Lådan för att lagra kryddor med egna händer

Vi fortsätter att dela ursprungliga idéer för huset med egna händer och vill berätta för dig hur enkelt det är, enkelt och snabbt nog kan du göra en bekväm låda för kryddor, tack vare vilken köket alltid kommer att vara i ordning.

I allmänhet är det mycket viktigt att sätta vissa saker på en viss plats, till förpackningar, detsamma gäller för dokument, inklusive elektroniska, som är bättre lagrade i speciellt online lagring, och du kan köpa dem just nu i Sotmarket internetbutik. Och om varje sak har sin egen fasta plats i garderoben, en låda, en burk, en korg etc. blir det alltid lätt att hitta.

Så, vi gör en låda med kryddor.

För arbete behöver vi:

- en kartong av lämplig storlek;

- flera bladen av vitt papper;

- saxar,

- lim;

- line;

- en enkel penna

- dekorativa element (kanelpinnar, anisfloretter, paprikor, kryddnejlika etc.)

Box med egna händer - en steg-för-steg beskrivning av arbetet.

Det första steget. Till att börja med måste vi göra en bas för vår låda, helst den är 12-15 centimeter i bredd och ungefär tjugofem i längd. Om du inte hittar den färdiga med sådana dimensioner kan den limas ihop från den täta kartongen.

Det andra steget. Därefter fortsätt till boxens design, för det här tar vi de vanliga vita pappersarken med en linjal och en enkel penna, vi avgränser dem i nödvändiga detaljer och skär sedan ut.

Det tredje steget. Vi klistrar in rutan med de förberedda detaljerna.

Lådan för att lagra kryddor med egna händer

Det fjärde steget. Som dekoration för lådan använder vi naturliga kryddor - kanelstänger, paprikor, kryddnejlika, anis, som limes i ändarna av lådan, som vår fantasi berättar för oss.

Lådan för att lagra kryddor med egna händer

Skapad av kryddkorg - Det är klart!

Du kan också göra en korg själv med hjälp av en av de huvudklasser som publiceras på vår sida.

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

93 − = 92

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: