Bantal perjalanan hiasan dengan tangan anda. Corak

jahit wanita yang budiman, banyak bengkel kami telah diberitahu banyak kali bagaimana untuk membuat pelbagai bantal dengan tangan mereka, antaranya ialah bantal reben satin, dan bantal kanak-kanak dan bantal dalam bentuk roller, dan bantal dikait, dan lain-lain Hari ini kita mahu memenuhi koleksi ini satu lagi kelas induk kepada pengeluaran jalan bantal hiasan dalam bentuk yang menyeronokkan dua warna kucing.

Ini bantal adalah sangat mudah untuk digunakan di jalan raya, dengan mereka selesa dan selesa untuk orang dewasa, tetapi juga menyeronokkan untuk kanak-kanak, kerana, walaupun hakikat bahawa kanak-kanak sedang duduk untuk keselamatan di tempat duduk kereta kanak-kanak, mereka kadang-kadang mahu bermain, dan kemudian datang untuk membantu kucing kelakar.

Jadi, hiasan bantal perjalanan dengan tangan anda sendiri - kelas induk.

Bantal perjalanan hiasan dengan tangan anda sendiri

Untuk kerja yang kami perlukan:

- velor atau kain bulu hitam dan kelabu;

- pengisi tiruan (sintepon);

- sekeping kapur;

- gunting;

- mesin jahit;

- penanda hitam;

- jarum dan benang.

Huraikan langkah demi langkah kerja.

Langkah pertama. Pertama, pindahkan corak di bawah ke kertas, dan kemudian ke kain dan potong semua butiran, dalam jumlah yang ditunjukkan pada corak. Beri perhatian, bahagian hadapan bantal terdiri daripada beberapa bahagian, dipotong dari kain warna-warna yang berbeza, manakala satu bahagian belakang.

Bantal perjalanan hiasan dengan tangan anda sendiri

Langkah kedua. Kemudian, menggunakan mesin jahit, secara konsisten menjahit semua bahagian dan isi mainan itu dengan pengisi buatan (centepon).

Langkah ketiga. Seterusnya pada sekerap kain putih, penanda hitam untuk menarik mata hidung dan kucing, berhati-hati memotong mereka di dalam satu bahagian dan menjahit pada jahitan muncung mainan tangan bersembunyi menggunakan jarum dan benang, kemudian menawan anda kucing kusyen jalan akan siap.

Selain itu, dengan menggunakan kelas induk terperinci kami, anda boleh menjahit sendiri kusyen sofa asal dalam teknik scrappy dengan tangan anda sendiri.

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

4 + 5 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: