Snake helmiä omilta käsiltä

Helmityö on yksi suosituimmista käsityötavoista, muinaisista mutta samalla tavallisista kansanmusiikista.

Helmet - pienet lasiset helmet sekä muut poratut materiaalit, joita käytetään kutoa kaulakoruja, rannerenkeja ja muita koristeellisia koristeita.

Juhlahistorian historia juurtuu aiemmin. Korujen luomiseen liittyvä taide näytti lähes samanaikaisesti, kun ihmiset ilmestyivät. Jopa silloin, kun luonnossa ei ollut helmiä, sellaisinaan ihmiset olivat jo pyrkineet pukeutumaan kauniisiin kiviin tai kuolleiden eläinten koirien kaulaan. Monilla ihmisillä, jotka asuvat planeetallamme, löydettiin jalostettuja kivia, joilla oli poratut reiät.

Tuolloin koristeina käytettiin luonnollisia materiaaleja, kuten siemeniä, kuoria, pähkinöitä, luita ja koloja eri eläimistä. Uskottiin, että luut luussa suojelivat henkilöä hyökkäämästä niin hullueläimelle.

Tällaisten koristeiden kautta ihmiset ilmaisivat ymmärryksensä maailmasta. Erityisesti se oli yleistä Amerikan asukkaiden keskuudessa. Intiaanit koristivat myös helmet taloonsa, neulottiin hiuksiinsa ja laajensivat vaatteensa.

Snake helmiä omilta käsiltä

Mutta silti syntymäpaikka helmiä pitää antiikin Egyptistä. Ja tällaisten koristeiden ulkonäkö kuin helmet ovat erottamattomasti sidoksissa lasin ulkonäköön.

Tänään emme tarjoa ideoita korujen tekemiseen - helmiä kaulakoru, mutta yritämme tarjota sinulle jotain mielenkiintoisempaa, mikä voisi olla hyödyllistä työskennellä lastesi kanssa. Yritä kutsua heitä luomaan samanlainen työ yhdessä teidän kanssa - mielestäsi vapaa-aika on alkuperäistä!

Snake helmiä omilla käsilläsi - tämä on se, mitä harkitsemme tällä kertaa. Helmet ovat aina olleet erilai- sia kuin omaperäisyytensä, joten emme anna niin paljon aikaa pohdiskelulle - ja päästäksemme yritykseen.

Kuinka kutoa käärme helmiä kerromme vaiheittain, tärkeintä on seurata järjestelmää.

Ja itse työtä tarvitsemme:

- punaiset helmet,

- kalastuslinja,

- yksiväriset helmet,

- värikkäitä helmiä.

Helmet helmi - omien käsitysten järjestelmä - on annettu alla, aloitamme työn rinnakkain kutomalla. Aloitamme käärmettä käärmeemme päästä kielestä. Tämän työn tekemisen jälkeen alamme kutoa rungon, runkon ylärivin, joka mehruetaan järjestelmän mukaan, ja alemmat alkavat vastaavasti yläluokissa. Sen jälkeen alkaa pian hitaasti kapeneva vartalo.

Voidaan todeta, että tätä väriä voi muuttaa, haluttaessa käärmeesi voi olla raidallinen.

Ja täällä näimme luodun käärme helmiä omilla käsilläsi. Miten kutoa sellainen ihme, jonka juuri oppitit, lukemalla tämän artikkelin ja opiskellessasi tällaista järjestelmää. Mielestämme työ ei ole vaikeaa sinulle ja lapsillesi. Mutta tällainen luovuus voi tuoda sinut lähemmäksi.

Snake helmiä omilta käsiltä

Toivomme todella, että sinua kiehtoo tällainen ammatti, ja tällaisten käsityötapojen määrä kasvaa kotisi aikana. Älä pelkää aloittaa jotain uutta! Tutustu uusiin kykyihin! Ensi kerralla!

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

3 + 3 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: