Een geschenk voor de geboorte door eigen toedoen: de beste masterclasses met een foto

Als je besluit te maken geschenk voor geboorte met je eigen handen voor de petekinderen, neven, kleinkinderen, enz., dan is dit artikel voor jou, daarin zullen we je vertellen wat voor soort originele en noodzakelijke cadeaus je zelf kunt doen.

Een geschenk voor de eigen geboorte: Masterclasses

1.Tort van pampers voor de baby.

Een geschenk voor de geboorte van je eigen handen

Deze ongewone hebben de luier taart zal niet alleen de pasgeborene, die altijd warm en fuzzy zal zijn, maar ook zijn ouders te behagen, want zoals u weet luiers zijn niet goedkoop en een dergelijk cadeau zal een grote financiële hulp voor jonge ouders A naar de nieuw gemaakte moeder was lief en leuk als aanvulling op zijn een cake van originele zoete snoeprozen gemaakt van sweaterontwerp. Kortom, zo'n variatie aan geschenken voor pasgeborenen zal iedereen zonder uitzondering tevreden stellen, en zal zeker op je letten als je in het huis van een baby verschijnt met zo'n enorme heldere bundel.

Hoe zo'n cake te maken, we zullen dit verder met je bespreken in onze eerste masterclass.

Voor werk hebben we nodig:

- kinderluiers in overeenstemming met de leeftijd van het kind - drieënnegentig stukken;

- kantoorbenodigdheden - twintig stuks;

- wasknijpers - tien tot twintig stukjes;

- ronde kartonnen lade voor de basis;

- kartonnen buis van voedselfolie of film;

- gegolfd papier;

- satijnen linten;

- decoratieve stickers;

- zacht klein speelgoed;

- Chocoladesnoepjes in individuele kegelvormige verpakking;

- hete lijmpistool;

- bloemen cellofaan voor verpakking.

Hoe maak je een cadeau voor een geboorte met je eigen handen, cake van pampers - stap voor stap beschrijving.

De eerste stap. Om te beginnen, maken we de lege plekken voor onze cake, hiervoor nemen we de luiers. Let op, ze moeten overeenkomen met de grootte en misschien het geslacht van het kind waarvoor je dit geschenk maakt. Ook kunnen er problemen zijn met allergieën voor die of andere luiers, dus het is het beste om uw ouders te raadplegen voordat u ze koopt. Elke luier krulen we in de richting van de elastische band naar de centrale vouw in de rol en fixeren deze tijdelijk met een gewone wasknijper. Om te voorkomen dat luiers vuil worden, is het beter om nieuwe wasknijpers te gebruiken, die niet eerder zijn gebruikt voor het beoogde doel.

Een geschenk voor de geboorte van je eigen handen

De tweede stap. Hierna gaan we verder met de formatie van de eerste laag. Neem de kartonnen buis van folie of film, als je niet zodanig kan vinden, is het mogelijk om uw eigen, gewoon lijmen dik karton te maken en verspreid over de eerste reeks luiers - vijf of zes stukken. We bevestigen ze allemaal samen met een papieren band en alleen daarna verwijderen we de wasknijpers en plaatsen we het werkstuk op een ronde kartonnen schaal.

De derde stap. Verder vormen we op een cirkel de tweede rij van elf tot twaalf stukken, die we ook met één rubberen band vastmaken en van wasknijpers bevrijden.

Een geschenk voor de geboorte van je eigen handen

De vierde stap. Leg dan de derde, laatste rij van de eerste laag, bevestig hem, zoals de vorige twee elastische banden, verwijder de wasknijpers.

Vijfde stap. Nu kijken we naar de formatie van de tweede laag, we doen het volgens het principe van de eerste, alleen zal het niet drie, maar twee rijen luiers hebben. Alles is nog steeds vastgemaakt met elastische banden.

Een geschenk voor de geboorte van je eigen handen

De zesde stap. De laatste laag wordt verzameld uit een enkele rij luiers, we fixeren ze op een kartonnen buis met een elastische band. Het resterende gat in de bovenste laag wordt gesloten met de laatste rol.

Zevende stap. Vervolgens moeten we de buitenste wanden van de lagen glad maken, hiervoor nemen we de overgebleven luiers en verbinden we ze, zonder te draaien, met rubberen banden in een cirkel één voor één (zie de foto hieronder).

Een geschenk voor de geboorte van je eigen handen

Achtste stap. Neem gegolfd papier en een lengte gelijk aan de omtrek van de eerste onderlaag en een breedte iets groter is dan de hoogte en plat gestapeld afgeschermde de luier, de bovenrand van de verpakking binnen getankt. Volgens hetzelfde principe decoreren we het golfpapier en de twee andere lagen.

Een geschenk voor de geboorte van je eigen handen

De negende stap. Op de bovenkant van het golfpapier binden we een satijnen lint als een decor, eerst degene die breder is, en vervolgens van bovenaf in het midden is het smaller. We vormen ook drie kleine kleine strikken van beide soorten linten en binden ze op elk van de lagen, de een op de andere. In het midden is elke strik versierd met een kleine decoratieve sticker.

Een geschenk voor de geboorte van je eigen handen

De tiende stap. Aan de bovenkant van de cake zetten we een klein zacht stuk speelgoed, in ons geval is het een beerwelp en versiert hij zijn nek met een strik. Als het geschenk voor het meisje wordt uitgevoerd, kan de tape in het oor worden gebonden, zodat de beer ook een meisje was.

Elfde stap. Los van chocoladesnoepjes en golfpapier met een andere kleur dan degene die de rijen versierde, maken we zoete rozen. Over hoe ze te doen, stoppen we niet om te stoppen, een van onze masterclasses die je hier kunt vinden, zal je helpen.

De twaalfde stap. We vullen de zoete rozen aan met een cake en decoreren elke laag.

Een geschenk voor de geboorte van je eigen handen

Dertiende stap. Uiteindelijk pakken we onze ongebruikelijke cake in cellofaan in bloemen. Bovenop versier je de verpakking met een andere volumetrische boog gevormd uit satijnen linten. Linten kunnen absoluut elke breedte hebben, van dun, zoals die worden gebruikt in de techniek van borduurlinten, eindigend breed.

De eerste een mooi geschenk voor de geboorte van je eigen handen - er klaar voor!

2. Een geschenk voor de geboorte van een meisje met haar eigen handen, gebreide booties.

Een geschenk voor de geboorte van je eigen handen

Elke pasgeboren baby, of liever gezegd, haar moeder zal kleine, opgeruimde schoenen of sandalen, zoals een kleine prinses, gevuld met de stijl van kinderpints, graag helpen. Hankdraad en haaknaald. Hoe je zo'n originele schoen kunt strikken, we zullen je hieronder vertellen in onze volgende masterclass, gewijd aan het met eigenhandigen van geschenken voor pasgeborenen.

Om pinnen te breien, zowel in de vorm van schoenen als in de vorm van sandalen, hebben we het volgende nodig:

- Gemerceriseerde katoengaren - dertig gram;

- Haaknaald nummer 2;

- twee kleine knoppen.

Beschrijving van werk.

De volgende lussen worden gebruikt bij dit breien:

- lucht loop;

- een kolom zonder haak;

- een kolom met één haak;

- een kolom met twee haken;

- verbindingskolom.

Een geschenk voor de geboorte van je eigen handen

Schoenen.

1. In dit model moeten we de vier delen met elkaar in verband brengen - de voet, de twee details van de teen en de hiel. Krijgen gebreide voet Dit gebreid van kettingsteken twaalf, dan provyazyvaem drie hijslussen en vervolgens in tegengestelde richting brei de eerste rij kolommen met een enkele sc.

2. In het laatste oogje keten vyvyazyvayut slechts zeven kolommen, keer het werk en gebonden met een ketting aan de andere kant van de laatste lus, ditmaal vyvyazyvayut zes kolommen, zoals men al was vyvyazan eerder. Als een resultaat krijgen we een ovaalvormige blanco, die we verder langs de cirkel moeten verbinden met nog twee dezelfde rijen, toevoegingen maken aan de beurt, zoals aangegeven in Schema # 1.

3. Daarna moeten we vier identieke rijen kolommen aan elkaar knopen zonder een haak om het resulterende deel van de voet te haken, zonder toevoegingen of aftrekkingen te maken.

4. Vervolgens verdelen we het werk in tweeën voor een afzonderlijke uitvoering van de hiel van de schoen en zijn meelachtige. Voor de hiel zullen we tweeëntwintig lussen met vier rijen kolommen vastmaken zonder een haak, en om vervolgens de gesp te voltooien, zullen we aan de ene kant een extra ketting, een lengte van vijf centimeter typen. Dit bevestigingselement wordt in de tegenovergestelde richting ernaast gebonden, bestaande uit kolommen met één manchet en aan het einde maken we een lus om de knoop te repareren.

5. Vervolgens gebruiken we schema nummer 2, we verbinden de voorste teen van de schoen afzonderlijk met de keel, waardoorheen de bevestiger moet passeren en deze aan het voorste deel bevestigen door middel van een rij kolommen zonder een haak.

6. Nu kunnen we de sluiting door de gaten in de teen laten lopen en een kleine knoop aan de zijkant van de schoen naaien.

7. Op basis van hetzelfde principe produceren we het tweede paar, we bevochtigen de schoenen, trekken ze lichtjes in verschillende richtingen, zodat alle lussen in lijn kunnen worden gebracht, dezelfde worden en uitdrogen.

Sandalen.

1. Zoals in de eerste versie met schoenen, zullen we voor het breien van een voet van sandelhout een ketting van twaalf lussen vormen en die volgens hetzelfde schema nummer 1 binden.

2. Daarna gaan we rondlopen zonder vier rijen kolommen zonder haken te veranderen en het werk in twee delen te verdelen, voor verdere uitvoering van de hiel en teen met gesneden vingers.

3. hielen do opengewerkte regeling №3 en enerzijds daaraan binden ketenlengte van vijf centimeter, die onmiddellijk in de voorwaartse en achterwaartse richting en bind de twee rijen van kolommen met een enkele sc. In tegenstelling tot de versie met schoenen en sandaal, moet de plaat met de sluiting een beetje breder zijn.

4. Evenals in de eerste variant, zullen we afzonderlijk opengewerkte teen snijden met gesneden vingers, hiervoor zullen we het schema №4 gebruiken.

5. Bevestig de teen aan de voet met een rij kolommen zonder een haak en bind ook het hele sandaalpapier langs de rand van de zool.

6. Uiteindelijk kunnen we de staaf van de sluiting alleen door de gaten van de teen steken en de knoop naaien.

7. Tweede sandaal, brei als de eerste. Het eindproduct wordt bevochtigd en gedroogd.

Je kunt dergelijke babyschoentjes, borduurwerk, applique, kralen en andere decoratieve elementen ook versieren.

3. Een geschenk voor geboorte door eigen handen - een wenskaart.

Een geschenk voor de geboorte van je eigen handen

Bijna altijd, als we feliciteren met de geboorte van een baby, geven we een geschenkwenskaart met warme woorden en wensen, en daarin kun je het materiële deel in de vorm van geldrekeningen voor de pasgeborene leggen.

Hieronder in deze masterclass, raden we je aan om samen met ons een zeer interessante ansichtkaart te maken voor een klein kind, om het te maken hebben we het volgende nodig:

- vel wit zwaar papier voor de sjabloon;

- vel scrappapier met een kleine lettertjes op basis van de briefkaart;

- decoratieve vlecht;

- kleine gedrukte tekeningen van kinderthema's;

- lijm;

- dubbelzijdig plakband;

- kleine knopen voor kleding;

- kleine twee knoppen;

- scharen;

- lijn;

- naald met draad;

- Stempelkussen met verf in de toon van de briefkaart.

Hoe maak je een ansichtkaart voor een pasgeborene, een beschrijving van het werk in verschillende stadia.

Een geschenk voor de geboorte van je eigen handen

De eerste fase. De schets van de ongebruikelijke vorm van de hieronder voorgestelde briefkaart wordt overgebracht op een vel wit zwaar papier en langs de contour uitgesneden.

De tweede fase. Daarna plaatsen we het gemaakte sjabloon op de achterkant van het kladpapier, dat we als basis voor de briefkaart hebben gekozen, lus het met een eenvoudig potlood en knip het uit. In ons geval feliciteren we de jongen, dus de basis is blauw, als we een kaart voor het meisje maken, moet scrappapier worden gekozen met een roze of witte tint.

De derde fase. Vervolgens wordt het uitgesneden werkstuk op de juiste plaatsen met een liniaal gebogen, deze worden met een streepjeslijn op het diagram weergegeven.

Een geschenk voor de geboorte van je eigen handen

De vierde fase. Daarna kijken we naar het interieurontwerp van de briefkaart. Aan de onderkant lijmen we de foto van de opgehaalde en afgedrukte kinderen, we vullen deze aan met decoratieve vlecht en verven de randen met behulp van een stempelkussen.

De vijfde fase. We laten het bovenste gedeelte schoon, later zullen we felicitaties schrijven.

De zesde fase. Omdat de vorm van onze ansichtkaart in de vorm van een babyluier is uitgesneden, sieren we alle randen met ruches, hiervoor lijmen we decoratieve vlechtjes vanaf de achterkant. Je kunt ook dunne veter gebruiken voor deze doeleinden, het ziet er ook erg leuk uit.

Zevende fase. Om onze briefkaart te bevestigen, zoals een echte babyluier, naaien we kleine binnenknopen voor kleding aan beide kanten, en aan de voorkant maskeren we ze met twee knopen.

Een geschenk voor de geboorte van je eigen handen

Achtste etappe. Uiteindelijk kunnen we alleen op een stuk gekleurd papier op de printer afdrukken, of een felicitatie met de hand schrijven, het knippen met een becijferde schaar en het op de briefkaart plakken met een dubbelzijdig plakband.

Een geschenk voor de geboorte van je eigen handen

Wenskaart voor de pasgeborene - klaar! Wat kunt u nog meer met eigen hand kaarten maken? U vindt deze op onze website.

We hopen dat je onze gedetailleerde masterclasses over het onderwerp van het maken van je eigen cadeaus voor pasgeborenen leuk vond en je zult ze zeker naar je notitie brengen. We wensen veel geluk en creatief succes!

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

55 − = 48

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: