Miljövänlig snöflinga från vinstocken. Master klass med steg för steg foto

Det finns inget bättre än en gåva gjord av sig själv. Den är genomsyrad av kärlek, med värmen i händerna, av den mänskliga själen. Och det finns inget bättre när en gåva inte förstör naturen, utan tvärtom bevarar den. Varje höst sänker miljontals sommarboende druvor och brinner onödiga vinrankor.

Vänta! Av dessa, nu inte längre nödvändiga "pinnar" kan du göra underbara hantverk av naturmaterial! Jag vill uppmärksamma ett snöflinga, vilka barn lätt kan hjälpa dig att göra. Grunderna för snöflingan är vinranken, men du kan använda mer eller mindre tjocka grenar.

snöflingan från en vinrank

För tillverkning snöflingor från en vinrank, vi skär ut "strålarna" av vår framtida snöflinga. Mått, kvantitet - allt beror bara på fantasin.

snöflingan från en vinrank

Och nu fortsätter vi till det mest intressanta! Vi börjar dekorera snöflingan. Här kan vi hjälpa enbärgrenar. Vi behöver dem bara lite för att ge vintern charm. I vilken park som helst kan du enkelt hitta lämpliga nålar. Allt lim med limpistol eller limmoment.

snöflingan från en vinrank

Och då är allt begränsat bara av din fantasi. Använd eventuella skrot och skräp från tidigare handarbete, pärlor, papper, garn, knappar, pärlor, paljetter. Allmänt, allt som du hittar till hands. Var inte rädd för att experimentera!

snöflingan från en vinrank

snöflingan från en vinrank

Och här miljövänlig snöflingor från en vinrank, som aldrig smälter färdigt! En sådan gåva kommer inte bara att helt dekorera någon inredning, men kommer också påminna dig om sommaren på en kall vinterkväll!

snöflingan från en vinrank

snöflingan från en vinrank

Författare: Ageeva Lyudmila Georgievna

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

+ 11 = 16

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: