, og vi får to perler tilstøtende tett til hverandre.

4. På den andre siden av trådstrengen er det to andre perler, og dra venstre ende gjennom den høyre buglen, og vi strammer den. Som et resultat får vi en figur som ser ut som en lik trekant, den ene siden er dobbel.

Hvordan lage en snøfnugg

5. Nå, på høyre trådspiss, streng den neste vulsten, strekk den venstre spissen gjennom den og stram den igjen.

Hvordan lage en snøfnugg

6. Til den resulterende figuren legger du to flere perler til venstre og sender det høyre spissen til det andre fra midten av vevingen. Vi strammer den.

Hvordan lage en snøfnugg

7. På nytt, skru på en av ledningene glassperler og pass inn i den motsatte ledningssiden, stram.

8. På nytt legger vi på to vanlige perler for en ledning, i den andre perlen passerer vi den andre ledningen, vi strammer og vi vever på topp en enkelt singel, som skal være på toppen.

Hvordan lage en snøfnugg

9. Padle på denne måten lenger, til vi får en stjerne på seks par i midten.

Hvordan lage en snøfnugg

10. For å koble den vevde delen og lukke den, passer den venstre enden av ledningen inn i øvre høyre perle og stram igjen alt tett, noe som resulterer i en slik figur.

Hvordan lage en snøfnugg

11. For å fullføre konstruksjonen har en av de to leddene en ny perle, deretter trekk den andre gjennom den.

12. Deretter kutt av et annet trådstykke, denne gangen en halv tretti centimeter og strekk den gjennom det nærmeste glassbjelken, slik at den ligger i midten av segmentet.

Hvordan lage en snøfnugg

13. Vi kobler de nærmeste enden av to forskjellige trådsegmenter og sender dem samtidig en perle.

Hvordan lage en snøfnugg

14. Etterpå legger du igjen på glattpærene på venstre ledetråd - to og perler - en.

Hvordan lage en snøfnugg

15. Det trådstykket som perlene legges på, går vi videre til det nærmeste glassbjelken og strammer. Nøyaktig samme fremgangsmåte er gjort fra motsatt side.

Hvordan lage en snøfnugg

16. For to arbeidsgrupper setter vi igjen glassperler en for hver, og kombinerer dem deretter med en bischenka.

Hvordan lage en snøfnugg

17. Neste, for et stykke ledning, sett på igjen perle-glassperle og perle-perler og returner sin ende gjennom et glassbeker. Vi drar.

Hvordan lage en snøfnugg

18. Vi gjør den forrige veving to ganger, hvorpå vi fikser ledningene på ledningen, gjemmer den og skar av overflødig. Som et resultat av arbeidet, fikk vi den første grenen av fremtiden snøfnugg.

Hvordan lage en snøfnugg

19. Etter dette, i henhold til ordningen som allerede er kjent for oss, alle de andre grenene.

Hvordan lage en snøfnugg

20. Ferdig snøfnugg, vevd av perler, det viser seg dette, det er veldig delikat, elegant og delikat, ser ut som ekte.

Hvordan lage en snøfnugg

Beading er en ganske kompleks type håndarbeid, så hvis du ikke forstår alt fra vår beskrivelse av arbeidet med å vevle snøflak, kan du dessuten se hvordan lage en snøfnugg, video, som lett kan bli funnet i Internett-ressurser.

5. Hvordan lage en snøfnugg fra et serviett.

Den vanligste og enkleste måten å lage snøflak på, er å kutte dem ut av servietter. Takket være papirstrukturen er slike snøflak fra servietter svært luftige og lette. Om hvordan disse snøfnuggene er kuttet ut, les under i neste mesterklasse.

Å snøflake viste seg vakkert og openwork er viktig for å kunne fylle serviet riktig. Det finnes flere måter å legge til, en av dem vi tilbyr deg. For å gjøre dette, la oss ta et foldet serviett med firkantet form og bøye den diagonalt.

Etter dette foldes den formede trekantformen igjen, slik at brettet går langs det øvre skarpe hjørnet av arbeidsstykket og deler det i to identiske deler.

Nå kan det resulterende arbeidsstykket kuttes ut med en gang, eller du kan tegne et bilde av en fremtidig, åpen kald kjølig kvinne på en av sidene.

Hvis du ikke kan komme med et mønster for en slik snøfnugg, bruk de ferdige ordene for dette, den vakreste som vi tilbyr nedenfor.

Hvordan lage en snøfnugg

*

Hvordan lage en snøfnugg

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

6 + 1 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: